Új privát üzeneted érkezett!

Pati! Nem fagytok meg? Nálunk le kell zárni az egyik radiátort mert ha megy akkor van vagy 25fok!
Vendég

Babu, de, megfagyunk :shock: Most már rétegesen öltözködünk!Jó sok réteggel!

Kép
Kép
patr

Átküldöm Nektek azt az 1-2 fokot ami nálunk töbletbe van! :D
Vendég

Jóóóó, de gyorsan, ha lehet! :D

Kép
Kép
patr

Jajj,nekem,már előre félek hogyan fogunk iskolát választani a Vercsinek,most kaptam egy tájékoztatót az egyik sulitól az ovin keresztül-és ez még csak egy :?
Honnan tudom hogy melyik a legjobb a Lányomnak?? :(

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Leány reggel is nyüglődik, remélem nem lesz beteg...
Éjjel is felriadt néhányszor... Én mindenesetre nem viszem ma le, jön a tesóm két órára és akkor leugrok, mert már kenyér sincs itthon.

PAtri vmi baj van a fűtéssel?

Babu, én még nem adtam paradicsomos krumplit, biztos fog ízleni Szabinak!

Vik, hogy aludt LAckó?

Emmácskának boldog fél évet!

Kép
andkata

Kike!
Ismerősöktől nem tudsz infót szerezni?
20150601134430

Kata, nincs baj a fűtéssel, csak amikor ennyire hideg van kinn, egyszerűen nem lehet kifűteni a házat. Le kéne kivülről szigetelni, de az kb. egy millió, tehát esélyünk sincs.
Zsu volt már tegnap suliban, teljesen jól van, de azért ma még nem megy úszni. Zso is szerintem meggyógyult, teljesen kisimult, tehát biztos, hogy már egy ideje beteg volt és attól volt nyűgös. Máskor nem fogom hagyni, hogy lebeszéljenek itthon, hogy orvoshoz vigyem, doki néni szerint az anyatej hatása, hogy nem veri le a betegség a lábáról, de azért nem érzi tökéletesen magát, ezért nyüglődik.

Kép
Kép
patr

Kike, tanító nénit válassz, ne iskolát!!

Kép
Kép
patr

Katám!
Köszi kérdésedet, jól. Fél 9kor bebucizott, éjfél körül megigazítottam az ágyban, mert totál hátra kúszott :shock: Ez megy, mióta hason alszik, h álmában hátravándorol. Fél 4kor evett és negyed 8kor keltünk.

Adél ma milyen hammát kap?
20150601134430

Kata! Én is most fogok először adni. Remélem fogja szeretni!
Puszi Adélnak! :D

Kike! Nincs ismerős akivel tudnál iskola ügyben konzultálni?
Vendég

Kike!

Igaza van Patríciának, tanítónénit kell választani! Érdeklődj ismerősöktől! Biztosan van Vercsi csoportjában is olyan kisgyerek, akinek van idősebb tesója! környékezd meg az anyukákat! :wink:

Nálunk nagyon meleg van, ide jöhettek... (csak víz nincs... :x )
Vendég

Emma nem szereti a paradicsomos krumplit... :roll: (pedig mindent megeszik..)
Vendég

Kike!
Szerintem is tanító nénit válassz, ne iskolát!
Nálunk annak idején nagyon bejött, tipikus tanító néni volt az elsős tanárnő, nagyon szerették a gyerekek, és így a gyerekek is megszerették az iskolát + a tanulást!
Ági a mai napig szert iskolába járni, pedig már 10.-es! Ha beteg is úgy kell könyörögnöm, hogy maradjon itthon, pihenjen egy-két napot! Nagyon ritkán tudom itt lebeszélni róla, h ne menjen suliba!

Kép
zsuzska72

Nem tudom, Vik újat nem...Talán délelőtt almaszilva frtuttapurát szt nagyon szereti. Húst ma nem kap, sztem azt eltúloztam tegnap. Talán majd holnap. Pár napon belül el akarom hagyni az este 5-ös szopit, kkor csak bébikaját kapna.

Itt van az ölembe így nem nyöszög...:twisted:

Patri örülök, hogy Zsolti jobban van!!!

Kép
andkata

Mai képek:

Kép

Kép
20150601134430

Vik gratula Lackónak jól aludt!

Érdekes Adél éjjel hason nem nagyon vándorol ...

