Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska! Nagyon vagány rucik!

Kép
dittke

Viki! Ez is szopogatós? Majd veszek.
Ma úgyis megyek a gyógyszertárba, mert Prevenart kap Jázmin és akkor már íratok ki ezt azt.

Szilvi! A legfontosabb ami történt, hogy Titiéknél jön a harmadik baba. Senki más nem babás még újra. Egyébként mindneki jól van. A képeket ha lehetne nagyobba kérnénk!

Kép
szly27

Az a Puma cipő! Nagyon tuti!

Kép
szly27

Na meg pár kép. :oops:

Kép Így alszok most

Kép Tegnap Bencénél

Kép A fiúk

Kép Beni és Tomi

Kép Bence

Kép Bencével így játszik az Apuja :)

Kép
zsuzska72

Nem szopogatós, lenyelős. De nagyon jó, engem helyretett hamar.
20150601134430

Viki: nem szedek gyogyszert csak sinupretet.
Doki nem jon hazhoz, foleg igy hogy Anna nem igen beteg.
Vendég

na, evett a gyönyörűm...

Viki!
A többi csajszi is loboncos volt, de Emma vezet! :lol:

amúgy én ilyen márkás apró rucikat láttam a márkaboltokban.
mindegyikben van, szerintem. Csak kicsit borsos az ára... :roll: és pár hét alatt kinövi.

Szilvi!
mesélj, hogy vagytok?
Jó, hogy jöttél!
Vendég

Anyjuk!

Sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok!

szerintem ha nem lázas, nyugodtan várj a dokival.
Vendég

harmadik baba?????
gratula titinek!!!!!!

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Amiket kapok priviben, azokat teszem fel, ahogy tudom, érdemes oda-odakukkantani az 1000/1-re, nagyon édes képek vannak :)

Véda, igazán semmiség, tényleg örömmel teszem - te meg szépen összegyűjtötted, az sem lehetett semmi, na meg átküldözgetni... :)
És legalább jön valami elismerés is valahonnan... na, de ezen nem kesergek...
Csabinak - meg neked - simi, remélem, a kímélő koszt beválik neki!

Szilvi, jó, hogy itt vagy!
Ha küldesz kicsit nagyobb képet rólatok, titeket is beteszlek!

Werám, nemcsak karácsonyi témájú képek vannak, ahogy látod, úgyhogy gyorsan kapd le magad fülbevalós Nórival, és uccu küldd a képet!

Tami: neked biztosan javasolnék egy orvost, na nem azt, akinél voltál...
Annát is megmutatnám - főleg azért, mert ha ne adj'Isten hétvégén kellene vinned, ki tudja, milyen orvoshoz kerülnétek... Ha mást nem, egy-két tanácsot kapnátok. De azért letelefonálnék a rendelőbe, mennyien vannak, és csak a rendelés vége felé esnék be. (rémséges dolgokat hallottam egy barátnőmtől: a váróban bárányhimlőgyanús gyerek rohangált, egy másik a gyereke szájába tömött egy csomó chipset...)

Vikikém, az éjszakánk überfos volt... Nati 8 körül evett, aztán 3/4 10 körül ébredt, és nem lehetett visszaaltatni. Már átadtam az apjának. Aztán éjfél körül megint megetettem, akkor elaludt, de ugyanezt a kört játszottuk le 4 és 6 között is. Na, akkor már hamarabb került sor az apjára, mert állni sem bírtam. Közben pedig Oti nem aludt el, tehát ő is fönt volt velünk éjfél utánig, aztán 4-6-ig. Talán az a pár kanál banán, amit este kapott a drága, vagy a déli chilis babom tett be Natikámnak. Tiszta kicsavarodás. Mondhatnám, f@sza helyzet, főleg úgy, hogy az apjukkal nem beszélünk. Kínszenvedés minden perc, amikor itthon van, ma hál'Istennek zenekari próbája meg ki tudja, mije van, nem jön haza túl korán. Csak az a rémes, hogy közben belülről emészt az egész, kihat rám, a gyerekekre, ő meg olyan alkat, hogy rég lehárította magáról, főleg azt, hogy mit mondott nekem... na, ennyi elég volt.
Hál'Istennek Oti jobban van. Olykor azért kell befújni neki. Remélem, mire újra megyünk a dokinénihez, már meggyógyul. Úgy alakult, hogy holnap mentünk volna, de mivel mégsincs rendelés, hétfőn meg szabin van a dokinéni, így kedden megyünk vissza. Ami azért jó, mert eddig mindig előre kaptuk az igazolást, és nem kellett visszamennünk, így meg látni fogja, tényleg egészséges-e, mielőtt megy oviba.

