Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

Ti mennyiért és hol vettetek szoptatós melltartót / hálóinget? :)
Most keresgélek....

hibernia

Csibaby, Barbazso: akkor még elmozdulhat, bár szerintem leszűkűlt odabent a hely az ilyesfajta mozgolódáshoz.

Barbazso: tök jó, hogy ennyi minden kaptál rokonoktól, ismerősöktől. Ha jól szervezi az ember alig kell új dolgot beszerezni a babóca érkezésre. :wink:

Hibernia: női hálóingeket most olcsóbban lehet kapni az Auchanokban. Egyszerű, mezei hálóingként hirdetik, de elől gombos mell aljáig és rövid ujjú. Szóval a célnak megfelel. :-)
Szoptatós melltartót a Corában vettem 2 000 Ft-ért.

Baby monitoros figyelőt és légzésfigyelőt beszereztettek már? Érdemes lenne?

KépKép
charlott

Én is kinéztem az Auchan újságban a hálóinget, mert 100% pamut. Állítólag nem nagyon fogunk mást elviselni a bőrünkön. Mondjuk én amúgy sem... :) Szóval Hibernia, ha anyukádat meg tudod kérni, szerintem mindenképpen vegyen neked legalább kettőt. Én lehet, minden napra tisztát viszek, hátha átázom... :oops:

Szoptatós melltartót is az Auchanban vettem a baba-mama héten. 2000.- volt, de most valamivel drágább. Azt különben szerintem a babaáruházakban is lehet kapni. Na, persze, ott még drágábban. :) A mostani méreteinkhez képest valószínű még legalább egy mérettel nagyobb fog kelleni, ha beindul a tejtermelés. :wink:

Charlott, épp tegnap számoltam össze, hogy még így is kb. 200ezret el fogunk költeni. Igaz, ebből 80ezer a mosható pelenka készlet, amit ki szeretnék próbálni (remélem, kifizeti az egészségpénztár :) ), és 30ezer a légzésfigyelő. Mi pelenkára csiptethetőt veszünk. Monitorra nem gondoltunk, mert nem túl nagy a ház. Itt múltkor már nagy téma volt ez a légzésfigyelő. Szerintem mindenki vesz. Van, aki már életmentő tanfolyamot is végzett, ha beriasztana. Reméljük, nem fog!!! Mi még nem jelentkeztünk ilyenre, de kéne.

Ja, én is ebben bízom, hogy már nem nagyon fog bukfencezni. Főleg, ha eddig nem tette. :)

Jaj, lányok, én elmaradásban vagyok tőletek, de most minden utolért, amit az elmúlt héten írtatok! 3 napja 6-kor kidob az ágy, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám. (Van, hogy 11-ig alszom.) És már második éjjel egymás után szülést álmodtam. Tegnap gyorsan mentek a dolgok, de ma éjjel nagyon kellett koncentrálnom, hogy fájások között lazítani tudjak. :D És egyik sem kórházban volt. Na, majd ha megnéztem a szülőszobát...! :wink:

Csöpplány, elfelejtettem írni tegnap, hogy szerintem is ez a legjobb névkombináció. :) Mármint, hogy ...né ... ... Így ha bemutatkozol, tudják azt is, hogy házas vagy és a keresztnevedet is. Bírom, amikor idősebbek bemutatkoznak, és még véletlenül sem teszik hozzá, hogy hogyan lehet őket szólítani. :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt Mindenkinek!

Hogy vagytok? Nekem eléggé fájt tegnap a pocakom, nagyon remélem, hogy a melegfront közelít, és azért. Szerdán kell dokihoz mennem, majd megemlítem Neki.

Nekem van két szoptatós hálóingem, azt hiszem még teszveszen lőttem, de nem tuti. A többit kínaikban, meg ilyesmi helyeken vettem. Én minden napra tisztát viszek, +egy tartalékot, mert vagy felül áztattam el, vagy alul múltkor is. :D Melltartót még vennem kell, mert szerintem a régiek kicsik már rám, most mintha nagyobbra nőttem volna. :D (hála égnek! :D)

Mi nem sok mindent kapunk, de sok dolog megvan ugye Kencitől. Aminek nagyon örültem, egy ismerőstől kaptam egy csomag dm-es melltartóbetétet, ami szerintem az egyik legjobb. Vékony, nem látszik át, ragaszthatós. Persze ebből is vennem kell még egy csomót. Most már tényleg ráállunk erre a dologra, mert már nem tudok aludni miatta. :D

Légzésfigyelő. Mi is veszünk. Ami azért röhejes, mert volt, de eladtam. Kendénél folyton tévesen riasztott, és már azt hittem beleőszülök, mikor elkezdett visítani. Így felmérgeltem magam, kiszedtük alóla, és eladtuk. Amúgy is velünk aludt. De most megint nem merek nem venni. Inkább hadd legyen.
Ja, még a babakocsira is kell a mózes, meg a hordozó, egyenlőre csak sportrésszel van. Meg festeni is kellene. ÁÁÁÁ, nagyon bele kell húznunk. :)

Én nem lettem "né", csak simán felvettem a férjem nevét, meg a keresztnevem. De még soha nem hitték, hogy a húga vagyok. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

[quote="anita1984"]
írta:
anita1984
Én nem lettem "né", csak simán felvettem a férjem nevét, meg a keresztnevem. De még soha nem hitték, hogy a húga vagyok. :)

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Tegnap egész nap kemény volt a hasam. Persze nem szünet nélkül, de ilyen még nem volt. Ráadásul a szívem is nagyon kalapált. Hülye ez az időjárás. Lehetne már tavasz!!!

