2019.02.23 10:30
Szerző: mamoka89
Sziasztok. Nekem a kalkulátor szerint 16-a környéke. Nekem már most van egy kálváriám.A héten kedden voltam elősször dokinál. Szabályos petezsákot látott. De mondta mást még nem lát benne. De a papírra mégis azt írta, hogy szabályos petezsák, kezdődő embrió csomó és szikhólyag. Ugye vett kenetet is. Ez volt kedden. Még mondta is, hogy a kenet vétel miatt előfordulhat egy kis barnázás. Ezt én elfelejtettem. És amikor csütörtök este jött egy kis barnázás a wc papíron, bepánikoltam és bementem ügyeletre. Ott megultrahangoztak. És csak a petezsákot látta. De mivel az előző papírra ráírta a doki hogy kezdődő embrió csomó, ezért a doli azt mondta, hogy felszívódott a baba. Ezért pénteken meg akart kaparni. Na nem mentem így vissza pénteken. Inkább megvárom a március 4-ét, amikor is vissza kell mennem uh-ra, amit az első doki mondott. Remélem akkor már látszani fog. És nem értem miért írta oda az embriócsomót, ha szóban nem ezt mondta... január 9-én volt utoljára mensim. Aszrint ugye 6 hetes lehetek, de logikusan ugye ott még nem volt baba, tehet minusz 1-2 hét. Szerintem ezért nem látták még benne az embriót. Ezért nem mentem a műtétre.