Kike, örülök, hogy Domi bőre javul!

Lackó, Emma, Bendegúz nagyon cukik!
Bence és Tomi édes kis kerekfejűek!

Orsi, Emmádat Isten éltesse!

Belőlem ennyi elég is volt, asszem. Míg Natus alszik és Oti mesét néz, gyorsan megfürdök.

Legyen szép napotok!

Kép
Kép
bondi

Kike!
Mi is tanítónénit választottunk! Olyat, aki nem csak neked szimpi, de passzol Vercsihez is. Minden gyerek más "stílust" kedvel, másfajta emberre hallgat. Lilunak sztem nagyon jó pedagógust választottunk, aki szereti őt. Ez nagyon fontos! És nagyon nyitott, lehet vele pl.emilezni :D

De jó, hogy sokan írjátok, hogy így szeretik az új ízeket a babók! Drága Csabim is eszi, mint a kisangyal, sőt remeg érte, úgy izlik neki minden... De hiába, ha a kis gyomra nem bírja.
Husi, szilva, joghurt... Sztem mi leghamarabb 8-9 hósan jutunk majd el idáig :roll:

Megint sok szép képet láttam, hadd ne emeljek ki egyet sem! Az 1000. meg tényleg nagyon szép lett. Igaz, nem is sejtettem, hogy ekkora képet küldök át magunkról... Pedig nem vagyok megalomán :lol:

Pat! És mindenki, akit érint!
Akinek valamilyen módon reagáltam, hogy átjött a képe, annak a képét küldtem is Bondinak, csak hát ugye a gép miatt lassan... akinek nem írtam semmit, annak nem jött át a képe. Pl. Brúnó anyukája. De látom, azóta már ezek a problémák megoldódtak! :D

Pat!
Lilunak ma du. tudok leghamarabb szólni, mert akkor jön haza a napköziből. Tegnap nem netezett, mert baleset érte :( Aztán pátyolni kellett a lelkét.

Képzeljétek, egy kisfiú arconrúgta, és csak 1,5 cm-re a szeme alatt találta el :evil: Sztem pár nap múlva nagyra fog dagadni, bár már most is csúnyán néz ki. De szerencsére nem nyílt szét a bőr, így nem kellett sebészetre menni. És az is szerencse, hogy nem találta el a szemét.

Wera!
Olyan közös képet is küldhetsz, ami nem karácsonyi! :wink:

HSzilvi!
Üdv újra itt! Miért voltál olyan sokáig távol?
Vendég

Arcon rúgta! A Kis Mocsok! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
20150601134430

Bondikám!
Sajnálom az apa dolgot! Nem tudtok leülni meg beszélni?

Az éjjelért pedig

Kép
20150601134430

ú,szegény Lilu!Jobbulást neki!

Jut eszembe:TITI:miért nem kapunk rólad pocakos képet???

Kép
Kép
Kép
kike

Szebb napot!

Lányok, én azt hiszem leköszönök a babanetről. Egy időre legalábbis tuti.
Padló alatt vagyok, de nagyon, már lassan Kínába érek.
Nem akarok folyton panaszkodni.

Mindenkinek további nagyon szép és boldog , gondoktól, betegségtől mentes gyereknevelést kívánok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok!

