Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, most olvastam végig az elmút 24 óra termését, vegyes érzelmekkel ülök most a gép előtt :roll:
Nagyon sajnálom a Bettivel történteket is, főleg, mert "közülünk való" decemberi kismami (lett volna). Együttérzésem Minimanonak is, nagyon szomorú, Brigittát idézve "horror" történet amit leirt, de hadd legyek egy kicsit önző, és örülhessek a Babómnak a többi boldog kismamival együtt. Tudom, ez enyhén szólva is szivtelenül hangzik velük szemben, és az én problémáim eltörpülnek az övéik mellett, de valahogy mégis olyan távolinak tűnnek nekem ezek a dolgok....
Ne haragudjatok, ha egy kicsit nyersen fogalmaztam, de én igy látom a dolgokat :?

Kép
galzsuzsa

Zöldi és többiek,A babakocsihoz ez a szöveg van mellékelve:
jellemzői: nagy kerekes (tömör gumis), rugózása mind a 4 keréken biztosított, egymástól függetlenül, vázszerkezete könnyen összecsukható, tolókarja átváltható, ülő -és háttámla részei osztott kivitelűek, háttámla dőlésszöge 4 fokozatban állítható (fekvő + 3 ülő), dekoratív textílborítású (oldalfalon, hátfalon, napvédőn), mosható, lábtartója vízszintesen és függőlegesen is használható. További tartozékok: párnahuzat, lábzsák, csomagtartó, védőkorlát, 5 pontos biztonsági öv. Ami igen nagy előnye, hogy nyárra a huzata körbe (kupola alatt, hátfalon, oldalfalon) lepatentolható részlegesen vagy akár teljesen, ezáltal a babakocsi belső szellőzése biztosított. 19.990 Ft + ajándék napernyő (újszerű, divatos, hozzá illő)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

most mereckedtem meg 70kg vagyok kereken. uramatyam. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

hemej szerencsére nekünk már a nagyobbaknak nem kell kocsi.Kislányomat hamar rászoktattam a sétára.
Ma bementünk a Bricoba ajtót venni,de nem volt balos csak jobbos,na mondom akkor ha már itt vagyunk vegyünk egy wc ülőkét mert a mostani rendetlenkedik...na azok meg marha drágák voltak.Vigaszul vettem somlói galuskát azt itthon jóbezabáltam!Nesze neked kalória. :roll:
Mi ma este megint haverokkal grillezünk,holnap pedig jönnek szüleim segiteni a házon.ővelük is grillezünk,mivel holnap a konyhám lesz szétrombolva... :cry:
d cili te fehérvári vagy?Én az Auchanban a Familiában vettem tök aranyos lenge tunika szerű felsőket,apró kis mintákkal,kb 700 ftért!
Nekem ez az egy kiló hol le hol fel ugrál.egyik nap 77 másnap 78 vagyok,aztán megint 77...pedig minden reggel meztelenen mérekedek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon köszi az infót!!!!

Nem fehérvári vagyok, de ez van hozzánk a legközelebb. Fél óra autóval. Majd jövő héten lehet, hogy felugrom. csak ne lenne már olyan kényelmetlen az autózás. Pedig imádok vezetni.

Kép

Üdvözlettel:
dcili81

sarmi a babakocsi jol hangzik.:)

KépKép
KépKép
mush589

eniko. igen, de meg nem volt idom valaszolni. sorry

KépKép
KépKép
mush589

Leeshetne már az a nagy eső, amit ígértek, mert nagyon rosszul vagyok ettől a nyomasztó melegtől.....

Kép
dcili81

Sziasztok Csajok!

Ma - munka helyett - kitakarítottam az egész házat. Reggel 9-kor kezdtem, és 2 db 1-1 órás pihi beiktatásával most végeztem... Jól elfáradtam, de még nem esett nehezemre a munka. Anyósomat várjuk ma estére, itt lesz velünk egész hétvégén. Olyan aranyos volt, már délelőtt felhívott, hogy azért, mert ő jön, neki ne álljak takarítani, majd holnap együtt megycsináljuk. De amíg bírom csinálni, nem tudom megengedni magamnak, hogy valakit is ne tiszta lakásba fogadjak, egyszerűen idegesít. Gondolom este majd megkapom a leszidást, hogy miért nem ültem el a hátsómon. :oops: :lol: Ha hétvégén nem jelentkeznék, akkor mindenkinek kellemes víkendet!!!

