Sziasztok,
Ide is bemásolom, amit az anyatanyán írtam, hátha valaki azt még nem olvassa...
Hát, nálam nincsenek jó hírek...
Tegnap újra elkezdett barna váladékom lenni, amiből estére piros is lett. Kevés.
Pihentem, mert hétfőn az ügyeletes doki azt mondta, pihenjek.
De amikor csak felkeltem, újabb foltok jöttek, hol halványbarna, hol piros.
Délutánra már ijesztő volt a színe és a mennyisége is, mentünk be újra a kórházba.
Előtte beszéltem telefonon a saját dokimmal, aki már arról beszélt, hogy jó, nézessem meg, de holnap reggel menjek egy laborba, mert ha műtétre kerül a sor, az kelleni fog... Rögtön ezzel kezdte, látatlanban.
Pedig bennünk azért az is felmerült, hogy hátha csak a haematómám ürül ki.
Bementünk a kórházba, mindenre felkészülve, hogy már akár ma ott tartanak.
Erre megnéz a mostani ügyeletes doki, és azt mondja: ott van a haematóma, de ő kisebbnek látja, mint a hétfői doki, és ott van egy szabályos, 10 mm-es petezsák, benne szikhólyag és benne egy 2 mm-es embriócsomó.
Annyi, hogy ő jóval kisebbnek látja, mint 6 hetes, menzesz szerint pedig már bőven annyi. De ő ezen nem aggódott.
Mondtam, hogy a dokim azt kérte, hogy jöjjek laborra, ő erre azt mondta, minek kéne labor, gyönyörű szabályos petezsákom van. Ő komolyabb vérzést nem lát, csak barnát. Szedjek Duphastont is, vagy mi a neve.
Ja, és feküdjek, meg sem mozduljak, semmit ne emeljek.
És hogy a saját dokimmal megbeszélt jövő hétfői időpont még szerinte korai, mert pici a baba.
Erre...
Felhívom a saját dokit, mondom, mi volt, erre ő: menjek laborra, mert ha nem marad meg a terhesség, azért kell, ha meg megmarad, akkor is fog kelleni.
És hogy szerinte nem kell feküdni, nem azon múlik, hogy egy terhesség megmarad-e.
És: menjek csak hozzá hétfőn, mert ha be kell avatkozni, akkor kedden be tudunk avatkozni.
Mintha esélyt nem adna a Babónak...
Miközben tényleg furcsa a vérzés, úgy, hogy látják, hogy a Baba békésen ott van.
Na mindegy, nem tudom, mi lesz, tele vagyunk aggódással, és már mindenre felkészülve...
Reggel elmegyünk a laborra, és ha akkor is lesz még vérzés, akkor a holnapi ügyeletessel is megnézetem magam... Mit tehetnék...
Közben meg szörnyű nehéz az is, hogy napok óta fekszem, illetve pihenek, egyszer nem emelhetem meg a kisfiamat, és ezt nagyon nehezen bírja ő is és én is...
Na sziasztok, szép estét nektek!