Sziasztok!
Mostanában nem voltam, és egy csomó dolog történt itt, tök jó!
Julcsi: Üdv itt köztünk!
Gratula a Babáboz! Szerintem a genetikai ultrahangra inkább 12 hetesen vagy utána éri meg menni, hamarabb nem igazán, mert ha nem látnak valamit, akkor visszahívnak 1-2 hétvmúpva illetve a frászt hozzák rád! Nekem első babánál a 13. Héten nézték és ránézett 3D-n is, így már akkor a nemét is látta
Most 10 hetesen megyek legközelebb a dokimhoz, ami még nekem 3 hét, és utána megyek majd a genetikaira. Nálatok azt orvos csinálja? Én magánban voltam és azt is egy asszisztens csinálta.
A szívhangfigyelőt (ha kapsz kölcsön) szerintem, fogadd el, de venni állítólag nem érdemes! Ha baj van, nagyobb terhességnél, állítólag az hiába nyugtat meg, attól még lehet baj ( ezt csak én is olvastam valahol a neten, tehát nem tudom, mennyi az igazság alapja...)
Én múlt héten szinte végig hánytam, vagy annyira hányingerem volt, hogy kb.délig nem bírtam enni, aztán ha ettem, persze jó sokat, akkor estére megint fájt a gyomrom... nagyon rossz volt, ma csak egy kicsi hányinger volt, illetve elkezdett fájni a derekam elég rendesen, emlékszem, Zolikánál is fájt, de azért kicsit megijedtem... reggel felemeltem a Kisfiamat, és azóta fájdogál, remélem, nincs semmi baj... egyébként próbálom nem emelni, de néha muszáj.... ti emeltek valamennyi?
Én gyesen vagyok, tehát végig dolgozom
Nincs túl sok megállás, bár a férjem segít sokat, illetve délután ha alszik Zolika, én is mindig lefekszem, nem érdekel, hogy takarítanom kellene
az megvár
A toxoplazma teszten én is átestem anno, illetve ez azt mutatta ki, hogy a fertőzésen is, ettől függetlenül nem eszem nyers húst, stb. De azt olvastam én is, hogy benti cicától nem lehet elkapni! De nem tudom, mert nekünk nincs macskánk, bár a kisfiam szeretne, de ő kutyát és papagájt is
Egyébként higyjétek el, akkor járunk a legjobban, ha a netről nem olvasgatunk semmit, mert rengeteg hülyeséggel van tele és csak arra jó, hogy beparázzunk tőle! Nem tudom, Nektek milyen a dokitok, de ha nekem bajom van, én azonnal írok neki, és ő viszonylag gyorsan reagál, ha kell, behív, megvizsgál stb. Szerintem az a legfontosabb, hogy az orvosban bízzunk! (De ez csak saját tapasztalat, nekem sajnos volt egy nagyon rossz dokim is anno
)
Szép napot Mindenkienk!