Én aventes melltartóbetétet vettem, mert adtak hozzá ajándékba két tejgyűjtő poharat tetővel és egy mellszívó adapterrel. Imádom az ilyen akciókat, mindig rácuppanok... ...a férjem örömére. :D

Tegnap kaptam egy érdekes cuccot. Unokatesómnak bevált. Valami aventes műanyag tejgyűjtő kagyló, amit ugyanúgy a melltartóba kell tenni, hogy abba folyjon a tej. Ő egyszer sem ázott el vele, és a tartalmát megitatta a babával. Magamtól nem mertem volna ilyenre pénzt adni, de örülök, hogy kipróbálhatom. :) Elég sok ilyen dolgot kapunk. Pl. büfipadot a bátyáméktól. Ők azért vettek, mert ikreik vannak, és nagyon szerették. Én előtte még soha nem hallottam ilyenről. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Befordulás én is 35-36. hétre hallottam a végleges dolgot mert utána már nagyon kicsi a hely, de pl barátnőmnek végig fejes fekvésű a baba és jövőhéten szül...és fejvégű is maradt a fia
Nekünk a 28. héten farfkvéses volt édesen üllt a medencémben de bízom benne hogy majd megfordul, de még van időnk :)
Szoptatós melltartót is nekem a triumphból ajánlottak azthisezm az is mint a kismama melltartó 2.500,- HUF. Ez az hálóing tipp tetszik be is nézünk a auchenbe:) De én is inkább többet veszek azt hallottam hamar átvérezzük az első pár nap a cuccokat így nem is érdemes komoly darabokkal menni szülni.
Barbazsó mennyi új dolgot írtál, én sem hallottam még ilyenekról pl büfipad... :)
Nálunk amúgy már legalább süt ma a nap de brutál szél van...ettől függetlenül ma mindenképp ráveszem az uramat, hogy menjünk el sétálni..kéne amozgás + a friss levegő

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Syastok!!! 8) 8) 8)

Végre jó idő van!!! :D :D :D Remélem rosszabb már nem lesz!!!

Tegnap nekem is fájt a hasam,be is paráztam,hogy mitől lehet.De a jelek szerint nem voltam egyedül.

Légzésfigyelő:én is hallottam már több helyről,hogy minden hülyeségtől besípol.Ezért mi csak kölcsönzünk,mégiscsak legyen,engem azért megnyugtat.

Hálóing,melltartó:van-nincs.A hálóinget itt vettem egy helyi fehérneműboltban,6000Ft-ért :? :shock: Olcsóbbat mondjuk én még nem láttam sehol.Nálunk nincs Auchan... :oops: :cry:

Barbazso tök jó,hogy ennyi mindent kaptok!Jó időzítés :D :wink:
Ha 1évvel előbb szülök én is beleesek a kinőtt ruhákba...De mára már minden elkelt.

Büfipadot láttam már,de én nem igazán értem a lényegét,vagyis szerintem felesleges.
Felicitas-cumi:miénk sárga alapon kék virágos.Nem túl férfias...
:lol: :roll:

Ha én egyszer férjhez megyek,úgy szeretném a névfelvételt,hogy :férj vezetéknév-én vezetéknév k.név.Nekem ez tetszik a legjobban.Szívem szerint a gyereknek is két vezetéknevet szeretnék,de nagyon hosszú lenne.Bár még az is lehet,hogy úgy lesz.

Kép
mayday

Sziasztok!

Hát nekem ma sikerült jó sokáig aludnom, bár mostanában egyre nehezebben megy az elalvás.
Nagyon szép az idő, csak ez a vacak szél ne lenne...

Zsu - nekem a 27-en még ült lenn, a 28-on pedig már szépen megfordult, úgyhogy remélem már így marad. Én mindig attól félek, hogy a köldökzsinórral csinál valamit.

Barbazso - én így, hogy kapunk is pár dolgot (kiságy, babakocsi), nem merem kiszámolni, hogy mennyi lesz a vége.
És akkor még az orvosi költségek nincsenek is benne :-(
Nálam már az is elég ütős a sok gyógyszer meg a heti vizsgálatok miatt. :-(

Anita - nekem már napok óta fáj, főleg délután és este, pedig igyekszem nem nagyon ugrálni.

Ezt a Felicitas csomagot hol lehet kiváltani?

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Csigaby..én kiszámoltam mennyi a kezdő babacsomagunk hát nem olcsó mulatság, de pl mi is mosható pelusozunk ami 80e, a légzésfigyelő 30e, és a babakocsink se épp a legolcsóbb 80e, ami még a drágább az a babaágy, pelenkázó és szekrény. Azt még nem számoltam össze..szerintem nem is fogom, hogy mennyi volt az orvosslátogatás + a hálapénz, szóval azthiszem kisebb vagyont költünk el fél év alatt...
Mi csak ruhákat kaptunk, mást nagyon nem, inkább tanácsokkal látnak el :) Ja és kaptam szopipárnát amit meséltem na annak nagyon örültem :D :D

Nekem szerencsére pocak renbden van nálam a légszomj jön elő sokszor,de ez az ülőmunkám miatt lehet egész nap ülök a gép előtt akarva akaratlanul begörnyedek és méginkább összenyomódik a tüdőm.... nektek csajok jobbulást! Bizti csak ez a bolondos tavasz amit úgy tűnik itt nálunk nem kicsi szél hoz :D

Amúgy név tekinteteében én is a né-s és a kötőjeles között gondolkodtam aztán a férjemnek a né-s jobban tetszett így az lettem :D A gyerekünknek meg ugye már akkor meg kellett mondani a vezetéknevét, az apjáét kapja... :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csigaby,a várandós kis könyvnek az uccsó oldalán van egy kupon,azt be kell vinni valamelyik kijelölt boltba,és már meg is kaptad.

Hát Lányok,szerintem 200alatt mi se állunk meg,hiába kapjuk a kiságyat Apumtól.Remélem a dokim beéri egy 50nel... :roll: Szegény párom meg kidolgozza a belét,elmegy reggel 8kor,hazaér este 11kor. :cry: Én is szívesen melóznék,de 30 hetesen már nem lehet,pedig pont ma néztem meg a mailjeimet és még pénteken kaptam egy állás ajánlatot.Sajna sehogy nem tom elvállalni,pedig jól jönne az a pénz. :x

Légszomj:esténként előfordul,de nem olyan vészes(eddig).

Kép
mayday

Sziasztok!

Légzésfigyelő:mi vettünk,majd ha nem kell eladjuk.Én nyugodtabban fogok aludni ha van.

Szoptatós melltartó:én 700 ft-ért vettem a kínaiba.

Hálóing:szoptatós hálóing és hozzá való laza köntös 2200Ft-ért vettem szintén a kínaiba.

Ma sikerült vennem egy hálózsákot a babának,nagyon édes,2200Ft volt.Majd teszek képet róla holnap.
Nekem nincs semmi bajom,fájdalmam,csak a jobb bordám nyilall folyton,szerdán megyek röntgenre vele.

