Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Nálunk úgy zajlott,hogy a pozitív teszt után azonnal szóltunk a leendő nagyszülőknek, akik persze nagyon boldogok voltak. Főnökömnek és a legjobb barátnőknek szintén. De mivel én cigiztem, és a teszt után természetesen azonnal abbahagytam, így túl nagy titkolnivaló nem maradt. Egyértelmű lett mindenkinek. Úgyhogy most már ott tartunk, hogy kb. a fél város tudja. Mondjuk, mint ahogy már fentebb írtam is, eléggé fel sikerült fújódnom, nagy a pocak, ami eddig nem volt ekkora. Nem nagyon tudom titkolni, de nem is akarom. Örülök neki és legszívesebben az egész világnak szétkürtölném.
Viki

Kép
kviki87
Tiszakécske

Szia KViki87,
igazad van én is elmondanám mielőbb mindenkinek.
Én az elsővel úgy jártam, hogy 11h 2naposan elmondtam és másnap kórház és vetélés. Most a tesómon kívűl senki nem tudja, a 12 hétig nem szeretném, amúgy meg mindenkinek szivem szerint elújságolnám.....csak, na mindegy remélem 11-én az UH szívhangot igazol és akkor átgondolom.  Én mindenkit megértek akárhogy is dönt.

GereGabi
geregabi
London

Sziasztok!

Én most csak Vikit meg Gabit jöttem köszönteni :)

Viki gratulálok az első kicsihez! Az leősnél mi is így voltunk,h szinte egyből mindenki tudta :D Most aki nem közeli családtag az pletykából tudja. Főleg az én drága pletykás férjemnek köszhetően :D

Gabi Neked nagyon-nagyon szorítok! Neked ez most megint egy új lehetőség és nagyon nehéz lehet félelemmel telve boldognak lenni,vagy tán nem merni átélni igazán,de tényleg remélem,h az,h most az orvosok is ehhez tartják magukat segít a megtartásba!!! Gratulálok! 
Bnőm is angliában szült. Elfolyt magzatvízzel küldték haza vajúdni,ami az itteni bevett szokás után nekem nagyon furcsa volt. Majd 36 óra után kellett vissza mennie (én állítom itt már császározták volna) és természetesen megszült. Nekem ez tetszett,h nem stresszelik annyira rá a szülő nőt. Csak hát ha gond van nem tudom mi van. A rossz inkább az volt,h frissen szülve 24 óra után haza küldték és hát Ő tömegközlekedéssel ment haza (taxi drága,kocsijuk nem lévén)

Hajni ott már tényleg gömbölyödés van :D Én is csaináltam fotót,de majd csinálok 2-3 hét múlva is miheztartás végett,amdj azt felteszem.

Nekem az egyik munkahelyen megörültem,h akit most úgymond "helyettesítek" beadná szeptemberben a babáját bölcsibe. Akkor fellelkesedtem,h jól alakul,mert visszaállna dolgozni,de kiderült.h nem,mert csípőműtétje lesz. Nem tudom,h így mi lesz. Nyilván párom mondogatja,h ne másra figyeljek.
A fő helyemen...meg hát...valszeg márviusba költözünk,felmondok,mert én oda helyért fizetek,4 órába vagyok bejelentve,úgyhogy most úgy néztünk lakást,h otthonról dolgozhassak. Majánál alkalmazottként egészen az utolsó napig dolgoztam.

Kép
Kép
nima
Budapest

Bocsi a hibákért,siettem :D

Kép
Kép
nima
Budapest

Gyűlik a csapat

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
makkmarci2
Szolnok

Nagyon jó mert tobben már gyakorlott anyukák
geregabi
London

Üdv minden új tagnak!