Nagyon szupi az ezredik oldal!

Gyönyörű babaképeket láttam!

Emmának boldog feledik szülinapot!

Kép
linda24

Kriszti! Ne már! Mi a baj? Tudod sokaknak mondtuk már és rád is vonatkozik, hogy ha akarod mi szívesen meghallgatunk.

Kép
szly27

Kriszta!
Olyan nincs, hogy leköszönsz!!!
Pont azért gyere, mert gondod van, és itt elmondhatod, mi meg maj együtt sírunk veled v.dühöngünk v. bíztatunk, mikor, mi kell!

Mi a baj?
Vendég

Kriszti:tudod mit szoktak a többiek mondani!!Ne izéjj,mert megizéllek!!
Nehogy elmenj!!

Én is általában panaszkodok!Tessék jönni,és panaszkodni-mi a baj???

Lenne egy kérdésem-mí meglepő,mi?? :lol:

Mivel ugye sampont most nem használhatok Dominak,de koszmos a fejbőre,akkor a BABE koszmó elleni sampont se használjam??
De akkor mivel mossam le neki??Mert ha olajozom,azután megint csak le kéne mosni a haját samponnal!

Kép
Kép
Kép
kike

hoztam egy pár képet!

Kép
Kép
Kép

Kép
linda24

Kis Drága,de édes!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Bondim!

Kértél, hogy ha lehet újra kérdezzük meg a Ji-kinget. (Amúgy bármikor lehet kérdezni, akár naponta is. Az ősi erők nem haragszanak meg :wink: )

Elég nehéz jósjelet kaptál, drága, de le kell írnom, mert ezt üzenték az Égiek:

"A fény megsebesül. Nagy nehézségek közepette üdvös a kitartás. Ne veszítsd el a hitedet! Őrizd a reményedet! És tartsd kapcsolatodat igazi valóddal s őrzőangyaloddal - mert van! - két kézzel kapaszkodj köpenyébe, de úgy, hogy kívülről ne látszódjon semmi!"
Müller: rajtad senki ne találjon fogást: légy hajlékony, alkalmazkodó. "Azért nem törik el a bambusz a hó súlyos terhe alatt, mert egész a földig hajlik."

Ez van, drága. Próbáld meg értelmezni. Ölelés!
Vendég

Vivi milyen cukker a kis sapiban! Imádnivaló!
20150601134430

kriszti ne menj el! tudod hogy itt mindenki szívesen meghallgatja a másik problémáját!
Megfosztanál minket szépséges Levitől is??

Kép
linda24

JAJ LÁNYOK NE CSINÁLJÁTOK MÁR!

SOKAN PANASZKODUNK, HIÁBA NEM EGYSZERŰ A GYEREKNEVELÉS, SENKI NEM HARAGSZIK, HA NEM CSUPA DERŰ AZ ÖSSZES SORUNK!

KRISZTA! LEVI NEM EGYSZERŰ KISFIÚ, MEGÉRTJÜK, HOGY NEM KÖNNYŰ, GYERE AZÉRT!

BONDI! MIT TETT APA? MENNYI IDEJE NEM BESZÉLTEK? NAGY SIMI NEKED IS!

Kép
andkata

Vivi irtó édes!

Kike! A Babe-t nyugodtan használhatod! Ekzemában simán használják! Mosd csak meg a haját!

Kép
andkata

Mert nem tartom magam jó anyának. Nem tartom magam Anyának.
Mikor már többedik órája sikít és már nem tudom mi a fenét csináljak vele, tehetetlenségemben hülye gondolatok kavarognak a fejemben. Azt hiszem el kell mennem pszihiáterhez, vagy nem is tudom.
Amennyire boldog voltam, mikor pozitív lett a tesztem és mikor terhes voltam vele, hát most nem érzem boldognak magam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Mi a baj??? Nehogy elmenj, mert elporolom a nadrágodat, és hidd el, nem a levegőbe beszélek... elmegyek hozzád, és kikapsz!!! irgumburgum!!!

most komolyan:

Tudod, mi azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsük a másikat, vagy éppen együtt örüljünk velük.
Ha gondod van, mi azt is szívesen meghallgatjuk, s ha már van kinek panaszkodni, akkor sokkal könnyebb.