Barbazso:tök jó hogy ennyi mindent kaptok.A legjobbkor jön! :D

Nekünk kb 150 környékén fog kijönni,úgy hogy rengeteg babaruhát,ágyat,matracot,hordozót kapunk.Legnagyobb érték amit vennünk kellett az a babakocsi (50e) és a légzésfigyelő(19e) volt.

Kezdőcsomag(Felcitas):Nekem első alkalommal oda adta a védőnő,4 hetes voltam akkor :lol:

Cumi:fehér alapon sárga színűt kaptunk.Jó lesz az!

Alvás:már egy hete nem tudok 8-nál tovább aludni,előtte mindig 10-11ig aludtam.

Baba fekvése:párom nővérénél a kisebbik fiú szülés előtt 2 nappal fordult meg.Ritkaság állítólag hogy ennyire későn fordul meg.40 hétre szült.Azt mondta nem fájt ahogy megfordult mert lassan fordult,gondolom nem pár perc alatt.de én is a 35-36. hétig hallottam hogy befordulnak.Nekem Balázs kezdettől fogva fejvégű,nagyon okos,remélem így is marad most már.

Charlott:grat a 4d-shez!Adatokat írsz?Mekkora a pocaklakód?

Én ma vásárolgattam,megvan az esküvőre a ruhám,majd teszek fel róla képet mielőtt megyünk esküdni,pénteken.Aztán elkísértem a páromat a kezelésére,délután meg egész végi anyumékkal társasjátékoztunk meg beugróztunk!Halálra röhögtük magunkat.Páromnak is jót tesz ez a sok vigyorgás.
Sajnos páromnak sokáig fog tartani a gyógyulás,ahogy neten utánanéztünk,akár hónapokba is telhet.Valakinek spontán gyógyul,remélem párom ebbe a csoportba esik.Addig is csináljuk a kezelést,sokat grimaszolunk,nevetgélünk.

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány milyen a ruhád?Gondolom polgárira nem szokás a habos-babos.

Kép
mayday

Mayday:egy elegáns fehér felső,boleró,meg egy fehér farmer(Nem mondaná meg róla senki hogy farmer),meg még a szalagavatós cipellőm! :lol: Olyan darabokat választottam amit nem csak most hanem később is fel tudok majd venni,így ha azt veszem nem dobtam ki érte pénzt.Néztem kosztümöt is,de 15 ezer alatt nem láttam semmit.Így az egészet(bolero+felső) megúsztam 5000 Ft-ból.Nadrágom volt,meg cipőm is.Sőt ékszereim is maradtak még a szalagavatóról.

KépKép
Kép
csöpplány

Tök csini lehet ez ez eggyüttes!!Mindenképpen tegyél ám fel esküvős képeket!!A bolerót én is imádom! :D Bár ha most nekem kéne csinibe öltöznöm nem tudnék mit felvenni a meglévő ruháim közül.

Kép
mayday

Sziasztok,

Most olvasom, hogy más sem volt túl jól tegnap :? hát én se. Gondolom az idő miatt. Nagyon keményedett a hasam szinte egész délután és este. Ráadásul néha bele is nyilalt. Eléggé meg is ijedtem. De ma jobban vagyok már. Szerencsére szerdán megyek dokihoz, addig meg talán kibírom izgulás nélkül. Igazából tegnap este már azon voltunk, hogy bemegyünk a kórházba, hogy nézzen meg valaki, mert eléggé megijedtem, hogy esetleg kinyílik a méhszáj, vagy valami... Nagyon remélem, hogy semmi sem történt. Nem tudom megítélni, hogy mennyire gáz, mert volt már olyan, hogy simán bírtam a fájdalmat, amivel viszont már kórházba kellett volna menni.
Na de csak nincs baj, bár azért nem vagyok nyugodt szerdáig....

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány, nagyon jól fogsz kinézni ebben a ruciban, majd csináljatok képeket és várjuk!
Én már nem is számolom, hogy mennyinél járunk a pénz költésben, pedig még csak most kezdtünk el vásárolgatni. Szombaton vettünk légzésfigyelőt, mert hát most akciós márciusban és adtak hozzá egy ajándék szagmentes pelenka kukát. Bár nem tudom elképzelni, hogyan lehet teljesen szagmentes, de meglátjuk... Az Angelcare-t vettük, tök jól néz ki, világít a sötétben :D Remélem tényleg megbízható, bár mindenhol nagyon ajánlották, és babaőrzővel együtt van. Így mindkettő letudva. Vettünk nekem szoptatós párnát a Brendonban, mert az egyik babamagazinban volt hozzá akciós kupon, így jóval olcsóbb volt és a nagyobb méret. Kicsit nagy is lett, alig férünk el vele az ágyban, de tök kényelmes lesz. Bár huzatot rendelni kellett hozzá, így még nem használom. Pénteken hozzák a huzatát. Aztán végre vettünk pár ruhát a bébinek! Kb. 7 váltást sikerült összevásárolni. Viszont ezek mind elég kis méretek, még mindenképp kell venni. Meg hát össze - vissza vásároltunk. Ami tetszett... pl. vettünk egy napozót, amire lehet, hogy nem is lesz szükség még ilyen kis babának. Meg vettünk kis ruhát, mert annyira édes volt, de az se hiszem, hogy túl praktikus lesz :lol: Szóval legközelebb célirányosan összeírom, hogy mi kell és megpróbáljuk csak azokat megvenni. De párom is teljesen belelkesedett és nagy buzgalommal válogatta a kis rózsaszín ruhákat az üzletben :D :D Így gondoltam vegyük meg, ami tetszik neki.