Gabi: nem semmi, amin keresztülmentél! Szuper, hogy kiderült, mi okozta a vetéléseket, és a jelen terhességednél vélhetően minden rendben lesz. Minden országban más a gyakorlat, ott tényleg lazábban kezelik a terhességet, ahogy írod. Az itthoni (magyar nyelvű) leleteidet kint magyar orvoshoz vitted, vagy lefordíttattad? Elég hosszú időnek tartom, hogy csak február közepén hívtak vissza UH-ra, az én dokim az elején kéthetente nézett rám. Pláne, hogy 7 hetesen már kell lennie szívhangnak. Ráadásul a te esetedben még a heti UH-ot is el tudnám képzelni. Ha jól tudom, a védőnői hálózat is magyar sajátosság, más országokban esetleg valamilyen segítők vannak, de nem a klasszikus védőnők. Fürdőzéssel óvatosan, és inkább csak zuhanyzom. Per pillanat nincs sok időm elmerülni egy kád vízben, örülök, ha ágyba kerülök. :D

Mbarbara: honnan írsz? (Nem település, csak megye szinten) Én is falun nőttem fel, tudom, milyen az, amikor terjednek a hírek. Engem ott nagyon sokan ismernek, és utáltam, hogy mindig mindenki jól értesült volt. Itt most jó, ugyan a kevés ismerősnek megvannak a hátrányai is, de vélem, ez csak átmeneti állapot lesz. Eriknek még nem mondtuk a kistesót, de egy 15 hónapos még szerintem nem is nagyon tudja elképzelni. 22 hónapos lesz, amikor megérkezik, legkésőbb akkor tudatosul benne. De az értelme szerintem hamarabb kinyílik erre az infóra is. Nagyszülők (hacsak ki nem szúrják gömbölyödő pocakom) csak a köv. UH (11. hét) után tudják majd meg. Remélem, anyum tartja a száját, mert a munkahelyemen majd csak a tavasszal szeretném bejelenteni a családi kedvezmény miatt, és személyesen. Akkor már jól látszik majd rajtam.

Hajni: örülök, hogy minden ok a lánykáddal. Eriknek is 7 foga indult be, ráadásul az egyik az alsó tejőrlő. Pár napja már éjszakára Panadolt kap, így tud aludni is. Nappal csak kenegetem (Dentinox vagy Dr. Talbot’s gyógynövényes fogínygél), de így is nagyon fáj neki, látom rajta. Kb az én pocim is ilyesmi, estére úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás. Heti képeket szoktam csinálni a terhesnaplómba, azok mindig reggel készülnek. Mi volt a tgnapi UH-on?

Kviki: remélem, minden rendben lesz a következő vizsgálatnál! Erikkel én 7 hetesen maszatoltam egy napig, mire másnap dokihoz jutottam, már elmúlt. A biztonság kedvéért kaptam Duphastont.

makkmarci2
Szolnok

Sziasztok!!!Megvolt az első vérvételem, jövő héten lesz meg minden eredmény, majd kipostázzák
Voltunk tegnap uh-n is , babó napra pontosan annyi idős,mint lennie kéne  Szépen dobogott a szíve, megnéztem alaposan!!!Apa még nem jött be,mert még hüvelyi uh volt. Majd 1 hónap múlva megyünk újra!!!!A héten bejelentem a munkahelyemen is...Bár csajok az az igazság, hogy engem várnak vissza, logisztikusként doliztam, de ha minden jól megy visszatérhetek az alapszakmámhoz,amit igazából szeretnék csinálni, óvónő vagyok, csak eddig mindösszesen 1 évig tudtam benne dolizni.Úgy néz ki, hogy 5 éven belül 6 óvónő megy nyugdíjba,úgyhogy elméletileg lesz helyem
Nagyon szupi a táblázat, én Vas megyében, Répcelakon élek!!!!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak

Sziasztok, de jó hogy mindenkinek jó hírei vannak a vizsgálatok után. 12 nap múlva rémélem én is ezt fogom tudni kiírni ide. Gondolkodtunk magánklinikán egy uh ra de nem lenne 2 napon blül és elutazunk ha megjövünk másnap uh lesz. A sok belső uh sem jó. Pihenek és hamar eltelik az idő. Üdv mindenkinek. Gere Gabi
geregabi
London

sziasztok

Üdv az új tagoknak :-)