Kép
Kép
lbernuska

iszonyú meleg van :( Megyek és jól bedinnyézek... (plusz lenyomok 1-2 after eight-et is:)
Vendég

Jajj de jót aludtam! Asszem folytatom :wink:

Sarmi! Engedélyezem, hogy megvedd a babakocsit :wink:

Kép
zölddisznó

Kezdjek aggódni? Ma még éppenhogy éreztm a mocorgást. Ez nem vall a gyermekemre. :cry:

Kép
dcili81

Cili: az enyém is pihizik... csak a dinnye moccantotta meg egy kicsit. Ez van, meleg van ... (másik gyerek is hulla, ma már másodszor alszik pl. közben meg végig kómázott... Mondjuk ha most én is lefeküdnék aludni tutira felébredne:)))))
Vendég

Én ma aludtam de akkor sem mozgott. Van amikor kirúgja aház oldalát, úgy kell csititani.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én már nagyon szenvedek ettől a levegőtlenségtől.

Kép
dcili81

engem az éltet, hogy vasárnap indulunk nyaralni :) 2 hét nyugi :) (hehe... ha egy 17 hónapos mellett lehet erről egyáltalán beszélni:)) A laptopot csak este kapcsoljuk majd be 5 percre levélnézegetésre, TV-t be se kapcsoljuk (mondjuk azt itthon se szoktuk igazán... nem is tudom miért fizetünk elő a kábelre)... viszont reggelente nem nekem kell a capuccinot gyártani és egész nap úton leszünk:) (csak tudnám mi lesz a gyerkőc délelőtti alvásával... de most majd megtanul babakocsiban aludni... kénytelen lesz:).

A hőségnek meg talán nemsokára vége... (nekem is légszomjam van... főleg esténként... tök sokszor felébredek aztán órákon át álmatlanul forgok... a KV az én megmentőm:)
Vendég

Tényleg: Szeptembertől (esetleg augusztus ucsó hónapja) elkezdek majd jógára járni a Padmába (az Örsön) csatlakozik valaki? (még nem tudom mikor, az ideális a koradélután vagy a szombat délelőtt lenne)
Vendég

csakegy. nagyon jo nyaralast. asszem nekem is kell egy olyan mento kave. itt olyan eso elotti nyomaszto ido van, mindjart elalszom. sot lehet, hogy szunyalok is egyet. es csak utana kavezom.

este megyunk moziba. Tony meg szeretne nezni az uj Batman-t.
zoldi igerem se csamcsogni, se szurcsolni nem fogok, de akkor veszek popcorn-t. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Köszi:)

Nemrég olvastam, hogy állítólag már a KV illata is képes arra, hogy felébressze az embert :) Bekapcsolja a kapcsolót :) (kár, hogy én az ízét is szeretem... mondjuk van itthon 2 féle pótkávé is de azokkal várok a 3. trimeszterig...)
Vendég

Ja: és jó mozizást:))))))
Vendég

Na már megin alaudtam megy kicsit.
Köszi az ötletet, megetetem Hannust dinnyével én is.

Ki kérdezte a gyerekszomabútort?

Kép
zölddisznó

csakegy.koszi.

120/70 jo vernyomasnak?

KépKép
KépKép
mush589

Mush teljesen jó.

Nálam továbbra is nagyon nagyon a csend. Nem tetszik!!!!

Kép
dcili81

Cili: dinnye? Csoki? Fagyi? Azok általában működni szoktak ilyenkor :)
Vendég

Vki írta itt, hogy miért nem élvezem a babavárást és miért aggódok ennyit. Hát igen.. Azt hiszem erre azt tudom mondani, habár túlaggódó vagyok (amit tudok magamról) mellette azért sokkal több okom van aggódni is, mint Nektek és Nektek könnyebb a helyzetetek. Természeten nem azokról beszélek itt, akiknek valódi nehézségeik vannak és nálam sokkal nagyobb problémákkal kell szembenézniük. Szóval azt hiszem, hogy mielőtt engem lekorhol vki, gondolja végig mit élek meg. Én aki mindig is jövős, jókedvű lányka voltam, imádtam bejárni dolgozni és most azt mondják, hogy nem elég, hogy aggódjak a kisbabám életéért, mert ki tudja mikor születik meg, de még mindebből most hirtelen maradjak ki. Sajnálom, hogy némely tünet igenis felkavar és itt kiírom magamból és nyugtatást kérek. Azt hiszem, azzal hogy két orvos ijesztett rám, pont elég okot adtak az aggodalomra. Én tudom, hogy a kisbaba átéli ezeket. Nem neki akarok ezzel rosszat. Eddig nem is gondoltam ilyen rossz dolgokra, de amikor már az orvosok ijesztgetnek.. azt hiszem ott senki nem tudna nem aggódni. Akárki akármit is mond. Ráadásul ma nagy nehezen elmentem a Tescoba vásárolni és a végére olyan görcsöm lett hogy azt hittem ott maradok. Szóval ennyit a túlaggódásról! :)

Mindenkinek kellemes mindenféle nyaralást, anyósozást, családozást. Legalább Ti nyugodt szívvel megtehetitek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csakegy megpróáélom, nem tudom skerül-e előcsalogatnom

Kép
dcili81

Aida szerintem bízz magadban, sikerül és egészséges kisbabád lesz.
Nem aggódsz többet vagy kevesebbet szerintem egyinkőnknél sem.