Kép
andkata

Laló is nyomott egy gyenge hisztit az előbb, már tök fáradt volt, de nem akart aludni. Meggyőztem :lol:
20150601134430

Puszi Lackó pofijára!
Vendég

Babu!
Átadom!

Mióta eucerinnel kenem nem olyan piros a pofija.

Sztetek az euc.-es túsfürdőt lehet nála használni?

Mert a vízünk eléggé szárítja a mi búrünket és hiába használunk gyógyszertári fürdetőt és olajozom az ő bőre is szárazabb.
20150601134430

Lackó egyre szebb!!!
-12 volt nálunk, és mi vittük a nagyokat! Kép
Iza tegnap elkezdett mászni! :lol:

Kép
dittke

Bondi gratulálok az 1000. oldalhoz! Nagyon szép!

Kép
dittke

Gratula Izának-ügyes Csaj!!

Lackó gyönyörű!

Köszi a segítséget,ez eszembe sem jutott hogy a tanító néni a lényeg :oops:
Nekem mindig az járt a fejemben hogy milyen ügyesen táncol,könnyen tanul nyelvet,meg ilyenek-tehát hogy ezeket fejlesztő isibe járjon-de akkor a lényeg a tanár-a többi utána jön,vagy vele együtt-Köszi!! :D

Tegnap elkezdtem ugye Domika foltjait kenegetni,és olyan szépen gyógyul!!Nagyon örülök neki!! :D

Patr:sajnálom hogy olyan hideg van nálatok a lakásban-nálunk is szigetelni kéne,ajtó,ablak csere,mert már mind több mint húsz éves,van az 30 is...szóval simán kiengedi a meleget,be meg a hideget :?

Kép
Kép
Kép
kike

Gratula Izának! Nem gyengén nyomja! :)

Kép
andkata

Vik, sztem rá van írva lehet-e gyerekeknek, de a patikában tuti segítenek!

Kép
andkata

Gratu Izának a mászáshoz!
Vendég

Iza nagyon ügyes!

Most nézte h újabb babás képek vannak a 1000. oldalon!

Csugi Jutka! Végre rólad is látok képet!

Roni!
Milyen éjjeletek volt?

Szly!
Te meggyógyultál már 100 %-re?

Bondi!
Otikám hogy van? Ugye zombulás mentes éjjeletek volt?

Kike!

Örülök h a profikám pofija is jön rendbe.
20150601134430

Mára ennyi voltam mert egy csomó dolgom van. Legközelebb vasárnap jövök!

Jók legyetek!
Puszi
Vendég

szia mindenki :D
boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!! :)
remélem mindenki jól van
mi növögetünk, eszegetünk, hisztizgetünk meg ilyenek............ :D [/img]

Kép
Kép
h. szilvi

Viki!
Lackó még mindig gyönyörű! :D

Kép
zsuzska72

[quote="zsuzska72"][ írta:zsuzska72b]Viki!
Lackó még mindig gyönyörű! :D

Igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Zsuzsa!
Tomin láttam pumás cuccot (rugi v. pulcsi volt talán). Azt hol lehet beszerezni?
20150601134430

Halihó Szilvi!

Semmit nem tudunk Bendegúzról, jó hogy jöttél! Hogy vagytok??? Csomót emlegettünk! Neked is boldog új évet!
Képeket kérünk!

Vik, a második kép nagyon édes Lackóról, olyan kis komoly, értelmes!

Kép
andkata

mai képek:

Kép Kép így is tudok cumizni... :lol: Kép Kép megmutatom a fogaimat is... :wink:
Vendég

Lackó és Emma is szépségesek!

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!
Vendég

Jó reggelt!

Kit látok!

H.Szilvi! Csak nem előkerültél?! :lol: Tök jó! Mesélj mi újság veletek! Képeket is szeretnénk látni!

Izának gratula a mászáshoz! Épp most gondolkodtam, hogy szeretném, ha Jázmin már mászna, viszont sokkal nehezebb dolgom lesz akkor.

Viki! Végre látszik Laló kék szeme! És tényleg kék! :lol:
Még mindig nem vagyok 100-as. Köhécselek kicsit, főleg este. Úgyhogy este lefekvés előtt lemegy egy TAntum VErde, így nem köhögök. Hajnalban már nem kellett bevennem, sikerült nélküle visszaaludnom.

Patr! A 18 fok tényleg nem sok! Nekünk van cserépkályha is a konvektor mellett és a konvektor tartja a 19 fokot, mi meg ráfűtünk. Így kb 22 fok szokott lenni.