Szerencsére a fiam meggyógyult , lányommal most az van , hogy amióta először kórházba kerültem vele ez dec.27.én volt azóta az étvágya egyenlő a nullával , addig nagyon JÓ étvágya volt, a bölcsiben is mondják , hogy 2x-3x van hasmenése , az ételeket nem emészti meg a szervezete , hamar átfut rajta minden ,  doktornő azt mondta , hogy ez eltarthat akár 1 hónapig is.
Én is jól vagyok , meggyógyultam , de a gyomrom nem az igazi , a kajákra undormánnyal nézek , nem kívánom a kajákat , de tudom , hogy azért valamit ennem kell a baba miatt , de miután ettem , a gyomrom azonnal el kezd fájni , olyan nyomó érzés és egy el tart egy darabig , hányingerem nincs , néha vannak szédülések , de ennyi.
Ma voltam először vérvételen , holnap lesz meg az eredmény , de valami csak 1 hét múlva.
Aztán már várom a hétfőt , hogy menjek Uh-ra megint.

Mi a családban még csak anyósnak mondtuk el , meg még anyukám tud róla meg öcsém.
A gyerekek is tudják , persze a kisfiam már az ovis csoportjában elmondta mindenkinek , hogy lesz kistesója :-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie Pregnancy tickers
renianya
Szentendre

Sziasztok!

Nah végre idejutok írni... hát igen... a második terhesség már nem ugyanaz a hawaii, mint az első :D akkor baromira ráértem fórumozni meg minden arról szólt h kisbabám lesz. Most meg élünk, ahogy eddig, mellékesen meg kisbabám lesz :D
A táblázathoz: Bp-i vagyok :D Az ÁEK-ban szültem, most is ott fogok, bízom benne. Vki fog ott szülni?
Kisfiam nagyon nem akart kibújni, már egy fehéroroszlán vemhességével vetekedtem. 42.héten császároztak, mert nem akart beindulni, fájásaim se voltak, pedighát a kürház összes oxitocinját beadták :D de nem bántam meg, nagyon féltem a szüléstől. Azóta idén áprilisban teherbeestem, de 6.héten elment  a babóka, gy is egy hús volt. 40 fokos lázam volt, mégis szépen fejlődött, minden héten UH-tak, aztán vérezni kezdtem, és műszeres befejezés lett :-( kiderült Cytomegalo vírusom volt :-( 1 hónap -10kiló, borzalmas rosszul voltam.
Most reggelente elég vacak, öklendezek kicsit, és a gyomrom egész nap ég :-( ilyen Rubennél sose volt, pedig akkora hajjal született, h ihaj...
Van vki aki utrogestan hüvelykűput használ? Nekem felírtak, mert 17.napi hormonvizsgálaton 2,01 lett a progeszteron szintem... tulképp terhes se lehetnék... egy csoda :D

Akinek több gyerek van, mikor mondtátok el először a tesóknak? s utánna fokozatosan beszéltetek róla Nekik?

Kép
Kép
judysz

kviki!!! most látom te Tiszakécskei vagy... Nem ismersz egy Völgyesi Kati nevü csajszit? :D

Kép
Kép
judysz

Sziasztok!

Gabi!
Jó utat!

Judysz!
Mi elég hamar elmondtuk a gyerekeknek, mert amikor már 3 napja hánytam, nagyon féltek hogy el fogják kapni a "betegséget". Akkor elmondtuk nekik, hogy ezt biztos, hogy nem fogják elkapni. :) 
Én emgkértem őket, hogy másnak még ne nagyon mondják, de itthon persze beszélgetünk róla.

Ma megpróbálom elintézni az EKG-t, meg elhozom a laborleletem.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Hajni: szuper hírek! Hogy lettél óvónőből logisztikus? Ha jobban szeretsz a gyerekekkel foglalkozni, és lehetőséged van, vágj bele, térj vissza ehhez. Óvónőként dolgoztál valameddig?

Geregabi: most mész ki Londonba, vagy most jössz vissza Magyarországra?