KépKép

KépKép
nadina01

Annyi mindenre akartam még reagálni, de már nem is tudom mik voltak :oops:

Charlott, nekem a diétában úgy van, hogy a tízórai és az uzsonna csak 20 ch, így én akkor 2-3 abonettet eszem és egy almát vagy narancsot. Délután pedig egy diétás joghurtot vagy egy kis túrót fagyasztott eperrel. Délelőtt semmiképp nem ehetek tejet és joghurtot, így ezt délután eszem. De tejet egyáltalán nem iszom, mert szerintem az nekem nagyon megemeli a cukrot. Van itthoni mérőm és azzal ellenőrzöm néha. Viszont nekem most kb. 1 hete elkezdtek nőni az értékek, még 7 alatt van, de már magasabb az eddiginél... elvileg a 8. hónap végéig romlik folyamatosan, utána a baba is elkezdi termelni az inzulint és besegít :D Addig kéne valahogy kihúzni. Én holnap megyek megint vérvételre, kíváncsi leszek az eredményre.
Te hogy állsz ezzel a diétával? Számolod pontosan? Mert én azért nem mindig, csak úgy kb-ra. Lehet, hogy pontosabban kéne számolnom. Csak az olyan időigényes, mire kitalálom, hogy pl. egy főzelék pont mennyit tartalmaz...nem vagyok amúgy se egy matekzseni mostanában :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Na befejezem az írogatást, mert már lassan egy oldal megtelik vele, bocsi. Megpróbálok ma még jönni. Ja és megnézem a gmailünket is, az új fotókat nem is láttam még. Meg teszek fel én is a babarucikról, természetesen lefotóztuk őket :lol:

Charlott, nagyon tetszik a választott babanév! És az uh kép is jó nagyon!
Anita, jó, hogy írtad, hogy besípolhat a légzésfigyelő csak úgy is. Így talán nem kapok szívrohamot, ha majd sípol. És most milyet vettetek?
Barbazso, tök jó, hogy ennyi mindent kapsz a tejgyűjtő kagyló, meg büfipad....de biztos minden jó valamire.

Mindenkinek szép napot!!!
Reméljük a szél eláll!!!Mert azt leszámítva nálunk süt a nap! 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina: köszi a bókot, remélem picúrunkank is fog tetszeni ez a kélt név. :-)
Diéta: nos, méricskélem a étel grammjait és Ch-t is próbálok számolni utána, de persze hozzávetőlegesen. Hogy jobban lássam táblázatban vezetem is. Tejet nekem is későbbre kellett tennem, mert régen mindig tejjel indítottam a napomat, most vagy eset vagy tízóraikor iszom. És a gyümölcsöket is pótvacsoraként ettem, de ez jól megemelte a cukorszintemet, így délutánra tettem át.
Sajt és a korpovit keksz a tuti befutó, mert azt bármikor, bármennyit ehetünk - így ha megéhezem, akkor bekapok belőlük egy keveset.
Pl: ezen a hosszú hétvégén nem tudom tartani a diétát, mert pakolászunk, szobafestés, átrendezés - így lightos pizza és sütik is lecsusszantak már. :oops:

Csöpplány: mikor lesz pontosan az esküvő?? Lagzis lesz vagy szűk családi körben szolid ebéd? Gratulálok hozzá mindenesetre! :-)
Kérdezted, hogy a baba méretei milyenek? Hosszú a combcsontja, de has körfogata kicsi. Fej és a többi átlagos méretű. Engem egy kicsit zavar, hogy nem nagyon mozdolódik, és hogy a lába fent van a fejénél.... :roll:

KépKép
charlott

Mayday:ne tudd meg mit össze szenvedtem mire találtam olyat ami rámjött.Olyan furán állt rajtam minden,mint tehénen a bugyogó.Már majdnem sírtunk anyuval a röhögéstől amikor kijöttem a próbafülkéből.Már ott tartottam hogy veszek egy fehér anorákot,vagy egy fehér földig érő kabátot és abban vonulok az oltár elé! :lol: Mondtam anyunak is hogy páromnak is jókor kell feleségül vennie,miért nem tudott akkor amikor még rámjöttek a dolgok! :lol:

Charlott:ezen a héten pénteken lesz az esküvő.Még csak szolid ebédes se lesz.Csak mi és a tanúk leszünk a terembe mert csak akkor ingyenes.Tényleg azért házasodunk össze hogy a baba a párom nevét "örökölhesse",mert itt nálunk az önkormányzatnál nem egyszerű az apasági.Mindenkinél mást mondtak idáig,valahol még mindig bökkenőmentesen egy papír az egész.Teljesen összezavarodtunk párom meg azt mondta hogy akkor feleségül vesz és bekaphatja az összes hivatal :lol:
Baba haskörfogata nekünk is kicsi.Viszont azt mondta hogy nagy talpa van a babának.De hallottam hogy anyira nem megbizhatóak ezek a méretek,mert sokban függ hogy hogyan fekszik a kis kópé.Nekem 3* mérte le a fejkörfogatát,mert annyira mozgatta akkor a fejét hogy mindig elmozdult és nem tudta rendesen lemérni :lol: Miliméterek is sokat számítanak.Becsült súlyt mondtak:Nekünk is Balázs a végére úgy összecsomózta magát hogy az egyik lábával a saját szemét böködte és mellé csúnyán nézett,mert nem értette! :lol:

Nadina:nem erőltetted túl magad aznap?Vagy folyamatosan fáj a pocakod,meg keményedik?milyen jellegű a fájdalom?Mensi szerű?Csak nem jóslóid vannak?

KépKép
Kép
csöpplány

Elküldtem a képet a hálózsákról,meg a friss táblázatot a gmailünkre.

Egyesek nagyon eltűntek,mi lehet velük?Gondolok Kovmartira,Mazsolita-ra.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány:biztosan nagyon szép leszel sok boldogságot nektek.

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

látom sokan még most szerzitek be a babholmikat nekünk szerencsénk van mert anyósom mindent megvigyázott anno szóval a fiamnak a kiságytól elkezdve a ruhákig mindene megvolt és most a klislánynál is így lesz babakocsit kell vennünk meg baba fürdetéshez pelenkázáshoz néhány cuccot a kórházi csomagom már összekészítve babkocsit a netről rendelünk olyan szépek vannak

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

barbazso: az a tejgyűjtő kagyló nagyon szuper én használtam a fiamnál is anno tök jó mert kiemeli a mellbimbót őssze gyűjti a tejet és megvédi a ruhádat és kényelmesebb mint a melltartó betét

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó Reggelt Mindenkinek!

Hogy telt a hosszú hétvége? Mindenki jól van?
Képzeljétek, velem nagyon szomorú dolog történt. Vasárnap tudtam meg, hogy múlthéten meghalt az orvosom. :( Annyira sajnálom... :(( Most azt sem tudom mi legyen, merre kapjak hirtelen. Ezen a héten mindenképp mennem kell valakihez, remélem találok egy jót. :?

Ma reggelre akkora hó esett, hogy még a hótoló is mászkál. Húúú de elegem van már belőle. Tavaszt akarok. Napsütést, virágokat, illatokat. De elegem van most... :(

Anita

Kép

Kép
anita1984

Jó reggelt!