Kike! Én is rögtön akartam mondani, hogy tanító nénit kell választani. Érdeklődj több szülőtől is, mert akinek mintagyereke van, annak a legtöbb tanító néni megfelel, de ahol van egy pici probléma, ott látszik meg, hogy milyen a tanító.

Zsuzska! Jobbulást kívánok!

Kép
szly27

Orsi! Boldog feledik szülinapot Emmának!

MArcsi! Emma nagyon aranyos. Ezt a rucit kapta most?

Kép
szly27

igen Szilvi, ezt is..

Köszönöm!
most futok, mert enni készülünk..
Vendég

Emma zabálnivaló! :D

Szia Szilvi!Nem ér megint eltünni ám!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

kicsit tényleg eltüntem, de úgy néz ki mostanság talán már feltudok jönni naponta :D Kép
Kép

Kép
Kép
h. szilvi

Orsi:nagyon boldog fél évet Emmának!

Kép
Kép
Kép
kike

hirtelen ezeket találtam de ezek az iwiwewn is fenn vannak, de keresek frisseket is

Kép
Kép
h. szilvi

De édes Emma! :lol:

Kép
dittke

Szép napot :P

Bocs, hogy csak most jövök, és tegnap is nagyon akadozva tudtam szegény Bpndinak küldeni a képeket... Apa valamit tölt le egy haverjának, és ettől olyan iszonyat lassú a gépünk... És folyton lefagy :? Dec.26.óta tölti, és még csak 31%-nál tart... :evil:

Bondikám!
Remélem, azért - amellett, hogy vért izzadtál, mire átment az összes kép - sikerült boldogulnod velük...
Még egyszer köszönöm a közös koprodukciót! Egy kari angyallal öröm dolgozni :D

Orsi Emma babájának boldog felediket!!!

Tegnap könnyen elaludt Csabici. De ismét hascsikarásra ébredt éjfél körül, és vígasztalhatatlanul sírt, közben jöttek kifelé a szelek, de kaki nem. Szopival visszaaludt, én meg bíztam benne, hogy az anyatejcsi hatására kijön már a kaki is. Többször ébredt még, de csak szelek jöttek, a kaki végül a reggeli szopi után lett meg. De kijött :D
Ma azt próbálom meg, amit Vkata javasolt. Burgonyapürét anyatejjel megbíztatva :wink: Abban kevesebb a rost, mint az almában, hátha nem bántja majd úgy a kis pociját. Katus! Itt is köszi a privit!

Most megpróbálok visszaolvasni... 3 oldalt írtatok már tegnap du.óta...

Ebéd kész (ma zöldbablevest csináltam, és kenyérlángost).
Vendég

Emmánál azok a fürtök! A többi csaj is ilyen volt, Marcsi?

Szilvikém! Sinupret drazsét próbáld meg.
20150601134430

AKata: nekunk is ilyesmi ejjszakank volt nagyn sokszor felriadt, vegul 4kor mar atkerult hozzank az agyba, de 7kor ujra kelt akkor meg a sajat agyaba tettem es aludt fel 9ig.
Nalunk is a szilva a meno:)

KERDES: Anna kohog nem sokat, de olyan melyrol jovot, meg szorcosg az orra de nem jon belole semmi.
LE VIGYEM A DOKIHOZ??????????????????????????????????????????????
Vagy ilyen hidegben jobban artanek?
Egy dolog miatt gondoltam ra, jon a hetvege es mi van ha romlik az llapota...
bar az meg, hogy milyen a dokink, ugyse mond semmit max ha tenyleg piros a torka .
Amug ya lanyka jo kedvu, jatszik, em sir, laza nincs.

Aleko jobban vna, en nem, sot...

Szilvi: DE JO HOGY UJRA ITT VAGY!

Boldog felediket az unnepeltunknek!
Vendég

azt sem tudom már kivel mi van :( hogy olvasok vissza ezer oldalt??????? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Tami!
Szedsz vmi gyógyszert? Orvos nem megy házhoz? H ne kelljen Annát lecühölnöd a betegek közé.
20150601134430

Viki!
Ezekre gondoltál???

Kép

Kép

Kép

Húúúú hát én nagyon örültem neki! A Zoli hugától kaptuk, de Ő Olaszországban él, szerintem onnan hozta Tomcsinak karira.

Kép
zsuzska72

Igen, erre, annyira cuki!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?