Kitartás!
Én várlak!
Vendég

Kriszti!

nyugi, először is, mert a babáknak nagyon jó antennáik vannak ahhoz, hogy megérezzék, te hogy érzed magad!

Aztán pedig öltöztesd fel Levit, és menjetek sétálni. Hidd el, jót fog tenni! Neked is, és neki is.
Vendég

Sziasztok!

Orsi Emmájának boldog hófordulót!

Lackó,Emma,Vivi,Bence és Tomcsi nagyon gyönyörűségesek :lol: :lol:

Bondi sajnálom,hogy nálatok is gondok vannak apával.Ezek a férfiak olyan lükék tudnak lenni.

Tami én a helyedben elvinném Annát orvoshoz.

Kriszti én is csatlakozom az előttem szólókhoz és remélem nem tünsz el.

Mi orvoshoz voltunk Mátéval .Aztmondta a dokinéni,hogy aszmatikus köhögése van.Kaptunk teofilines kúpot,calcimuscot,ambroxolt és zinnatot.Hétfőn kell majd visszamennünk.

Bondi és Véda nagyon szépen köszönjük,hogy feltettétek a képeket. :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Kriszti!
Nehogy eltűnjél TE!

Menjetek ki sétálni. Hétvégére pedig szerezz be segítséget és menj el, csak magaddal törődni! Még ha csa kegy kávét is iszol meg mással, Levi nélkül!

Nem vagy rossz anya! Ilyen eszedbe se jusson!
20150601134430

Máténak jobbulást!
20150601134430

Bondi: en nem megyek orvoshoz nincs idegzetem hozza, meg mindig a helyettesites van aki a vegere veszi a nem sajat betegeit.
VKatam pedig azt mondta Annat ne vigyem, a brutal hideg miatt meg a beteg gyerekek m9iatt, meg mert nincs igazan semmi extra baja, momndta legyen itthon lazcsill. meg kopteto, es szivjam az orrat hatha jon valami.
Mondta doki se mondana tobbet.
Torkat megprobaltuk megnezni, nem piros es feher pottyok sincsenek rajta.
Bizom benne nem lesz rosszabb es akkor nincs baj.

Kriszti: nem hagyunk!
Engem sem hagytak es milyen jo is! itt mindig hall az ember par kedves biztatast!

Lilu draga: milyen durva mar az ilyen kissrac! Hihetetlen milyen agressziv gyerekek vannak mostansag :twisted: Gogyulgasson az arcod es a lelked is!
Puszik!

Linda: jok a kepek!
Vendég

Kriszti ,ilyen eszedbe se jusson ,hogy nem vagy jó anya.
Nekem a legnagyobb lányom amikor pici volt éjjel ,nappal ordított,akármit csináltunk vele,úgyhogy tudom min mégy keresztűl.

Kép
csugi

Drága H.Szilvi: annyira örülök, hogy újra előkerültél!!! Kép Kép Már nagyon hiányoztál és nagyon vártam, hogy megint gyere! Annyira kivi vagyok mi van veletek! Bendi nagyon gönyörű, tiszta anyja!
Hogy van Lili? Apa észhez tért?
Igen jön a 3. babuci, bár nem terveztük, de ha egy gyerek jönni akar az jön is csinálhatsz bármit...
Még nem gondolok bele a közeli jövőbe, csak a távoliba. Jövő ilyenkor már egész jó lesz, addig meg túlélek és élvezem a gyerekeimetahogy tudom!