Én is egyfolytában jöttem mentem azelőtt, és nekem is nagyon nehéz otthon ülnöm. Csak egy kicsit próbálj meg megnyugodni. Tudom nagyon nehéz, de a babáért mindent, nem igaz?

Kép
dcili81

[quote]m írta:a nagy nehezen elmentem a Tescoba vásárolni

Aida! MNEK? Ha egyszer az "ijesztgetős" dokijaid azt mondják, hogy maradj a seggeden, akkor minek TESCO-sol?

Szerintem teljesen igaza van Csakinak. Egyedül annyi a dolgod, hogy tegyél meg minden tőled telhetőt a babád egészsége és megszületése érdekében. A rajtad kívülálló dolgokat úgysem tudod befolyásolni!!! Akár aggódsz miatta, akár nem. Aggódhatsz te egész nap, hogy jajjistenem mikor nyílik kia ményszájam, attól nem lesz jobb. De ha nem mész el 30 fokban a tescoba cipekedni, hanem mondjuk elsétálsz a közeli parkba egy könyvvel a kezedben, felteszed a lábad és élvezed, hogy nőtt egy praktikus könyvtartód....

Kép
zölddisznó

[quote] írta:n aki mindig is jövős, jókedvű lányka voltam, imádtam bejárni dolgozni és most azt mondják, hogy nem elég, hogy aggódjak a kisbabám életéért, mert ki tudja mikor születik meg, de még mindebből most hirtelen maradjak ki.

Ebből a baba korai megszületése miatti aggódás jogos, a többi önző álprobléma! Nem járhatsz be dolgozni? Na és??? Nem járkálhatsz kedvedre? Na és?
Egyszerűen nem értem! Nem ér semmit a "babámért mindent" kijelentésed, ha nem is gondolod komolyan!

Kép
zölddisznó

Azt kell mondanom, hogy zöldisznónak igaza van.....

Kép
dcili81

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

És a férjezettek táborához is! Férjhez mentem! :D
Vendég

És most iwiw-en is bejelölök mindenkit, akire emlékszem!!! Kéretik visszajelölni!!! (Ha Sinka Szilvia jelöl Titeket!)
Vendég

Sziasztok!
Ma elkezdtük az orvosokat járni és délután fél 3-ra be is fejeztük.
Először genetikusnál voltunk, aki azt mondta, 5%, de hogy már tudjuk a baba is örökölte így 50, de olyat még nem látott a praxisában, hogy két egymás követő terhességnél ez bekövetkezett volna (ne fessük az ördögöt a falra!!). Igazából nem volt értelme, hogy ott jártunk, csak a papírt adta ki, hozzájáruló véleményként. Ezzel elrohantunk a gyermeksebészetre konzultációra, ahol egy idős prof nagyon rendes volt, őszintén megmondta, hogy ez műthetetlen, ne tegyük ki ennek a babát, nagyon sajnálja. Ezt is tudtuk.
Utánna visszarohantunk a női klinikára a saját orvosomhoz, aki elmondta részletesen a beavatkozást, nem szépített fájni fog, de ha szerencsém van hamar lezajlik, rendesen szülni kell.
Az volt a kérésem, hogy ne tegyen egy szobába a szülő nők közé, rendes volt, külön szobát kaptam, ahol végig ott lehet a pároom. Még egyet kértem, hogy ne lássak semmit, azt mondta ez is természetes. Utána elaltatnak, és úgy tisztítják majd ki a méhemet, vasárnap kell bemennem és kedden jöhetek haza.
Kérdeztem, hogy kismókusnak ez fájni fog-e, de azt mondta, nem érez belőle semmit. Viszont sietni kell, mert előfordulhat életképesség és akkor napokig szenved ebben a kinti világban ő is én is.

