Üdv minden csatlakozónak.
Én ma voltam dokinál. Megvizsgált, érzett valamit, de mondta, hogy korán mentem... A kórházi terhességi teszt is pozitív lett. Jövő hétre kaptam egy UH beutalót. Holnap kérek időpontot. Remélem kapok jövő hétre...
Pénteken pont szabin leszek...
A pocaklakó nemével kapcsolatban nem merek nyiltakozni. Nekem a fiam a szerelmem, mindíg is egy kisfiúra vágytam, a második várandóságomnál a 19. hétig váltig állítottam, hogy "nekem csak fiam lehet" ehhez képest lett egy kislány (ráadásul kettőnek indutak)...
Szóval, most alapvetően én azért szurkolok, hogy "csak" egy babó legyen odabennt...
A praktikusság szempontjából fiú lenne jó, met a fiam szinte összes rucija itt van a szekrény tetején és nagyjából évszaknak is megfelelőek...
Én odabennt a melóba elmondtam a főnökömnek. Elég régóta dolgzunk együtt, így nekem természetes volt, hogy mihamarabb szólok neki.
Ma meg anyósomnak mondtuk, neki elakadt a lélegzete úgy meglepődött... Nem láttam még ilyet nála
És anyukámat is felhívom ma és elmondom... (csak ő meg mint egy falurádió mindenkinek elmondja a családba)