Kriszti: ez nem úgy megy, hogy csak leköszönünk. Ez olyan mint a maffia innen nincs kiút!!!!!!!!!
Nélkülünk nem lehet birni sokáig, meg se próbáld! Igaz Wera? :wink:
Mi azért is vagyunk, hogy kiöntsd a lelked és mi visszaöntsük beléd megkönnyebbülten!
Tehát nyugodtan árassz el minket a panaszaiddal. Majd esetleg akit nem érdekel az nem olvassa és nem szól hozzá, bár nem tudok neked olyat mondani akit ne érdekelnél!!! Kép Kép

Viki: ez a Lackógyerek annyira szép, hogy előjegyzésbe vetetem a lányomat nála!!! Tiszta anyja!

Linda: gyönyörű Vivi!!! Annyira édes a mosolya!

Zsuzsi, Timi: annyira szépek ezek a gyerkőcök és milyen jó haverok!!! Már előre látom 18 év múlva majd együtt mennek csajozni!

Tamikám: gyógyulj meg mihamarabb!!! Örülök, hogy Alekó már jobba van! Annát szrintem ne vidd el a dokihoz, hanem inkább hívd fel a dokit és beszélj vele! A cebiont néha szüneteltesd egy kis ideig, mert megterhelheti a veséjét. aztán adhatsz neki pár nap múlva megint akár dupla adagot is csak igyon hozzá megfelelő mennyiségű folyadékot!
Te mit szedsz?

Zsuzsi: Zolinak nincs esetleg orrpolipja? Reggel néztem a csak csajokban egy belgyógyász azt mondta hogy a nagyon horkolás hátterében ez állhat. Ez nem súlyos betegség csak rossz vele együtt élni és sok nehézséget okozhat az embernek! (nehéz légzés, HORKOLÁS, stb...)

Kike: azért nem tettem fel még pocifotót, mert megtévesztő. azt hinnétek tavaly nyárit tettem fel... Kép
Én is egyetértek a csajokkla a Tanító a fontos!!! (Lehet az férfi is csak jó legyen!)

Na még akartam valamit, de csak elfelejtettem...

Ja Olivér ma ment UTOLJÁRA bölcsibe!
3 évvel ezelött ilyenkor már bent voltam a kórházban és tűkön ültem, vártam a másnap reggelt! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda szegény Lilud.
Ezek a gyerekek annyira nem tudnak egymásra vigyázni. :twisted: :twisted:

Kép
csugi

Sziasztok!

Orsi- Emmuskát Isten éltesse feledik szülinapján!

1000. oldal nagyon jó lett! (Bár ha tudtam volna, hogy érkezési sorrendben lesznek fent a képek, nem sietek annyira a képküldéssel. :oops: ) Köszönjük véda és bondi!

Babákról jók a képek!

Viki: Lackó tiszta anyja! Én a sütőtököt mindig sütöm, de csak én eszem meg. :D Lea valamiért nem szereti, szerintem azért, mert nem tudom annyira pépesíteni, mint a bolti babakaják vannak.

Marcsi: Emma haja továbbra is lehengerlő!

Linda: Vivi nagyon édes a fejpántjával, annyira jól áll neki!

Bence és Tomcsi már most nagy haverok, ahogy elnézem. :)

kike: Én is apára tippeltem volna.

wera: Fülbevalós képet akarunk!

Akata: Adélnak nem lehet megint a fogacskája?

Brúnó-Zsuzsi: Szerintem kaliforniai sütőtököt lehet még kapni.

Pati: Sajnálom a hideget, én is nagyon fázós tipus vagyok. Majdcsak elmegy már ez a vacak hideg!
Mennyire megy Zsolesznak az alvás?

babuli: Szép hétvégét!

véda: Liludnak sok puszit küldök, szegénykém, biztosan nagyon megviselte a dolog. :( Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek a gyerekek? Vagy ezt otthonról hozzák? Nem értem. :(
Apa mit tölt, ami ilyen sokáig jön? :shock: De nagyon rendes tőle, hogy segít a barátjának. :)
Csabinak is puszi!

