Sziasztok!
Regi!!! Valahogy úgy érzem minden ok lesz! Én hiszek a talpreflexológiában. Gondolom csodát nem tesz, de egyre jobban hajlok ilyen dolgok felé.... Most elkezdtem "antalvalizni"
Nekem pajzsmirigy göbök vannak, így szülés után. Jó lenne eltűntetni őket
Minden értékem jó, egy pöttyöt magasabb a prolktin, vagy azt már lehet h írtam. Arra most kell fél bromo.
Amikor voltam rákszűrésen a nőgyogyimnál, akkor csinált uh-t is, és (kb 2 napra rá meg is jött) én még sosem láttam azokat a kis tűszöket, - úgy hívják ugye? a jobb oldalon volt 4-5 kis golyó, azt modta azok érhetnek be . Azt tudom, hogy Manóka a bal oldalra tapadt annó
Mi is megtettük, amit kell Tesó témában. Én kicsit félek, még mindig. Iszonyat boldog leszek, de tudom, hogy milyen nehéz volt az eleje Csőrivel, mi lesz kettővel... kb júniusi lenne.
De tudom, hogy van Isteni gondviselés, tehát akkor fog jönni, amikor kell.
Én azt "tűztem ki" hogy jövő júliusig, próbálkozunk. Ha addig nem, akkor szeptemberben én is kezdek az oviban Csőrivel együtt.
Kata: Beni bölcsis? ATyaéééég! Hogy fogadta? Csak délelőttre viszed? Amióta beszéltük a talit, annyiszor gondoltam, hogy hát ha míg jó idők vannak, simán lejöhetnétek akár egy ittalvásra, elmennék állatkertezni, még van fagyi a parton Boboznánk...MI sokat vagyunk ketten, Zoli megint megy határt védeni.... Hely van bőven
Én amúgy utálok egyedül lenni, mármint Apa nélkül. Nem találom a helyem.
Na mindegy!
Regi: ilyenkor mikor derül ki?
A többiek nagyon eltűntek
Na pusziii