olyan jó volt olvasni, ahogy éjjel ment a pletyi
Nekem halvány lila sincs kit szeretne Hajni szidni, bár nekem semmi nem esik le
Hajni, majdnem egyidős vagy a férjemmel
Mit írjak magunkról? Én rohadtul vagyok egész nap és néha éjjel is, ez gondolom ennél részletesebben nem érdekes. Marci baba ölég hisztiket erszt meg mostanában, de engem annyira nem érdekel. Már majdnem földhöz is vágja magát, a kis buta
Szereti nézegetni a képes könyveket, néhány percig. Jön-megy, mikor ébren van, szinte le sem ül. Minden megeszik, már fűszereset is kóstolt. Családom gyakran eszik indiai fűszerezésű ételeket, és tegnap Marci baba a sajtos kenyér mellé bevágott 1-2 ilyen csirkeszárnyat is. Imádja mindenki, utál ölben lenni, imád kukucsolni, bújócskázni, labdázni (igazán csak a kutyussal).
Férjem a vitorlázással borított ki. Mentek a kékszalagra, és egy csomó kalamajka volt, pl csütörtöki vihar miatt nem értek át bfüredre, így nekem kellett éjjel értük mennem Tihanyba és hasonlók. De tegnap nagyon aranyos volt, így persze már megbocsátottam.
Bfüreden én is a Kékszalag idején voltam, két éjszakát. Az apartman a Tagora sétánytól van kb 5 percre a dombon. Egy régi szoc épület, de mindkét apartman totál felújított és szépen. Konyha-étkező, fürdő, nagy szoba, terasz.ahonnan gyönyörű kilátás az öbölbe. Én vittem utazó ágyat, más nem nagyon kell, főzni lehet a konyhában, de tök jó kis éttermek vannak füreden. Marci pl evett tortellinit is. Ja, a harmadikon van, és nincs lift, de van szúnyogháló. Doo, aug végén már csak az egyik szabad, így azt kérték, hogy hamar jelentkezz, ha érdekel. Mary sztem Te is érdeklődj. Neten is fenn vannak, de meg kell kérdeznetek, mert a néni szerint nem jók a képek, ezért nem is mondta, hogy hol. Nem is értem, hogy lehet ezekről az apartmanokról rossz képket készíteni. Kérdezetek, mert nem tudom mire vagytok még kiváncsiak.
Bea, Rozi még mindig tiszta Marci. Most ő is ilyen szöszi. Rakok fel képet.
Emma is gyönyörű, és az összes kis csaj, úgy szeretnék lányt
Nekem is hagyományos ruhám volt, de én azt is akartam