Tami: Annának továbbra is jobbulást kívánok, meg nektek is! (Lehet, én csinálom rosszul, de amíg Leának van étvágya, jó a kedve, és max. csak hőemelkedése van, én nem viszem el a beteg gyerekek közé az orvoshoz, mert ott tuti összeszed valami sokkal rosszabbat.)

Bondi: Ejj ez az apa! Remélem, hamarosan megoldódik köztetek a helyzet, mert ez egyikőtöknek sem jó. Szerintem ő is csak úgy tesz, mint ha nem bántaná a dolog, de legbelül kétlem, hogy jól tudja érezni magát.
Sajnálom, hogy megint kalandos éjszakátok volt, mostmár rátok férne egy nagy nyugodt alvás!

Kriszta: Nem fogjuk hagyni, hogy teljesen magadba fordulj a gondjaiddal! Hidd el, itt mindenki megérti a helyzetedet, akármiről is legyen szó! IGENIS JÓ ANYA VAGY, mert a szíveden viseled a fiad sorsát, szeretnéd neki a legjobbat, ebben biztos vagyok! Az, hogy nem vagyunk varázslók, látnokok, hogy mindig tudjuk, mi a megoldás egy adott bajra, ez mindenkire igaz! És akinek több nehézséggel kell megkűzdenie, mert neki éppen olyan élethelyzet, sors, olyan babácska jutott, ott még nehezebb minden nap mosolygósnak és vidámnak maradni. Nem is lehet!
Én is tudom, milyen az, amikor azt gondolja az ember, nem alkalmas szülőnek, nagyon sokszor éreztem ezt, amióta Lea megszületett. Ezzel szerintem sok anyuka van így időnként, csak nagyon kevesen vallják be másoknak, sőt akár még maguknak is. Pedig ez nem szégyen, őszintének lenni sosem az. Hátha már az is segít majd, hogy itt vagyunk neked, és osztozunk veled az érzéseiden. Szóval gyere mesélj, beszélgess egy kicsit, vagy csinálj valami olyat, amihez kedved van.

Lányok: Mindenki mondja, milyen hideg van odakint. Én is érzem, de Lea így is olyan jót alszik a babakocsijában, hogy öröm nézni. Lassan 2 órája. :oops: Szóval lehet, én nevelek túlélőt a gyerekemből, de én simán kiteszem a levegőre ilyen hidegben is.
fmarti

Sziasztok,
csak bekukkantottam én is!
Átálltam a fogyiklubba (bocs, csajok, nem tudlak benneteket követni - és ennyit olvasni nincs időm :oops: ). De ott csiripelték a madarak, hogy az 1000. oldalon képek vannak, hát megnéztem - szuperek! És nagyon jó az ötlet! Úgy látom, nemcsak a babák szépe azért itt, hanem az anyukák-apukák is!!!

Kike,
mit olvasok? Ekcémás Domi is? Na, akkor nem véletlenül volt gyanús az a száraz folt az arcán! Nándit én is kenem, amivel bírom (amivel lehet). Egy hete hagytuk abba a szteroidos krémet, és már kicsit megint érdesebb a bőr a karján :( :( :( hosszú küzdelem ez!
Domi mire lehet érzékeny? Ő már kap mindenféle ennivalót, igaz?

Kriszti,
ha elmondod a bánatod, akkor máris könnyebb!!! És még nyugodtan elmehetsz dokihoz is vele! Itt mindenki megért és szeret téged!!!
Na jó, nem dumálok bele, mert én így is alig tudok jönni :oops:

Anyjuk,
Nándi is elkezdett nagyon köhögni karácsonykor, de hamar túl lett rajta! De azt az éjszakát senkinek nem kívánom! Annyira fájt a torka, hogy alig mert köhögni, de szinte hörgött szegénykém, annyi volt a cucc a torkában! (adtam neki egyébként egy kanál panadol baby-t, és utána bátrabban köhögött, le is tisztult hamar!) Akkor azt hittem, tuti tüdőgyulladása van, de nem volt lázas.
Nándi Szonjától kapta el :?
Én is elvinném orvoshoz vagy telefonon konzultálnék, hogy mi legyen, ha elkapja a kicsi.

