Szép jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek, beköszöntem a 2008 októberi csapathoz, ott kezdtem anno babanetes pályafutásomat…
nagyon aranyos a társaság, szépen összekovácsolódtak a 9+ hónap alatt! Érdemes talán megnézni a honlapjukat is, ahol a születéstörténetektől kezdve a hasznos tanácsokig, no és sok-sok baba fénykép található.
http://riztejbeg.extra.hu/forum.html
Remélem, hogy nekünk is sikerül ilyen összetartó és egymást segítő kis csapattá összekovácsolódnunk! Rám számíthattok ebben!
Üdv az újonnan csatlakozott kismamáknak! Breki, Edi, Noa feltettelek Benneteket a táblázatba, amennyi infot sikerült rólatok kibogoznom… Ha van még adatotok, szívesen várjuk!
Én megőrülök, hogy csak a jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz. Szerencsére nincs most semmi baj, tegnap egy kicsi, nagyon enyhe és higas barnásságot észleltem, de estére el is múlt. De biztos fel fog nekem is irni utrot a doki. Nem is tudom ki mondta, hogy öreg tyúk (talán Noa), akkor mit mondjak én!
200907 nem akarod elárulni a keresztnevedet? Picimami, régen láttunk már a neten!
Minimanó, a te lányod kész hölgy! Nagyon szép, kíváncsi vagyok melyik kifutón fogjuk majd látni!!!