Heni a babaszoba egyszerűen csodás!
Noémi, Süni nem semmi kismamik vagytok. Így felújítani
Én már nem mernék belevágni, olyan fáradékony vagyok.
Amadea szerintem nem baj, Nóra biztos gyakorol. Emma is be volt fordulva ma reggelig. Most meg keresztbe kepesztett, persze a lábait fennfelejtette.
Tökmag kitartás! Meglesz a baba, és minden elmúlik. Nekem már az elejétől mondták a cukros diétát kéne csinálnom, de én ha annyit ennék már rég felszedtem volna vagy +15 kg-ot. Majd estére méreckedek, sikerült-e azt a másfelet visszatornáznom ami volt-nincs.
Bababörze
Hát mivel is kezdjem. Rod morgott, mint a bolhás kutya, csinálta a jelenetet, hogy már 9 elmúlt és nem engednek be, ezért kellett korán kelni stb stb. Én meg égtem mint a rongy. Azt odasúgtam neki, hogy más apuka kibírja ő miért nem. Erre hangosan: Más apuka balek. Azt hittem ott süllyedek el a szégyentől.
Rengetegen voltak. Nagyon sok használt ruhás, azt szinte meg sem néztük, az új ruhások mellett is elmentünk. Lopva megnéztem egy amolyan „hazahozós” szerelést body-rugi-kiskabát-sapi ráadásul hímeztek volna rá nevet is 2000-ért lett volna+ 1000 a hímzés, hát én azért olyan letorkolást kaptam. Így meg is határozta az egész kedvem.
Hihetetlen mennyiségű babakocsi, babaágy, babaágynemű volt, Dunát lehetett volna rekeszteni, de a várt nagy akciós árak nem ezekben voltak szerintem. Hintaszék is csak 2 db volt, de nagyon drágán.
Viszont amit sikerült venni:
- Kókuszmatrac 5800 ! Krém színű, macis a tesóm vette nekünk meg, így Rod csak hümmögött
- Szivacsmatrac 2600 Krém színű bárányos apuéknál lévő ágyba, nyaranként úgyis otthon leszünk
- Pelusozófeltét 2600 Krém-sárga nyuszis-macis-babás vastag fajta, egy volt belőle szerencsére szín is passzolt
- Kókuszpólya 2800 Krém színű maci mintás látogatósereg abban tapizhatja csak meg
- Újszülött Libero pelenka 28 db-os 950 Ft-ért, kórházba bevinni jó lesz
- Eredeti cseh nagy méretű tetra pelenka 10 db-os 2500 Ft-ért (a kínai gyártmány 1750-ért volt, vagy negyed órát kínlódtam hogy megvegyük-e vagy sem a drágábbat)
- s a lényeg
Komplett kezdő szopikészlet 21900 Ft akciósan, és el tudjuk számolni eü kártyára
tartalma: 1 db kézi mellszívó, 2 db 125-ös és 2 db 260-as cumisüveg, 2 db 1-es és 2 db 2-es etetőcumi, 2 db cumit sterilen tartó utazóizébigyó, 1 db 0-6 hós fogszabályozós cumi, 40 db eldobható és 2 db mosható melltartóbetét, 1 db mikrós sterilizátor, alkatrész kütyük.
- meg a tesóm még vett etetőrendszert a fentihez 5db pohár, 5db fedél, 1db 2-es etetőcumi, 1 db adapter a mellszívóhoz
Így visszanézve Emmának szinte minden ágybavaló holmija krém-sárga-fehér árnyalat és macis-nyuszis pffffffffffff de neken nagyon tetszik
Ja anyóst ideette a fene, mire hazaértünk, mert a sógor elmondta neki, hogy hova mentünk.
Gondolom kiváncsi volt, mit veszünk. Mindent végignézett aztán megjegyezte, hogy pénzkidobás, mert a gyereknek nincs erre a sok vacakra szüksége amit már összevásároltunk eddig, csak szeretetre, meg Jézus hitére. Persze azt is hozzátette, reméli sógornak vagy valamelyik másik unokatesónak gyorsan lesz gyereke, hogy oda tudjunk mindent ajándékozni, másnak ne kelljen semmit megvenni. (Nyaljon sót, az én babám úgyis mindent megkap amit meg tudok neki adni, és nehogy azt higgye, hogy mi százezreket csak úgy kidobunk az ablakon "ajándékozás" címszó alatt, mert bizony nem a középkorban élünk, hogy a földön egy pokrócba csavarva aludjon. A gazdagabbék meg ingyen dőzsölhessenek. Gyorsan el is húzta a csíkot
)