Na, ennyi maradt meg a lukas agyamban. Lehet, hogy hozok majd képeket, ha még tudok jönni!

Sziasztok

Ági

KépKép
szkagi

Bondi: en is ilyen vagyok, ha megbantanak emesztem magam belulrol....de ez nem jo, mert sokkal melyebbre megy a dolog, es esteleg mar tok mas is kavarog a fejedben mint az alapgond volt- arrol van szo nemmikor azt ereztete veled nem vagy jo anyuka...- es akkor igen nehez tisztan latni.
Es ha o meg nem kapcsol, akkor muszaly te szoba hozd!
Hajra! NEm lehet igy hetvegenek neki menni!
tudod ne terj nyugovora haraggal szivedben!
Drukkolok, hogy tud higattan elmondani mi nyomja a szived!
Orulok hogy Oti jobban van!
Ejjszakaval kapcsolatban mi is szolidaritottunk:)

Kriszti: nem vagy rossz anya! Csak kimerult es akisfiad nem angyalka vagy minta gyerek.
Tenyleg a suttogot nem olvastad? Lehet segitene elfogadnod a milyenseget ha beletnad, ez az o szemelyisege, nem te tehetsz rola!
Ad minden "tipushoz" tanacsot!
A nehezsegek meg ne vegyek kedvedet! Annal becsuletre meltobb amit teszel! Hisz akinek eszik, alszik jatszik a gyereke konnyebben lesz "mintaanya". Es hidd a kisfiadnak te vagy a vilagon a leges legjobb anyukaja!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem tudom mit kell(ene) csinálnom, hogy kell(ene) csinálnom. Lehet előlről kéne kezdenem. Kifogytam az ötletekből, mindent megpróbálok, már tudok annyi éneket mint egy diplomás óvónő.
Nem tudom mit csinálok rosszul, a szívem-lelkem a töpörtyűnek adom, vállalva az apával való veszekedést: tényleg egy trágyadomb a lakásunk, mert szinte semmi mással nem foglalkozom, csak Levivel, és mégsem tudom jobbá tenni.
Folyamatosan sír ha nem alszik, és hát sokat nem alszik. És mostanában a kajával is hadilábon állunk.
Tudom, inkább gondolom, hogy a foga. Igazából nem látok semmi változást az ínyén.
És nagyon rosszul esik, hogy mindenkinél jó gyerek, csak nálam nem. Tegnap este, miután apa hazajött, annyira jó volt! Aludt még, mikor párom hazaért, gyorsan elfutottam boltba. Mire hazaértem, apa már megetette és Levi egy hang nélkül egyedül játszott, majd amíg elpakoltam és megcsináltam a vacsit, tök jól eljátszottak együtt. Levi nagyokat nevetett (!) teljesen jó kedve volt. Megvacsiztunk, és amíg apa elment fürdeni én játszottam Levivel, na nekem már sírt.
Szerintem nem is jön a foga, csak engem akar kicsinálni. Jó úton haladunk....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ugyan Kriszti. Ez nalunk is igy van, ha nelam sir, apanal jo kedvu, nevet!Ez azert van mert velunk van tobbet es minket azert lesziv, es erzi hogy kesz vegunk a nyafitol....es apaja nyugodt orul hogy latja, mokaznak....ez igy van jol!
Legalabb nala jol elvan. Szoval tudhatod hogy nem beteg rossz a kozerzete.....
Ha kiidegwled magad attol csak rosszabb lesz, megromlik a kapcsolatotok....
Ha mindig vele foglalkozol, hozza szokik, nem lesz el egyedul es te is megzakkansz.
Nekem alapteoriam hogy tudjon ellenni egyedul, na mar most ezt tanulni kell, a tanulas meg nem mindig egyszeru, neha sirassal jar...
Szoval hajra! Es tenyelg ha mar ferjeddel ilyen jol elvan, itt a hetvege logj meg par orara!
Vendég

