Sziasztok! Mi idénre terveztük az első kisbabánkat. Sajnos a január rengeteg stresszt tartogatott számunkra. Elkellett halasztanunk az esküvőnket, nagymamám infarktust kapott, két hétre rá elment közülünk.. Az esedékes időpontban néztem az ovulációmat teszttel, de végig negatívat mutatott, amit a stressznek tudtam be. Így igazából nem is figyeltünk semmire. A meglepetés akkor ért, amikor várt időpontra nem jelentkezett a menstruáció. Párom éjszakás volt, így kimaradt után három nappal csináltam egy jóstesztet és hamarabb virított a teszt csík, mint a kontrol.
tudtam h ez csak egy jelzés, nem is éltük bele magunkat. De másnap első dolgunk volt terhességi tesztet venni, megcsináltam rögtön hármat. Mindhárom erős pozitív lett
szóval most 5+4 hetes kismami vagyok, és rettentő boldog! Nem számítottunk rá, nem agyaltunk rajta, és jött is elsőre
viszont én másnap gyors elszaladtam dokihoz, mert nincs egy éve hogy műtöttek endometriózissal és voltak hormon problémáim is, illetve pcos gyanús is vagyok/voltam. Hál istennek mindent rendben talált, de mivel viszonylag hosszabbak a ciklusaim 31-33 naposak, így még csak egy foltocskát látott
de megnyugtatott, h ilyen idősen teljesen rendben van amit lát a nyálkahártya is kellően vastag, szóval nagyon kedves volt és bíztató
16.án kell mennem, akkor elvileg már láthatjuk a szívdobogást is.
rettentően várom már!
Terhességi tüneteteim enyhék még. Éjszaka jelentkező hányinger, émelygés. Teljes étvágytalanság, mellek feszülése, és kellemetlen érzése tapintásra....
Elvileg október elejére várjuk a picurkánkat, de mivel olyan csoport nijcs, ezért bátorkodtam hozzátok írni! Remélem nem probléma!
Gratulálok mindenkinek, és boldog babavárást kívánok mindannyiótoknak