Kismami:te is elég ritkán jársz,nem is nagyon emlékszem rád :oops: :roll: Mesélj magadról,hátha beugrik valami.Jöhetnél te is gyakrabban ha teheted,hiszen mindjárt itt a nagy nap és izgulhatunk egymásért! :D :D :D

Anita:ne is mond ezt a havat,Már undorom van tőle.Tegnap este még olyan szép idő volt,gondoltam kint hagyom éjszakára a ruhát száradni,nem jött össze :x Sajnálom ami az orvosoddal történt.Magándokid volt?

KépKép
Kép
csöpplány

Ibdulunk a nagy körútra.Van prá elintézendő dolgunk.Majd délután benézek még.
Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt lányok!

Ki hogy s mint???

Anita, nagyon sajnálom a hírt!!! Biztos találsz valakit helyette..de hát ez mindíg rosszkor jön és mindíg szomorú.
Nálunk is esett a hó df szerencsére "csak 1cm" de az pont elég...egy olyan utolsó késdöfésnek éreztem reggel...
Ja és még nem tettem meg, de köszi a szoptatással kapcsolatos infokat!

Csöpplány, tutin fogsz kinézni :) És nagyon okos gondolat, hogy olyat vettél aminek még a jövőben hasznát láthatod. A hálózsák is nagyon cuki :) Majd ha lesznek képek az nagy napon várjuk őket! :)

Nadina..Szép pocak :) :)

Sokan írtátok hogy nehéz volt a hétvége...hát sajna hétfőre nekem is előjöttek panaszok..fájta lábam de brutálisan, viszeres fájdalom, nagyon szúrt a hasam, a legalján, de remélem csak a babó nyomott valamit mert elmúlt és nem volt más tünet..

És már egyre ügyesebben alszom a szopipárnával :) Már meg is tudok vele fordulni :) :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nadina! Jut eszembe! Te mésza héten a MÁV-ba, erre a szülésfelkészítőre? Én valószínü kihagyom...még dolgozom és nincs pofám itt hagyni a többieket, mert egy lány így is szabin van..

Remélem az áprilisi órák elegendőek lesznek! :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu, ti melyik moshatót választottátok? Én a Popin-ba vagyok szerelmes. Szinte mindenki hülyének néz, hogy bevállalom a mosást, teregetést, de én magamból indulok ki. Ha nekem kényelmetlen a betét, neki sem lehet túl finom a pelenka. :) Biztos lesznek napok, amikor a hátam közepére kívánom az egészet, de szeretnék nem belebukni. :)
Hol van Triumph bolt? Vasárnap néztem az Auchanban, már ott is 3000 a szoptatós melltartó. Akkor már inkább vennék Triumphot.

Nadina, a Brendonos kuponokra én is rábuktam. Vettem szoptatós párnát (huzatot majd varrok rá, ahhoz már megvan az anyagom), baldachintartót és egy felhúzható zenélős lovacskát. Több kivágott kuponnal érkeztem, de ott sok mindenről lemondtam a spórolás kedvéért. A lovacska így is bazi drága volt, de az annyira illik a csacsis anyaghoz, amiből a babasarkot varrom! :)
Ruhát én már csak akkor veszek, ha nem bírok valaminek ellenállni. Annyi cuccot kaptunk vasárnap, hogy órákig csak azt válogattam! Bátyámék elég igényesek, így a legtöbb babaruha még márkás is. Csak azt sajnálom, hogy a felét nem fogom tudni ráadni, mert annál gyorsabban fog nőni. :)

Tényleg, itt vannak már anyukák! Mi a véleményetek a kerekített végű körömvágó ollóról? Mert nekem többen azt mondták, hogy olyan bumszli, hogy nem fértek vele oda a baba körméhez, és ne is vegyek, csak ha már kipróbáltam a saját ollónkkal, és úgy gondolom, hogy azzal nem megy.

Csöpplány, már nagyon várom a pénteket és a képeket! Reméljük, addigra szépen fog mosolyogni a párod is...! :wink:
Hol is van az a kínai, ahova jársz? Hihetetlenek ezek az árak! Nagyon szuperül vásárolsz!
Tegnap este én is azon gondolkoztam, hogy kint hagyom a ruhákat (először teregettünk kint), de inkább bevállaltam, hogy még egyszer kiteregetem őket bent is. Jó döntés volt! :D Amikor hajnalban kiengedtem a cicát, kiakadtam, hogy fehér lett minden. Állítólag hét közepétől tavaszi idő lesz. Azért remélem, fokozatosan melegszik majd fel, mert különben lesz néhány kemény napunk...

Anita, szörnyű lehet ilyen hírt kapni. Nem is tudom, mit csinálnék, kihez fordulnék. Annyira megbízom a dokimban.

Kismami, kösz a jó híreket! Mármint a tejgyűjtőről. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyakorlatban. Elviselném, ha most átugorhatnék pár hetet...
Kórházi cucc összekészítve?! Le a kalappal! Na, én ebben totál le vagyok maradva.

Lehet, túl sokat foglalkoztam a farfekvéses témával, mert ma reggel teljesen úgy éreztem, hogy Samu mindent az ellenkező oldalon csinál, mint eddig. Hát nem örülnék, ha a végén találná ki, hogy a fenekén akar ülni... :?

Jaj, nem is írtam! Tegnap végül nem bírtam tovább! Felállítottuk a kiságyat! Végül a Kikában vettünk kókuszmatracot, mert mos akciós. Azt azért még csomagolással együtt tettük az ágyba... Már elkezdtem a méricskélést, és ha elszabadulok az internettől, nekiállok varrni. Azért teszek fel képet így félkészen is. :)

Néztem a gmailt. jó nagyok a hasak! :) Az a hálózsák pedig nagyon aranyos! Én is néztem hasonlót, de kis méretben csak rózsaszín volt. Azóta meg kaptunk is kettő ujjatlant. Majd azt adom rá hosszú ujjú body-val vagy rugival. Zsu, kinyomtatom, amit küldtél és betanulom!

Na, leállok, mert nagyon hosszú lettem... :oops:

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Anita - nagyon sajnálom :-( Nem könnyű a helyzeted.

Zsu - a szopipárna nekem is nagyon bejött alvásnál :-) A szoptatásnál viszont lesz vele gondom, mert túl alacsony vagyok és ha magamra kötöm, akkor a baba sokkal feljebb lesz, mint kéne :-)
Majd kialakul.