Renianya: ugyanez volt Erikkel a múlt héten! Két hete kezdődött neki is egy hasmenéses valami, pénteken bevittem a dokihoz. Smectát írt fel neki, egy tasakot háromszorra kellett odaadni. Pár nap alatt szilárd volt a széklete, de a gyakorisága nem nagyon csökkent. Amit délelőtt kapott, a déli alvása után megjelent outputként a pelusban. Szinte keresztülszaladt benne a kaja. Egy hete visszavittem a dokihoz, mert kicsit nyálkás is volt néha a széklete. Azt mondta, hogy felső-légúti vírusfertőzés, és a pocakjára ment. Türelemre intett, eltart a gyógyulás még pár napig. A múlt hét végéig diétáztattam (alma, banán, krumpli, répa, rizs), de vasárnapra már teljesen jól volt, lassan vissza is tértünk a normál étrendre. Étvágya azonban végig jó volt. Te adsz valamilyen gyógyszert a lányodnak? Nem lehet, hogy neki is hasonló betegsége van?

Judysz: rákerestem a betegségre, hallottam ugyan róla, de nem tudtam, mi ez pontosan. Sajnálom. Nekem is volt egy vetélésem még 2011-ben, amikor először teherbe estem. Már 7 hetesen is csak 6 hetesnek látszódott, gyenge szívhanggal. Barnázással indult, semmi görcsölés, semmi erős vérzés. Egy hétig voltam bent a kórházban, de missed ab lett a vége. Nagyon kibuktam rajta, még szinte fel sem eszméltem, amikor az orvosom közölte a következő ciklusban, hogy újra próbálkozhatunk, és akkor meg is fogant Erik. Persze most is van bennem egy kis félelem, de nagyon bízom benne, hogy a 7. heti paraméterek alapján ez a baba is legalább olyan erős, mint Erik volt ilyenkor.

Boeske: sikerült az EKG-t megcsinálni? Laborod jó lett?

Kicsit ki vagyok akadva. Anyum mindenáron el akar jönni hétvégén, de még mindig járványveszély van a faluban (Hepatitis A - mint kiderült, nem B). Ugyan nem súlyos betegség, de én akkor is félek, féltem Eriket, Apát, de a picit is! És anyu még ugye nem tudja, hogy babát várok. Ha holnap azzal hív fel, hogy eljön, valahogy erélyesen le fogom beszélni róla. Ráadásul ki tudja, hogy tényleg A-e a vírusvariáns, mert az E is hasonló tüneteket produkál, csak az annyiban veszélyesebb, hogy a terhes nők nagy eséllyel belehalnak........

makkmarci2
Szolnok

Sziasztok,
Mindenkinek szép napot kivánok szerencsésen megérkeztünk.
Makkmarci 2 remélem már jobban vagy, és nem nem látogató a mosdót.
Mi most egy harmadik országban pihenünk, nem gondoltuk h ilyen hamar listára vesz minket a gólya. Mi jan-febr.szoktunk pihenni mert mindkettőnknek ilyenkor van nyugi a cégnél.a nyarat meghagytuk a gyerekeseknek.

A net Most gyenge telóról, talán később jobb lesz.

Mindenkinek a legjobbat Gere Gabi
geregabi
London

Judysz: Nem, sajnos így névről nem ismerem. És nekem is utrogestant írtak fel, mert maszatoltam a múlt héten. 3x1 naponta, szerencsére azóta semmi.

Üdv mindenkinek: Viki

Kép
kviki87
Tiszakécske

makkmarci2: lányomnak  semmi betegsége nincs ezen a hasmenésen kívül , se felsőléguti , se semmi , egyedül a rota vírus volt január elején meg a fiamnak is , 5 napot voltam velük kórházban , Lillának utoljára karácsony után volt nagyon csúnya hörgőgyulladása akkor is kórházban voltam vele 5 napot , az étvágya azóta semmi , hasmenése meg most kezdődőtt neki a hét elején , mondjuk tegnap nem volt , de ma reggel igen , egyedül pro kid-et adok neki , azt mondta a doktornő

mi szinte azonnal mondtuk a gyerekeknek , a fiam nagyon jól felfogta , lányom még fogja fel a dolgot , hogy a pocakban baba van , de ha kérdezem tőle , hogy hol a baba , akkor jön és mutatja a pocakomat és igen minden nap beszélünk róla , a fiam is kérdezi , hogy mikor lesz nagyobb a pocak , stb , jön puszit adni rá , simogatja

renianya
Szentendre

Sziasztok Kismamik!!! Ki hogy van ma?Nálam már kevesebb a hányinger és van étvágyam,közben már meg is kívánok ételeket!!!
Töltök fel képet a második uh-ról!!!
hajni1980
Répcelak

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a Babához!

