Már lehet vele játszani:lol: Csörgőzünk ezerrel.
Az Anya taníts engem c könyvet nagyon ajánlom, jó dolgok vannak benne. Én az alapján "játszok" Olivérrel. Persze sok dolog ösztönösen jön, de van néhány, amire nem is gondoltam volna.
Mondókák, gyerekdalok---hát én sokszor halandzsázok, mert már nem emlékszem a szövegekre (sokszor a dallamra sem
), de Olivér így is élvezi. Tudod, egy újszülöttnek minden új
Ja, de az bejött, hogy volt két három dal, amit már akkor is énekeltem neki, amikor a pocimban volt és most is arra nyugszik meg, ha nyűgös, vagy fáradt, szóval érdemes próbálkozni. Egyébként meg kiválasztotta közülük a kedvencét és ezzel kelünk, fekszünk. Ez az adu ász:wink: Ja és ez nálunk a Micimackó
Vásárlás: én is korán megkezdtem. Azt csináltam, hogy összeírtam, hogy mi kell, meg mi az, amit szeretnék megvenni és mivel én nem dolgoztam a korábbi vetélés és a kezdeti vérezgetések miatt, körbenéztem (az interneten is), hogy mi tetszik és mit hol lehet olcsóbban megvenni. Így kész listám volt és sok mindent apránként már meg tudtunk venni, vagy ha láttuk valahol akcióba. Volt amit használtan vettünk meg, volt, amit örököltünk és volt, amit mi magunk csináltunk, vagy alakítottunk át (pelenkázó). Olyan szép volt a készülődés
, élvezd ki minden percét.
A babakocsival kapcsolatban azt tanácsolom, hogy menjetek el, próbáljátok ki, szedessétek szét az eladóval, tologassátok, meg mindent, ami kell, mert úgy az igazi. Mi is ezt csináltuk, aztán megrendeltük féláron az internetről
4Dsre mentek? Mikor is mentek uh-ra, amikor kiderül hogy ki lakik odabent?! Neveken gondolkoztatok már?