Sziasztok!
Amiket kapok priviben, azokat teszem fel, ahogy tudom, érdemes oda-odakukkantani az 1000/1-re, nagyon édes képek vannak
Véda, igazán semmiség, tényleg örömmel teszem - te meg szépen összegyűjtötted, az sem lehetett semmi, na meg átküldözgetni...
És legalább jön valami elismerés is valahonnan... na, de ezen nem kesergek...
Csabinak - meg neked - simi, remélem, a kímélő koszt beválik neki!
Szilvi, jó, hogy itt vagy!
Ha küldesz kicsit nagyobb képet rólatok, titeket is beteszlek!
Werám, nemcsak karácsonyi témájú képek vannak, ahogy látod, úgyhogy gyorsan kapd le magad fülbevalós Nórival, és uccu küldd a képet!
Tami: neked biztosan javasolnék egy orvost, na nem azt, akinél voltál...
Annát is megmutatnám - főleg azért, mert ha ne adj'Isten hétvégén kellene vinned, ki tudja, milyen orvoshoz kerülnétek... Ha mást nem, egy-két tanácsot kapnátok. De azért letelefonálnék a rendelőbe, mennyien vannak, és csak a rendelés vége felé esnék be. (rémséges dolgokat hallottam egy barátnőmtől: a váróban bárányhimlőgyanús gyerek rohangált, egy másik a gyereke szájába tömött egy csomó chipset...)
Vikikém, az éjszakánk überfos volt... Nati 8 körül evett, aztán 3/4 10 körül ébredt, és nem lehetett visszaaltatni. Már átadtam az apjának. Aztán éjfél körül megint megetettem, akkor elaludt, de ugyanezt a kört játszottuk le 4 és 6 között is. Na, akkor már hamarabb került sor az apjára, mert állni sem bírtam. Közben pedig Oti nem aludt el, tehát ő is fönt volt velünk éjfél utánig, aztán 4-6-ig. Talán az a pár kanál banán, amit este kapott a drága, vagy a déli chilis babom tett be Natikámnak. Tiszta kicsavarodás.
Mondhatnám, f@sza helyzet, főleg úgy, hogy az apjukkal nem beszélünk. Kínszenvedés minden perc, amikor itthon van, ma hál'Istennek zenekari próbája meg ki tudja, mije van, nem jön haza túl korán. Csak az a rémes, hogy közben belülről emészt az egész, kihat rám, a gyerekekre, ő meg olyan alkat, hogy rég lehárította magáról, főleg azt, hogy mit mondott nekem... na, ennyi elég volt.
Hál'Istennek Oti jobban van. Olykor azért kell befújni neki. Remélem, mire újra megyünk a dokinénihez, már meggyógyul. Úgy alakult, hogy holnap mentünk volna, de mivel mégsincs rendelés, hétfőn meg szabin van a dokinéni, így kedden megyünk vissza. Ami azért jó, mert eddig mindig előre kaptuk az igazolást, és nem kellett visszamennünk, így meg látni fogja, tényleg egészséges-e, mielőtt megy oviba.
Kike, örülök, hogy Domi bőre javul!
Lackó, Emma, Bendegúz nagyon cukik!
Bence és Tomi édes kis kerekfejűek!
Orsi, Emmádat Isten éltesse!
Belőlem ennyi elég is volt, asszem. Míg Natus alszik és Oti mesét néz, gyorsan megfürdök.
Legyen szép napotok!