Remélem már nem sokat szórakozik az idő, mert elég nehezen viselem. Tegnap nagyon rossz napom volt, egész nap meg sem mozdult Anna, ráadásul úgy éreztem, hogy a hasam is összement, a vérnyomásom visszament normálisra, a lábam meg rendesen belefért a papucsba. Egyből bepánikoltam, hogy valami baj történt vele. Próbáltuk rávenni, hogy mozogjon, zörögtünk, ettem csokit, ittam kólát, semmi... de aztán este 11-kor nagy kegyesen felébredt és azóta ficánkol. :-)

Voltam reggel a védőnőnél, nézett szívhangot, megtapogatta. Azt mondta minden oké, előfordulnak olyan napok, amit nehezen viselnek, ne aggódjak.

Én még nem kaptam tőle semmit, úgyhogy rákérdeztem a Felicitasra is, elfelejtette ideadni a kiskönyvet amibe a kupon van, most .
Kérdeztem, hogy nincs-e valami tanácsa vagy listája, hogy miket szerezzek be.
Válasz: kell pár ruha a babának, melltartóbetét és pelenka, a többit meg majd felírják ha megszületett, azzal ne foglalkozzam.

Szép kis segítség. Még jó, hogy itt már többen megosztották a listáikat, amiket kaptak, így van mihez nyúlni.
Ha rajta múlna keveset tudnék.
Viszont közölte, hogy kezdjem el beszerezni a dolgokat :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Szió Barbazso! Én valami monomed-et néztem talán... de bevallom még márka mellett nem tettem le a voksom. És most nekem is ezt ajámlották amit Te írtál. A XI. kerültebne nyílt meg a mamai boltja ott vannak mosható pelusok meg segítő emberek majd benézek és eldöntöm...sokan amúgy engem is hülyének néznek a mosható pelus miatt, de nagyon sok jót hallottam róla, + nem is annyira macerás állítólag, és amennyire tudom szeretem óvni a környezetemet... most szülök egy fiút és neki is kell friss oxigén 50 év múlva....
De amúgy egy mosható pelusos anyuka azt tanácsolta a gyermekágyi időszakban még hagyjam a dolgot, vegyek eldobhatót, és ha már a többi teendő megy baba körül akkor 6-8 hetes korában térják át a moshatóra, bőven ráér akkor.

Triumph bolt amúgy a legtöbb bevásárlóközpontban van mi eurocenterbe szoktunk járni, az esik útba, ott tuti van, ott vettem annó a kismama melltartómat is ami nagyon jól bevállt, és tényleg követi a mellem változását. De azért kérdezz rá az árra mert régen jártam arra felé, ki tudja hogy változtak...de remélem maradt a 2.500,- HUF az szimpi volt :)

Olyan jó hogy már a kiságyat teszitek össze :) Már nagyon várom hogy itt tartsunk...
Kórházi cucc..mi az?? :D :lol:
Na jó..azért mostmár azthiszem nekem is illene elkezdenem költeni a pénzem ezekre a hasznos ill csodás dolgokra :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csigaby, nekünk is néha előfordult, hogy Gabi kissé lusta volt aztán meg pótolta bőven :D
De bármikor forult elő elfogott a pánik.

Védőnőd meg aztán igazán jó fej! És kihez forduljon az ember ha nem a védőnőjéhez na szép...de sebaj...itt a fórumon tényleg azért cikáznak az infok :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csigaby, néha én is be tudok pánikolni, ha nem mozog Samu, máskor meg (amikor nem tudok tőle elaludni), örülnék, ha lenyugodna kicsit. :) Mostanra felfedeztem, hogy ha sokat mászkálok, az elringatja, és egyáltalán nem mocorog. Azért az első ilyen alkalommal szétizgultam magam.
Milyen lökött lehet az a védőnő! :) Jól ki lehet fogni őket! Az unokatesóm meg egy olyat fogott ki, aki megszülte a babáját, és nem akarta felnevelni, lemondott róla. Aztán ment vissza tanácsot adni a kismamáknak... Hát ő nem kért belőle, átkérte magát a falu másik védőnőjéhez. :) Már előre félek én is, mert az enyém is babát vár augusztusra, és utána mi is máshoz kerülünk. De legalább nem a terhesség alatt lesz a váltás!

Zsu, én is a mamami boltban akarom megtapogatni a pelusokat, de én már nem hiszem, hogy másik mellett döntenék. Anyuék abban az utcában laknak, majd egyik nap átsétálok, amikor náluk leszek. Lehet, eleinte én sem fogom még erőltetni a témát, de biztos nem bírom majd ki, hogy ki se próbáljam. :) Majd ha már ott tartunk jól fog jönni a tapasztalatcsere... :)
Te mész a János Kórházas tanfolyamra? Mennyibe kerül?

KépKép

KépKép
barbazso

Ja, a listáról jutott eszembe, hogy én még akarok venni szúnyoghálót a babakocsira, mert anélkül nem lennék nyugodt, ha kitolom a babát a kertbe aludni. Még ha végig ott vagyok mellette, akkor sem tudom minden bogártól megvédeni. Engem még soha életemben nem csípett meg se darázs, se méhecske. Nem akarom, hogy Samu hamarabb próbálja ki, mint én... :) Mondjuk, ha pesti lennék, talán nem tartanám olyan fontosnak, de sokan vagyunk vidékiek. És ha jól tudom, nem is drága. :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Barbazso, én megyek a János kórházba, de mi veszünk angel care légzésfigyelőt és regisztrálunk rá, mert most a légzésfigyelőhöz van az ingyenes tanfolyam. Viszont múltkor volt már Csöplány ezen és ha jól emlékszem azt írta olyanok is voltak akik nem regisztráltak csak eljöttek és tőlük se kértek pénzt.... Csöplány, azért megerősítesz ebben?