Szívesen csatlakoznék hozzátok. Ha minden igaz 5-6hetesek vagyunk és szeptember 27-re várjuk a Babàt. :-) Második terhesség, Budapestről. :-)

url=https://lilypie.com]Kép[/url]
Kép
kadra
Budapest

sziasztok!

lekopogom , 2 napja tökéletesen vagyok , nem fáj a hasam , tudok enni , jól érzem magam
hányingerem sincs most , nem is szédülök
a vérképem tökéletes lett
ma megjártm ismét a nőgyogyót , csinált uh-t , 8 hetes vagyok , minden rendben a CRL:15 mm
azt nem értem , hogy azt írja , hogy a 8 hetes magzatnak a CRL-je 8-11 mm között , az enyémnek 15 mm , nem mondott a doki semmit , de itthon egy kicsit elgondolkodtam , hogy ez nem nagy szám?
Holnap reggel végre mehet a védőnöhöz , majd megkérdezem tőle ezt.

renianya
Szentendre

Sziasztok,
Jól vagyunk bár a maszatolás miatt kerestünk egy klinikát,ahol a helyi nyelven kívűl franciát beszélnek csak. A doki rendes volt 3,5óra várakozás után csinált uh-t ahol láttuk a pici szívverését,és hallottukis.végre ezt nagxon vártuk már.Mellé megemelte az utrogestant is, ennyit tudtunk megbeszélni angolul,nem nagyon tudott szegény többet. Most sokat fekszek ami nekem nagyon fura,elég aktívan szoktunk pihenni is. De most a babóca a fontos.

Üdv. az újaknak, és szép hetet kivánok.
geregabi
London

Sziasztok!

Nem volt igazi hányás (még) ebben a terhességben, csak émelygés, és egyszer egy enyhe hányinger, ami el is múlt a friss levegőn. Ez a baba kímél engem úgy látom. Legalábbis egyelőre. Nem is érzem terhesnek az állapotot (lekopogom), néha kicsit fáradékonyabb vagyok, és előjött néhány fájós fajta pattanás. Hetente egyszer behallgatunk a picurhoz, Apa szokta megtalálni a szívverését. De már kerekedik a hasam szépen.

Geregabi: maszatolás ijesztő dolog, de szerencsés vagy, hogy sikerült bejutni egy kórházba, és láttátok a babát.

Kadra: üdv itt! Második terhesség mit takar? Van már gyereked? Fiú, lány? Mennyi idős? Voltál már UH-on? MEsélj magadról egy kicsit!

Hajni: cuki a kicsike! Kívánósság nálam is beindult a somlói galuskát illetően. Erikkel is folyton azt ettem volna.

Renianya: az én dokim sosem úgy mondja, hogy ennyi mm ennyi hetesnek és ennyi naposnak felel meg, mint azt már sokaktól hallottam, hanem pl. 7 hetesen 11 mm-es volt, erre azt mondta, ez egy 7 hetes terhességnek felel meg. Itt egy táblázat, ami hozzávetőlegesen mutatja, hány hetesen kb mekkora a baba: http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-ko ... atok/9381/

makkmarci2
Szolnok

Sziasztok!!!!Remélem mindenki jól vagy jobban van Tegnap én olyan carul voltam, reggel fél 5-kor kivert a víz,hányingerem lett és biza 9-ig nem sikerült rókáznom...Na akkor nagyon megkönnyebbültem és elmúlt a fejfájásom is....
Ma voltam először védőnőnél, hoztam a formámat, vérnyomás 100/60 Vizeletben minden ok,még ahhoz képest, hogy hánytam is, a folyadékmennyiségem is nagyon jó...De ki az a hülye,aki terhes és hány és nem iszik????Én ilyenkor nagyon odafigyelek mindenre.Ha nem vagyok éhes,akkor is kell enni és napi 3l vizet iszok, ami nem könnyű,mert utálom....A gyümölcslé jöhetne ezerrel, de már most érzem a savam,így hanyagolom.Úfyse úszom meg Ulceran nélkül...
Én minden alkalommal kapok képet, azon rajta van a baba kora, méretei....

hajni1980
Répcelak

Sziasztok!
Kadra gratulalok babahoz es itt egyuttesen szep babavarast!

