Zsu, ti melyik moshatót választottátok? Én a Popin-ba vagyok szerelmes. Szinte mindenki hülyének néz, hogy bevállalom a mosást, teregetést, de én magamból indulok ki. Ha nekem kényelmetlen a betét, neki sem lehet túl finom a pelenka.
Biztos lesznek napok, amikor a hátam közepére kívánom az egészet, de szeretnék nem belebukni.
Hol van Triumph bolt? Vasárnap néztem az Auchanban, már ott is 3000 a szoptatós melltartó. Akkor már inkább vennék Triumphot.
Nadina, a Brendonos kuponokra én is rábuktam. Vettem szoptatós párnát (huzatot majd varrok rá, ahhoz már megvan az anyagom), baldachintartót és egy felhúzható zenélős lovacskát. Több kivágott kuponnal érkeztem, de ott sok mindenről lemondtam a spórolás kedvéért. A lovacska így is bazi drága volt, de az annyira illik a csacsis anyaghoz, amiből a babasarkot varrom!
Ruhát én már csak akkor veszek, ha nem bírok valaminek ellenállni. Annyi cuccot kaptunk vasárnap, hogy órákig csak azt válogattam! Bátyámék elég igényesek, így a legtöbb babaruha még márkás is. Csak azt sajnálom, hogy a felét nem fogom tudni ráadni, mert annál gyorsabban fog nőni.
Tényleg, itt vannak már anyukák! Mi a véleményetek a kerekített végű körömvágó ollóról? Mert nekem többen azt mondták, hogy olyan bumszli, hogy nem fértek vele oda a baba körméhez, és ne is vegyek, csak ha már kipróbáltam a saját ollónkkal, és úgy gondolom, hogy azzal nem megy.
Csöpplány, már nagyon várom a pénteket és a képeket! Reméljük, addigra szépen fog mosolyogni a párod is...!
Hol is van az a kínai, ahova jársz? Hihetetlenek ezek az árak! Nagyon szuperül vásárolsz!
Tegnap este én is azon gondolkoztam, hogy kint hagyom a ruhákat (először teregettünk kint), de inkább bevállaltam, hogy még egyszer kiteregetem őket bent is. Jó döntés volt!
Amikor hajnalban kiengedtem a cicát, kiakadtam, hogy fehér lett minden. Állítólag hét közepétől tavaszi idő lesz. Azért remélem, fokozatosan melegszik majd fel, mert különben lesz néhány kemény napunk...
Anita, szörnyű lehet ilyen hírt kapni. Nem is tudom, mit csinálnék, kihez fordulnék. Annyira megbízom a dokimban.
Kismami, kösz a jó híreket! Mármint a tejgyűjtőről. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyakorlatban. Elviselném, ha most átugorhatnék pár hetet...
Kórházi cucc összekészítve?! Le a kalappal! Na, én ebben totál le vagyok maradva.
Lehet, túl sokat foglalkoztam a farfekvéses témával, mert ma reggel teljesen úgy éreztem, hogy Samu mindent az ellenkező oldalon csinál, mint eddig. Hát nem örülnék, ha a végén találná ki, hogy a fenekén akar ülni...
Jaj, nem is írtam! Tegnap végül nem bírtam tovább! Felállítottuk a kiságyat! Végül a Kikában vettünk kókuszmatracot, mert mos akciós. Azt azért még csomagolással együtt tettük az ágyba... Már elkezdtem a méricskélést, és ha elszabadulok az internettől, nekiállok varrni. Azért teszek fel képet így félkészen is.
Néztem a gmailt. jó nagyok a hasak!
Az a hálózsák pedig nagyon aranyos! Én is néztem hasonlót, de kis méretben csak rózsaszín volt. Azóta meg kaptunk is kettő ujjatlant. Majd azt adom rá hosszú ujjú body-val vagy rugival. Zsu, kinyomtatom, amit küldtél és betanulom!
Na, leállok, mert nagyon hosszú lettem...