Mosható pelus kapcsán tényleg jó lesz ha tudunk majd értekezni, mi is megveszük azért a csomagot Gabi érkezése előtt aztán meglátjuk mikor jövök bele..én nagyon rá vagyok kattanva a témára, és nagyon szimpatikus :D

Én erre a szunyoghálóra nem is gondoltam , de nagyon jó ötlet..nálunk is sok a méhecske meg darázs a kertben sajnos és egy csecsemő nem biztos hogy a legjobban reagál rájuk :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Most értem haza. A ma délelőttömet is a kórházi diabetológián töltöttem. De már ismernek név szerint is :D És most elég korán be is hívtak, úgyhogy még vásárolgatni is tudtam utána.
Szerencsére a cukrom még jó, úgyhogy teendőm nincs, csak tovább csinálni mindent ugyanígy. De már ennek is örülni kell :D

Elmentem aztán az Auchanba, mert írtátok az elöl gombolós hálóinget. Tegnap számításba vettem az itthon találhatókat...hát a legtöbb nem használható kórházban, és még kicsi is rám. Vettem egyet ma, bár nem az akciósból, mert találtam olyat, ami jobban tetszett és puhábbnak véltem, de ez is csak 2000Ft volt, szerintem hálóingért nem sok. (Aranypókban vettem én már 8ezerért is és az se volt sokkal jobb) És vettem egy szoptatós melltartót is. Viszont az 3100Ft volt, kicsit azért sok. De egész szép ahhoz képest. Fehér, 100% pamut és lecsatolhatós a közepe. De majd még nézek olyan triumphosat, amit itt írtatok.
Na meg vettem melltartó betétet és eldobhatós bugyikat, meg hascsíkozódásra krémet a DM-ben. Úgyhogy elvileg gyűlik a kórházi csomagom.

Amúgy én is arra gondoltam, hogy a hétvégén esetleg már jósló fájásaim lehettek. Mindenesetre örülök, hogy holnap már megyek a dokihoz, mert meg kéne vizsgálnia mindenképp, hogy minden ok-e. Annyira azért nem aggódom, mert a bébi mozog rendszeresen, úgyhogy csak nincs semmi, csak ez a hülye idő. Na a hóeséstől én is sokkot kaptam reggel! De most már csak jobb idő jöhet!!! Szerencsére nálunk már nyoma sincs a hónak, de reggel fehér volt minden...

Anita, szörnyű, hogy szegény dokiddal ez történt. Sajna az én dokimmal is az volt, hogy decemberben szívrohamot kapott, túlélte, de még egy műtét vár rá, így engem átirányított az asszisztense egy másik nőgyógyászhoz. Így akihez most járok, őt annyira nem ismerem, de hát ez van, bízom a régi dokimban nagyon és biztos azért irányította a pácienseit ehhez, mert jónak tartja. De persze nálad más, mert szegény doki már nem tud javasolni senkit :cry: De azért ne keseredj el, biztos találsz egy majdnem ugyanolyan jót!

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu, én se megyek most a Máv-ba a szülőszobás látogatásra, arra gondoltam csak ráér ez még következő hónapban. Úgyhogy esetleg akkor még találkozni is tudunk :D

Barbazso, tök jó neked, hogy így tudsz varrni. Gondoltam rá én is, hogy a szopipárna huzatát anyósommal kéne megvarratni, végül is neki ez a szakmája....de inkább vettem egyet, mert ő még egyenlőre sosem varrt nekünk semmit sajna. Nincs ideje erre ... :roll:
Majd fotózd le esetleg a kiságyat, jól haladtok, hogy már felállítottátok, gratula! Mennyibe került a kókuszmatrac akciósan?
A szúnyogháló jó ötlet. Lehet én is utána nézek, azért nálunk is vannak ám darazsak, és engem minden évben megcsíp, ezért ha lehet elkerülném, hogy a babát is támadja.

Mindenkinek elismerésem, aki a mosható pelus mellett döntött! Nekem a mostani elképzelésem szerint nem lenne hozzá energiám. Meg anyutól is mindig azt hallom, hogy amikor én kicsi voltam, ő állandóan pelenkát mosott, és hogy el sem tudom képzelni mennyire jó lesz most, hogy eldobhatós. Bár azért lehet, hogy majd kipróbálom. Majd várom a tapasztalataitokat. És kitartást hozzá!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!
Csatlakozhatok ehez a kis csapathoz,erre a kis ídőre?
Jó lenne néha beszélgetni mert már unom magam itthon.
Írjatok
köszi
torpilla

Szia torpilla!! :D
Mindenkit örömmel látnak/látunk itt :D
Te hol tartasz? Mikorra várjátok a babót? Fiú? lány? beszerzések?

Barbazso, megnéztem a popin pelust..beleszerttem :lol: :lol:
Meg láttam ott egy tök jó hordozót is ami nekem tetszik, de persze megnézem majd élőben milyen is az....

Nadina, tök jó..akkor valószínü tényleg találkozunk! :) Örülök, hogy a cukrod rendben van...csak így tovább!!! :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Ez jött be elsőre a szúnyoghálóra:
http://www.arzuhanas.com/Babakocsikieg% ... t1864.html
Mondjuk itt rájön a postaköltség, de tuti a környéken is lehet valamelyik bababoltban kapni. Ennyiért szerintem megéri.

10ezer helyett 7500.- volt a kókuszmatrac. A legegyszerűbbet vettük, 60X120-as méretben. Ami kicsit bonyolultabb (két kókuszréteg között egy szivacsréteg is van), az 10ezer forint most. A 70X140-eseket nem tudom, azt nem is néztük. A képet már fel is tettem a levelezőre. :) Tényleg, neked akartam írni, hogy nagyon cuki az a rózsaszín együttes(póló, cicanaci)! Szerintem arra írtad, hogy nem biztos, hogy ki fogjátok tudni használni. Hát szerintem ne aggódj, nem fog a szekrény alján lapulni! :)

Szia Törpilla! Üdv közöttünk! Olvasgattad már a fórumot ezelőtt is?
Mikorra várod a babát? Lehet tudni, hogy milyen nemű lesz? Első baba? Hogy állsz a készülődéssel?

KépKép

KépKép
barbazso

Amikor elkezdtem írni, még nem jelent meg Zsu hozzászólása. Kb. ugyanazokat kérdeztük.

Ugye milyen jó az a pelus? Nekem csak a barackszínű nem tetszik. Fura lesz egy fiún. De emiatt nem akarok egyféle színűt venni. Ha meg darabonként venném, jóval többe kerülne. Mindegy, lehet, neki az lesz a kedvence. :D
Melyik hordozót nézted ki?

