sziasztok lányok! Gratulálok mindnyájatoknak, és kívánom hogy mindenkinek minden a legnagyobb rendben legyen!
Hát ha minden rendben megy akkor talán a junius lesz a nyero honap oktober 4-én csináltam az utolsó tesztet, egy ClearBlue digitális tesztet, amely 2-3 hetet írt ki, ami a tájékoztato szerint 4-5 hétnek felel meg ez egy délutáni tesztelés volt méghozzá nagyon lassan telnek a napok, mivel elhatároztam, hogy csak okt.16-án megyek dokihoz, mivel mikor utojára voltam még nem tudta biztosra megmondani, csak árulkodo jel volt Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.
Az újdonsült apuka csak vasárnap tudta meg a nagy hírt, bár még húzni akartam 16-áig, de már nem bírtam tovább. És nagyoon, nagyooon boldog volt, szerintem még fel sem fogta igazán. én 23 éves vagyok és nem olyan rég kezdtünk bele a babaprojektbe, mondván ha jönni akar úgyis jön nekünk első baba lesz Párommal sokat beszéltünk róla, én mindig is inkább családcentrikus fajta voltam és alig vártam hogy eljojjon az az ido mikor belevághatunk
Anyukáméknál most csináljuk át a felső szintet, a saját kis rezidenciánkat, igaz elég sok munka van még vele, úgyhogy bele kell húzni, de meglesz Igaz hogy nem saját egyenlőre, de annak is eljön az ideje. Én még az egyetemi padot koptatom , most kezdtem a mesterképzést,úgyhogy még 2 év remélem győzni fogom
Már nagyoon nagyoon mennék a dokihoz és még olyan messze van a jövő hét péntek a türelmetlenségem határtalan