Sziasztok:-))
Hű, de sokat írtatok
Janka köszönöm az infót a családi adókedvezménnyel kapcsolatban, majd holnap telefonálok a rendelő recepciójára és megkérdezem, hogy is van ez.
Örülök, hogy jobban vagy!:-)
Gondoltam rád tegnap és ma is, mert nekem sem siettek felvenni a telefont a kórházban. De végre nekem is megvan az időpont, majd október 15-én megyek, pont akkor leszek 19+5. Remélem addigra már minden látható lesz.
Hajni naaaaa?:-))))) Már nagyon kíváncsiak vagyunk
Férjed nagyon ügyi, majd tegyél fel képet a bölcsőről, amikor elkészült.
Helyes a pocakod, tk szépen kerekedik már:-))))
Ann nagyon szép nevekben gondolkoztok:-)
Óóó a Zselyke nekem is favorit:-))
Ne aggódj, majd megérzed a mocorgását. Sajnálom a görcsöket, de én is a növekedésnek tudnám be. Azért pihenj, amennyit csak tudsz, aztán úgyis bejelentkezik majd a babód:-))))
Liliom üdv:-))) Micsoda meglepetést okozott a kisbabád:-)))))
De jó lenne, ha nálunk is bent aludhatna apa meg azt sem bánnám, ha a kisfiam is bent lehetne. Már most nagyon félek, hogy fogom elviselni azt a pár napot nélküle:-((((((((((((((
Ilyen tünetet még nem si hallottam:-((( Mikor mehetsz vele dokihoz?
Anitja nagyon helyes pocid van
Irigyellek, hogy csak úgy fürdőruciban nyomod
Szépek a gyerekek a háttérben:-)))
A barnázás eltűnéséhez gratula!!!!:-))))
Gyöngyi szerintem simán érezheted a mocorgást. Ha van időd rákoncentrálni, akkor miért ne?
Lillus szép nevet választottatok a babának:-)
Gratula a buborékoláshoz:-)))
A vége felé már elég rendesen megnő a körmük, én egyszer éreztem, hogy megkarmolt belülről:-)) Megszületett és csajok, akkora körmöcskéi voltak:-))))) Nem csoda, ha megmart a pocakban:-))
Ikea: de jó lenne menni:-))) Nekem csak a textil pelus van, amit kinéztél, de az tényleg nagyon szuper!!! Én most is használom.
Kirjan nagyjából leírtad mit is kell figyelembe venni a babakocsi vásárlásnál. De sok minden használat közben derül ki. Nekem összesen 4 babakocsim volt és a 3-at és a 4-et tartottam meg. Már furcsán néznek rám a rokonok is:-))) De kerestem a tökéleteset és végül meg is találtam:-))))
Nekünk nem kombi ágyunk van, hanem sima mezei és 3 szinten állítható a magassága. Én nagyon szerettem. Még azok is nagyon tetszenek, amit át lehet alakítani ifjúsági ággyá.
Sziszianyu de édes ez a baba
Hogy bebújt a méhlepénybe:-))) a tappancsos kép is nagyon aranyos:-))))
Nagyon szép vagy a pocakos képen, kb ekkora az enyém is:-)
Jessi azt a filmet én is láttam, tényleg nagyon szuper és érdekes, hogy mennyire mások a nézőpontok. Bennem az maradt meg, ahogy a néger kisbaba felvett a földről vmi csontot és azt rágcsálta, amit ki tudja mi rágott előtte és nem lett tőle semmi baja. Bezzeg nálunk, én biztos rosszul lettem volna, ha az én kisfiam ilyet csinál
Lényeg a lényeg, sok tanulság van benne
Szép nevekben gondolkoztok ti is:-)))
Irigylem, aki le tudja szűkíteni 2-3 névre, nekem még mindig nem sikerült.
Ritus lehet, hogy ez a jó módszer:-))) Csak egy féle névben gondolkozni:-)))
Az Eszter is nagyon szép név, hajrá kislány:-))))
Judit sajnálom a nem túl jó híreket, de biztosan hamarosan kiderül, hogy minden rendben van!!!
A babakocsitok szuper, anno nekem is fájt rá a fogam:-)))
Vásárlási láz: engem is elkapott rendesen. Egyenesen rosszul vagyok, hogy nem tudom a nemét. Már egy csomó kis overállt kinéztem, de nem tudom milyen színűt vegyek. Ha kislány, akkor végre rózsaszínt akarok venni és nem uniszexet. Ha kisfiút, akkor meg persze kéket és a drapp is nagyon tetszik, de addig meg vagyok lőve
Bár hétvégén vettem egy kis rózsaszín pulcsit, cica van rajta, nagyon édes, habos-babos. Nem tudtam ellenállni:-)