Lehet önzőségnek tűnik, de mostmár az jár a fejemben, hogy ne legyen semmi bajom. Hogy visszaálljon az egészségem majd.
Picivel megbeszéltem, hogy nagyon szeretjük, de ez a világ nem jó neki, itt nem lenne boldog velünk, és mennyire örülünk, hogy eddig is velünk volt, és egy sokkal szebb és jobb helyre kerül most.
Ha a puszta valóságba gondolok bele akkor megőrülök

Ződi, igazad van, rémtörténetek nem hiányoznak most. Nem érdekel kinek mit szúrtak el az orvosok én most úgy megyek neki a vasárnapnak, hogy lélekben felkészülök a fájdalmakra, testileg lelkileg is és minden rendben lesz.
Másként ezt nem lehet.

Gondoljatok rám, szorítsatok, kell a biztatás.

Betti
Kép
betti0412

Még annyit, hogy nagyon rendesek voltak a nővérek is a felvételin és az osztályon is, mindenki biztatott, és nem úgy kezeltek,mint egy hobbi abortuszost.
Ez jól esett nagyon, ettől tartottam egy kicsit, de ha valaki be mer szólni, vagy csak úgy néz rám, annak biztos behúzok egyet, amilyen jó kedvemben leszek.

Ha minden rendben lesz, várunk egy hetet és elutazunk jó messzire innen egy két hétre legalább. Párom ki akar innen szakítani, nem ellenkeztem, lehet jót fog tenni. Választhattam, hova szeretnék menni, én Toscanát választottam, Olaszországban.
Csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas hely lesz, csak ketten....

Betti
Kép
betti0412

Betti: Természetes, hogy veled vagyunk, szorítunk. Te egy nagyon erős csaj vagy, megemelem kalapom. Kívánom, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, mindenféle fájdalom és komplikáció mentesen menjen végbe. Nehéz ilyenkor mit mondani. A jövőre csak jót kívánok Nektek!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sinaszi: ÓRIÁSI GRATULA.
Visszajelöllek, csak azért kérdeztem rád, mert nekem Sinaszi vagy és nem Sinka Szilvia. Legalábbis mostanáig.
Bocsi.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Betti! Minden tiszteletem a tiéd!!! Nagyon klasszul csinálod. Fantasztikus a lelkierőd. Puszillak!

Kép
zölddisznó

Köszi a gratulát, BB! Azért visszaírtam Neked! :lol:

Betti! Légy nagyon erős!!! Kitartás Nektek! Remélem, hogy sikerül majd egy nagyot pihennetek!!! És azt is, hogy hamarosan újult erővel jelentkezel itt!!! Ne feledd! Mi itt vagyunk, ha ki akarod beszélni!!!!
Vendég

Betti: Kitartás!!!!
Vendég

Betti,sok szerencsét kitartást és erőt kivánok neked,vagyis nektek a férjeddel együtt!És jó pihenést! :wink:
Sinaszi sok boldogságot,gratulálok ahhoz hogy te is meghülyültél és férjhez mentél!!! :lol: Nekünk 31-én lesz a 6-dik házassági évfordulónk!!!
Köszi aki segitett babakocsi ügyben(ketten:Mush és Zöldi),nekik üzenem lebeszéltem a talit szerdán megyünk a kocsiért!
A mai grillezésünk is fantasztikusan sikerült,de a keresztcsontom ma nagyon nagyon fáj úgyhogy megyek is nyugovóra térek!Puszi mindenkinek,jóccakát!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Betti Nagyon sokat fogok rád gondolni vasárnap és persze utána is! Ügyes leszel nagyon és végigcsinálod! És remélem hamar túl leszel rajta! A nyaralás jó ötlet. Kiszakadni ebből a helyzetből!
Ima! Ima! Ima! Ima!.......

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gratulálok Sinaszi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Betti! Csatlakoznék az előttem szólókhoz: nagyon sok erőt kívánok nektek. És ne okold magad, te nem tehetsz semmiről.
Minden nap gondolok Rátok és Szorítok nektek!
Gyere mindig, amikor úgy érzed szükséged van ránk. Mi itt vagyunk, mindig szivesen meghallgatunk és ha tudunk valamiben, akkor segítünk.

Holnap elutazok 5 hétre, nagyon fogtok hiányozni és nem is tudom, hogy pótolom a lemaradást (lesz vagy 50 oldal).
Kívánok mindenkinek problémamentes babavárást és remélem a következő talira én is el tudok menni.
Puszi mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Bocsi hogy így bepofátlankodok,csak olvasgattalak titeket, és olvastam betti történetét. Majd összeszorúlt a szívem mikor olvastam hogy mi történt velük.
Betti nagyon sajnálom, nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani, de nagyon sok erőt, kitartást kívánok nektek, és gondolok én is rád vasárnap, és kívánom hogy minél előbb túl legyél ezen lelkileg, az biztos hogy én nem tudnám végigcsinálni ezt, pedig sajnos muszáj, de minden elismerésem azé aki megtud bírkozni egy ilyen dologgal. Mégegyszer sok erőt, és pihenj sokat a nyaralásotok alatt!

