Csajok az gáz, hogy nekem erősebbek a tesztjeim? Az első kép nemvárt elött 1 nappal a második nemvárt után egy nappal a harmadik 2 nappal a nem várt után
Szerintem nem gáz! Más a típust is használsz, mint a mienk. Azt írják mindenhol, hogy nem számít mennyire erős a csík, csak az a lényeg, hogy ott van! Szóval nyugi
Nyilván az sem mindegy, hogy mikor agyazodott be a pici. Onnantol kezd termelodni a HCG. Lehet a tied elobb ért a jó helyre. Kivancsi leszek holnap az enyemre...
Helló! Most látom, hogy nem töltődött fel a kép Én tegnap este alig tudtam elaludni, feszült a hasam és sehogy nem volt kényelmes. Hozzáteszem hason szoktam aludni szóval ezt hamar el kell felejtenem. Nálatok mi újság?
Sziasztok! Ez a ma reggeli... A nagy kazettás es a felette lévő. Ma reggel kettot csináltam. Olyan jó látni a két csíkot. Én jól aludtam, bár nekem is fájt a hasam.
Nekem csak akkor fáj a cicim, ha hozzáérek. Kicsit a hasam is fáj, de csak néha és tompán. Ennyi, nálam semmi más, reméljük a hányinger se lesz nagymértékű egyikőnknél sem.
Ma nem, holnap reggel fogok még egyet. Ha szépen erösödik akkor többet nem csinálok. (Az elöbb felfordult a gyomrom a kollegam sajtos tesztajatol. Igaz tenyleg büdi volt , de ez ennyira nem szokott zavarni!)
Mi nem is beszéltünk erről ez most az én nagy pillanatom. de a 12. hetire, bejön az tuti, akkor már többet lát a babából, az első uh-on meg majd a kapott képet elmagyarázom neki
Sziasztok! Úgy néz ki én is idetartozom. Legalábbis minden tünet erre utal. Tesztet holnap reggel fogom megcsinálni, orvoshoz pedig hétfőre van időpontom. Lehet az még korai, de mi nyár óta próbálkozunk, a vérképem eredménye miatt szedtem 5 napig egy hormontablettát és ha minden igaz, akkor ennyi elég is volt. Az orvos meg azt mondta, hogy akárhogyis alakul, december második hetében menjek kontrollra. Érdemes több tesztet venni?