@lindabit:
Nagyon köszönöm, Nektek is hasonló jókat kívánok, hisz tényleg ez hatalmas boldogság. Főleg ennyi idő után..
Én mértem a hőmet és akkor amikor leesett kb. 36,4-re, akkor tudtam, hogy este elkapom Apát.
Ez önmagában nem volt elég, mert már néhányszor próbáltuk így és akkor nem sikerült, emiatt egyik nap elkeseredésemben bementem a gyógyszertárba és a gyógyszerészt kértem, hogy segítsen. Nincs baj sem velem, sem a Párommal, mégsem jött a babó. Azt mondta, hogy szedjünk mindketten nagy dózisban E vitamint, mert ezt termékenységi vitaminnak is hívják. Azt gondoltam, mi baj lehet, próbáljuk meg. 400-as kiszerelésben, napi 1 szemet szedtünk és egy hónap múlva megfogant a baby.
Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy kitűztük az esküvő időpontját, elkezdtünk építkezni, tehát, az is lehet, hogy csak lelkileg kellett biztonságban érezzem magam. Szerintem ez nagyon fontos! Nos így sikerült, korábbi 2 kémiai terhesség után. Pozitív teszt után ott mindkettőnél pár napra rá meg is jött. Nem tapadt meg, de most szerencsére itt van velünk a kis manónk. Vasárnap leszek 12 hetes és kezdenek enyhülni a tünetek. Émelygés, fáradtság... Nálatok nem csökkennek még? Jövő csütörtökön megyünk uh-ra, addig megesz a fene, rossz, hogy nem láthatom gyakrabban.
Szép hétvégét Nektek és boldog babavárást!