Sziasztok

Kép
linda24

Sinaszi. Gratulalok!

Betti. Ismetelten sok erot kivanok Nektek, vasarnapra! Nagyon remelem hogy minden rendben lesz. Nagyon jol allsz a dolgokhoz! Orulok, hogy el tudtok menni nyaralni egy kicsit, szerintem nagyon jot fog tenni! Kivanom, hogy a leheto legjobban sikeruljon es tudjatok pihenni egy jot. En remelem, hogy majd fogsz jelentkezni. Mi nagyon szeretnenk tudni, hogy vagy!

Aida. ne sertodj meg mert valaki leirta a velemenyet!
en sem ertem miert mentel Tesoba, amikor pihenned kene.
elment a parod a legenybucsuba? mentek holnap a szuleidhez?

KépKép
KépKép
mush589

sarmon. igazan nincs mit! orulok, hogy jol sikerult a grillezes!

eniko. nagyon jo nyaralast kivanok Nektek. amjd irok emilt a hetvegen, bar gondolom, hogy 5 hetig nem fogod olvasni. majd utana!

a mozi jo volt. a babanak elore elmagyaraztam, hogy moziba megyunk majd hangos lesz, ne feljen. kaptam is egy-ket rugast a film alatt. volt egy pillanat, amikor egy bazi nagyot ugrottam, nem tudom, ahhoz mit szolt a csemete. :D a film amugy nagyn jo volt. egy kicsit hosszu (majdnem 3 ora), de nem vontatott egy cseppett sem.

betti. a ferjem is sok erot kivan nektek vasarnapra.

az elobb kerdezte, hogy " How is the Hungarian Pregnant Ladies Association"? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush a férjed nem is beszél magarul?
Nálunk szakad az eső,18 fok,fúj a szél...még jó hogy ma benti munkáink vannak,ajtóbontások...jesszus. :shock: mutatok néhány képet,ezt csütörtökön csináltuk aptyukkal,elrettentő példa aki lakásátalakitásba akarna belefogni :lol:
Kép Ilyen volt mikor egy ablakot kiszedtünk ,itt egy boltives átjáró lesz
Kép ott lesz bent az én kis konyhám,kinnt marad az étkező
Kép ilyen most az ablaka(hát nagyon nem bukó-nyíló :wink: )

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Betti: nagyon sok erőt kívánok. Jól állsz hozzá csak maradjon is meg végig. Jó ötlet az utazás, anno mi is ezt tettük.
Sarmi: hát nem semmi meló. Igaz ezen mi is átestünk, tehát engem nem rettentesz el.
Itt amúgy semmi extra. Nekünk tényleg éjszakai baglyunk lesz, mert ma hajnali 2-kor keltett a kiskrapek és 1/2 órán keresztül úgy kavart, hogy nem tudtam visszaaludni. Remélem a lelkiállapotom is lassan visszaáll a helyére, de ez nem megy egyszerűen.
Vendég

Aida: senki nem akar megbántani, ezt tudod ugye? Csak próbálunk lelkileg visszabillenteni az eredeti állapotodba. Jó lenne, ha ez sikerülne.
Én egyébként olyan vagyok, hogy elsőre szinte minden kritikán megsértődök (ez nem jó tulajdonságom), aztán elgondolkodom és legtöbbször rájövök, hogy részben, vagy egészben igaza van annak aki mondta. Aztán 'kijavítom' magam, és ez segít. Engem ez visz előre.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sarmon. Nem semmi mi van nalatok!! ez meg elottunk all. Mi majd szeptember kozepen kezdunk neki.
Ferjem gagyog egy nagyon keveset magyarul. el tudja mondani, hogy ehes, koszonesek, csunyan beszelni is tud. alap dolgokat. szerintem majd sokat fog fejlodni, amikor meg lesz a baba, mert en magyarul fogok beszelni hozza.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Betti! Nagyon sok erőt , kitartást kivánok neked az előtted álló napokra, aztán pedig jó pihenést! Jól teszitek hogy elmentek kicsit kiszakadni innen.

Sinaszi! Gratulálok az esküvőhöz!
Sarmon! hááát neked is kitartás a nagy munkához!!!
Aida! Pihenj sokat és csak csupa jó dologra gondolj!

A többiek is nagyon vigyázzanak magukra és a pocaklakókra, majd olyan 2 hét mulva jövök, most megyek nyaralniiiiiiiii!!!! :D :D :D :D

Sziasztok!

Kép
eszterke24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?