Sziasztok
Reménykeltőnek írok hozzátok, véletlenül tévedtem be.
6 vetélésem volt, 8 gyerekkel...
Hosszú történet, hogy miért és hogyan jutottam el a 6. terhességig.
A vége a lényeg. Angyalkánk meghalt még a 8-9. hét táján. Ezt csak onnan tudtam, hogy szörnyen rosszul éreztem magam, iszonyatos migrénem volt, a napfénytől is hánytam. A terhesgondozáson felvételkor szóltam, hogy több vetélésem volt, jó lesz figyelni... Nem írták be a könyvembe sem...
Folyamatosan szirénáztama dokinak, hogy valami baj van, amikor a fenti tünetek rám törtek és egyre erősödtek.
Summa summarum: otthagytam őket, leutaztam a nőgyógyászomhoz (120 km), elmondtam mi a bánatom.
Aznap látott 3-4 doki uh--n, egy hetet adtak még, akkor újabb 3-4 doki megnézett...
Majdnem rámentem.
A 11. héten missed ab. miatt műtöttek.
Óva intek mindenkit a futószalagos terhestanácsadástól!
HA nem vagytok elégedettek, akár a másik faluban, másik kerületben is, de keressetek másik orvost.
Vérmérgezést kaptam.
Közben úgy tűnik végre megvan a vetéléseim oka is: lisztérzékenység.
Ebbe nem fogok belemenni, részletezni, ha kérdés merül fel akkor szívesen segítek, írj emilt.
Novemberben letel a hat hónap, decemberre túl voltam egy csomó szörnyű vizsgálaton (endoszkópia, kolonoszkópia, miegyebek...
)
karácsony előtt volt peteérésem, Karácsonykor megfogant Gyöngy.
Mivel ez már a sokadik terhességem és tavaly műteni is kellett, nagyon vigyáztunk november óta, hogy semmi káros anyag ne kerüljön a testembe, se egy korty alkohol, se gyógyszer..., délután hívtam a professzoromat:-)
"Boldog új évet, boldog névnapot, tiszteletem, én vagyok, meg van két csíkunk:-)!"
Õ majd kiugrott a bőréből, azt mondta azonnal látni akar, mikor érek rá?
Bármikor! Naná!
Az uh-n egy 3,5x3,2 mm-es folyadékkal telt képletet találtak, tökéletes helyen. Belőle lesz Gyöngy hálózsákja, azt mondták.
Ez a 4. hét+ 5 napon volt.
Holnapután újabb kontroll lesz.
Szerettük volna titokban tartani, de természetesen, mint a futótűz terjedt el, hiszen az összes utazásos családlátogatást le kellett mondanunk.
:-)
Imádkozunk, hogy Gyöngy egészségesen cseperedjen odabent és ha kibújik amikor idejét érzi, akkor boldog, teljes életet élhessen, olyan életet, ahogyan várjuk Õt :-)