Sziasztok!
Vayacon, örülök, hogy minden ok nálad.
Örülök, hogy O.Agival írtátok, hogy tetszik a Dorka név, de bevallom, hogy ez igazából nem az igazi nevem
, hanem a legjobb barátomé
, aki egy kutyuska, és imádom.A név nekem is nagyon nagyon tetszett ezért adtam ezt neki 1 évvel ezelőtt, az igazi nevem Ildikó.
Vérvétel, persze rosszul lettem, tegnapi napot végigfeküdtem, hánytam, minden bajom volt.
Ma reggel hasonló élményekkel ébredtem, aztán beszóltam a munkahelyemre, hogy szeretnék mára is egy szabit, visszaaludtam, és teljesen fittem ébredtem, és mivel lelkiismeret furdalásom van, hogy nem mentem dolgozni, így a takarítás marad.
Henne, munka-nagy tanácstalanság.
A táppénzes fizetés nagyon kevés, csak nekem az a bajom, hogy minden nap bejárok, igaz kocsival, ami kényelmesebb, de olyan rossz, gödrös az út.
Meg én romákkal foglalkozom, és vannak sajnos köztük olyanok is, hogy az csak na...Szóval nem tudom.
Ha nem leszek rosszul, végülis, az a hülye pénz, nagyon utálom!!!!
Te hogy gondolkozol?
Eclipse, húú de jó neked, hogy voltál 4d-én, én is annira nagyon szeretnék már menni, de a férjemmel április végében egyeztünk meg.
Csuklott?Édes kis picike!
Én is úgy látnám már!!!
O.Agi, köszi a könyvtippeket, hétvégén megyünk Győrbe, és amúgy is szerettem volna nézni könyvet.
Szuri, tű tudom, hogy lesz még ennél vészesebb is!
Nati, hogy vagy?Migrén?Dokinál mi volt?
Mikegirl, örülök, hogy ok minden, beszélgess csak szorgalmasan, én is szoktam hozzá.
Képzeld, nálunk is van ez a horkolás dolog, és ugyanígy, felkelek pisilni, aztán vége az éjszakának, de nem akarok külön szobát!
Sziszanya, kitartás, mindjárt itt a 12.hét!!!!
Bár olyan, mintha nem is akarnának telni azok a fránya hetek!
Vörösmacsak, nagyon gratulálok!Jaj, tök jó!!!
Panndi, te hogy vagy?
Sophie, nagyon édes a kisfiad!
Holnapra drukkolok, gyere ám majd a hírekkel!
Csajok, bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredtem
Vigyázzatok magatokra!!!