Lilukám: küld hozzám azt a gyereket, majd én móresre tanítom!
Üzenem neki, hogy szedje össze magát, mert velem gyűlik meg a baja!
Nagy puszi neked! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Ennyit írni! :shock:

Én az 1000. oldalra nem is küldtem képet! Na, de most már csak otthonról küldök! És készüljetek is fel, mert otthonról elárasztalak majd képekkel titeket!

Csajok, a Tantum Verde sprait lehet adni Lizynek? Mert köhög, kicsit rekettes is a hangja, és elég nehezen akar enni!

Kriszta!
Szerintem mindenki eljut valamilyen szinten hasonló mélypontokhoz! El ne tűnj innen!

Mi szerda este vacsizni voltunk barátokkal. Anya azt mondta csak egyszer sírt fel Lizy, de akkor hamar vissza is aludt!

Ma voltam utoljára fogorvosnál, végre kész minden! Húzott kettőt, tömött hármat, és pótolt kettőt egymás mellett híddal!

Ma elvileg még jönnek unokatesómék!

Holnap meg már indulunk haza. este 3/4 7-kor megy majd a repülőnk!

Bocs, hogy nem reagálok mindenkinek külön!

d.dodó

Nicike: hipp a bananos tejpep, de annyira nem jon be Annanak, viszont a bananos tap viszont igen.
HAt eves teren mi most ugy allunk hogy a tap megy semmi mas nem.....
Kicsit jobb mint az elozo felallas, igy legalabb nem idegelem magam.
BAr kicsit zavar hogy semmit nem fogad el pedig mindenki irja mennyire szereti a gyereke ezt meg azt....en most nem is kiserletezek. Az almat este reszelve megeszi, tegnap par kanal kortet a deli tap elott....
Ma ol meg semmit nem evett, csak hajnalban az ejjeli tap maradekat :oops:
Vendég

Dori: Tantum Verde mehet!Azt nem tudom hanyszor, de napi 3 bizti.
Vendég

Kriszti csatlakozom az előttem szólokhoz, nagyon nehéz, de ez az időszak nem tart sokáig, csak ezt kell átvészelni. Lehet hogy Levi most ilyen, de pár hónap múlva lehet hogy teljessem átfordul, és nagyon jó gyerek lesz. A barátnőmnél is így volt, és ma már csak nevetünk rajta, hogy annó annak idején milyen nehéz volt. És ahogy anyjuk írta, olvasd el a suttogót nagyon jó könyv. Én is olvastam! Most lehet hülyeség amit írok, de én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy örüljünk hogy egészséges a babócánk, mert akinek beteg gyereke van, az mindent megtenne hogy inkább ilyen kis rosszcsontja lenne.

Kép
linda24

Tita en nem szedek semmit! De tenyleg:)
\Viccen kivul most hozott Aleko acct hatha az jo lesz. AMugy te c vit.
Vendég

Kriszti: írtam pü.-t!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kriszti!
Én tuti biztos vagyok benne h néha a gyerek un minket. Ezért is viselkedik máshogy pl. az apjánál. Ha ráhagysz mindent, akkor tuti eléri a szándékát.

Titi!
Megtiszteltetés lenne! Puszillak!
20150601134430

Tamara szedjél köptetőt kérlek! Legalább azt meg C vitamint!

Kriszta, Lindának igaza van, lehet hogy Levi fél év múlva egy tündér lesz! Próbáltál valami cuccot a fogzásra?

Lillu cicának jobbulást! Szegénykém, ez durva egy baleset! Próbáltad jegelni, Véda?

Márti, jobban alszik éjjel Lea?

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?