KépKép

KépKép
barbazso

Banyek, csajok! Megjelent a kedvenc babakocsim egy új színben! Annyira tetszik! Mi meg már begyűjtöttünk kettőt is a rokonoktól... :roll:
Kíváncsi vagyok, a férjemet rá tudom-e venni még egy beruházásra... Samu is odavan érte. Itt ugrál a hasamban örömében. :lol:
Ez az:
http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Ka ... 513.html#x

KépKép

KépKép
barbazso

Örülök,hogy írtatok,most csináltam vonalzót azon látni fogjátok hány hetes vagyok,igaz egy kicsit nehezen ment de kész elvileg.
Első baba :lol:
Kisfiú lesz,de a nevén még megy a harc,múlt héten voltunk 4d ultrahangon és ott derült ki hogy fiú.És nagyon szép volt a drágaságom :oops: :)

Hát a készülődés az már elkezdődött,de a jövőhónapba lesz megvéve neki minden ami még kell.
Kiságyat,matracot vettünk,babakocsit a barátnőmtől kapok anyu egy pár ruhácskát vett neki,de nagyon nem kell venni ruhát mert a párom testvéreitől megkapjuk az összeset,de azért veszek neki :)
Ágyneműt,baldahint is kapok a sogórnőmtől.
Csak az apróbb dolgokat kell megvenni,de azt se tudom igazán hogy hol kezdjem
Aztán festeni is kell ahoz is az anyag
Hát lesz elég dolog amíg nem jön a babóca
Az oldalt olvasgattam már korábban is,de csak most írtam nem tom mért :roll:

Kép

KépKép
torpilla

ÁÁÁ utálom néha ezt a melóhelyet nem tudok semmilyen linket megnyitni szinte :evil: ...sebaj..majd otthon...
Pediga szunyogháló meg a babakocsi is érdekel.
Barbazso a closer-t néztem..nekem ránézésre olyan mint a rugalmas kendő csak ahogy olvastam előre meg van varrva/kötözve így könnyebb megtanulni...de aztán lehet maradok a rugalmas kendőnél egyenlőre az áll nyerőhelyen. Nekem nagyon bejönnek ezek a színek a pelusban bár igaz a fiúkon az a barack...sebaj...naci alatt nem látszik :D AMúgy oylan jó volt olvasni a honlapon, hgy 5.000 eldobható pelenkától mentjük meg a földet fejenként...mi már ketten vagyunk, az 10.000 haszontalan pelus :D :D

Torpilla, ezek szerint Te is május 20 utáni vagy..azt néztem május 2. felében jóvalta több lesz a szülés...sőt!..szinte egyszerre támadjuk meg a szülőszobákat :lol: aztán persze a babócák majd úgy is döntenek ki mikorra lesz befutó :)
Amúgy így olvasgatva egész jól álltok a beszerzésben! És az ultrahangon milyen volt, azon kívül hogy megmutatta kisfiú? Súlyt pl mondtak? És milyen nevek vannak versenyben, ha az publikus??

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Hát még azért van mit vásárolgatni,a korházba még semmit nem vettem se magamnak se neki.
Hát az ultrhangra elvileg azért mentünk hogy meggyőződjünk biztosan hogy nincs-e baja,mert rámhozták a frászt Pesten,de a doki azt mondta hogy nincs semmi baja.Ő nem lát semmi eltérést,és szép kisbaba 1400 gramm.Egy kicsivel nagyobb,de azt mondta hogy ez nem baj.Szerintem esetleg ez miatt egy kicsivel előbb jön,de remélem nem,nem tudom ezt csak én gondolom így.Hát ez mondanom se kell megért minden pénzt,mert elég húzós ára volt,de azt mondták máshol se olcsóbb,vagy ha igen akkor meg az utazás vitte volna el a pénzt :lol:
És nagyon örülök neki,hogy mostmár nyugodt napok jönnek,így a vége felé :roll:
Majd mindjárt rakok fel képet róla
Hát a név az elég érdekes lesz,mert a páromnak csak a Márk tetszik nekem meg az Attila,és a Zsolt.És nincs megállapodás,sajnos

Kép

KépKép
torpilla

Gondolom Neked meg a Márk nem tetszik ezek szerint...
És hol laktok? ezek szerint vidéken? És mivel hozták rád a frászt? Bár így utólag akár mindegy is a lényeg, hoyg minden okés :) Amúgy én pont ma kapam meg a babanettől a várandós naptárat és 30-31. hétre mondana 1500 grammot szóval szerintem az nem is olyan nagy eltérés amit mértek...nagyobb esélye van szerintem is hogy elszámolják magukat a dokik mint hoyg a csöpségnek baja lenne...pl barátnőm eredeti időpontja április 10..na az pár hete március 16-ra módosult...de egyenlőre nincs baba csak erős jóslófájások... :)
Kórházi csomaggal mi sem állunk sehol..azt tudjuk melyik órházba kell menni és ennyi... de az elkövetkezendő napoban majd gyorsan behozzuk a lemaradásunkat :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Barbazso megnéztem a babakocsit nagyon szép.Amúgy milyen van?Mert írtad hogy van már kettő.
Nekem kék és zsiráfok vannak rajta,de még nincs meg és képem sincs róla.

Ami utoljára az eszembe jutott volna az a szúnyogháló,de végül is fontos az is,főleg úgy hogy tavaly 4-5 centis lódarazsak száltak be hozzánk és én nagyon félek tőlük.Úgyhogy csajok ez egy nagyon jó ötlet,szerintem mi is veszünk.

Ti textilpelust fogtok használni?Jól olvastam ugye?Nekem is mondták hogy használjam azt de nem tudom még hogy melyik lenne a jobb.

Kép

KépKép
torpilla

Lányok le a kalappal előttetek. Szégyellem magam, de én biztos, hogy ki fogom élvezni az eldobható pelenka előnyeit :oops:
Eleve tervezem, hogy dolgozni fogok mellette napi 2-3 órát, úgyhogy nem hiszem, hogy ez még beleférne.

Nadina - az jó hír, hogy nem romlik a helyzet. További kitartást kívánok.

A héten mi is megvesszük a légzésfigyelőt, aztán bepróbálkozom a tanfolyammal. Bár a védőnő szerint adnak hozzá oktató videót :o

Ez a szúnyogháló az eszembe se jutott, pedig itt rengeteg a darázs. Tavaly minimum 2 fészek volt a tetőnk alatt és hiába hívtam végig az irtó cégeket, senki nem vállalta el, mert cserép alatt van.
Az ágy köré vettem a szúnyogok ellen, de a babakocsira nem gondoltam :oops:

Törpilla - üdv. Nekem a Márk és az Attila is tetszik :-) Nálunk vagy Ádám vagy Márk lett volna...

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?