Meretek kulonbozoek lehetnek,de Makkmarci tablazatat nezve naponta valtozik,nem kell aggodni :)

Gabi akkor ha jol ertem most Franciaorszagba utaztatok? Kocsival vagy bevallaltad a repulot? Pihenj amennyit tudsz!

Mi is elmondtuk koran. Sot! Nekem lanyom mondta,h en terhes vagyok amikor meg nem tudtam. Parom fiaba ez zavarosabb,enyem gyerek nagyon varja mar.

Hat orulok,h nalatok elmultak a rosszul letek. Nekem sajnos nagyobb gondom eddig is az almossaggal volt meg azzal,h eszmeletlen ideg szokott bennem lenni. Ez persze paromon csattan ugyhogy vegtelen turelme miatt Neki a respect. Remelem most mar elmulik hamarosan. Kivanni jobban az edesseget,mint szoktam nem kivanom. Hala egnek a gyumolcsot annal inkabb. Igy is eleg nagy a seggem,Majaval sokat hiztam anno,most szeretnek figyelni.

A tablazat miatt,en menstruacio alapjan szeptember 5 szulnek,de majd 24-en genetikai ultrahangon megmondjak.

Lanyok Ti kombinalt tesztre mentek???

Kép
Kép
nima
Budapest

Sziasztok,

Olvasva a leveleket én igen szerencsés vagyok,ha éhes kezthdek lenni csak akkor fordul néha élő h emelygek. ÉN inkabb a sok pisilest Képviselők táborát gazdagítom. Én éves után szoktam elálmosodni, de sokszor fizikai fajdalom ebernek maradni, mi lesz a munkahelyemen...nem tudom.
Nima, mi most Maroccoban vagyunk és repültem, 4 órán belül nem gond,a magyar,az angol és az itteni magán klinikai bulgar doki is egyformán ezt mondta. 32-Ik hetig lehet aztan csak orvosi igazolással. De a kolléganőm aki hazament szülni 35 hetesen ment.

A méretek változóak, 7 hetesen a babócánk 9,7 mm a tesóm is tólig hatát mondott. Majd londonban 11-én ahol jobb uh gép van jobban kifaggatom a dokit, ugyis ki kell iratnom a kovetkező szuri adagomat ;-(
Csak optimistán már csak 220 kell szülésig :-)
Örülök,h egyre tobben vagyunk.

Mindenkinek a legjobbakat!
Gere Gabi
geregabi
London

Sziasztok!

Üdvözlet az Újaknak, jó látni hogy gyarapszik a csapat!
Részemről egyre rosszabb a helyzet hányinger/hányás terén. Kb. 3 napja folyamatos, egész napos, szűnni nem akaró hányingerem van, most már csak falatokat eszek, mert a tegnapi és tegnapelőtti reggeli fele kijött. Nagyon rossz. Ma megpróbálkozom a gyömbérrel, hátha segít. Semmi nem esik jól, mindentől hányingerem van, éjszaka alig alszok, nappal fáradt vagyok, de egy dolog vígasztal, holnap UH. Végre megint láthatom a Pöttyömet. 

Legyetek jók,
Viki

Kép
kviki87
Tiszakécske

Sziasztok!

Most jövök UH-ról. CRL: 15 mm, azaz 7+6, menstruáció szerint 8+4 lennék, dehát tudom h később estem teherbe :D
foglaltam időpontot Istenhegyi géndignosztikába, márc 10-re kaptam időpontot. márc 6-n töltöm a 12. hetet
én is baromi rosszul vok, fejem fáj, émelygek, hányok, pedig Rubennel ezt se tudtam 42 hétig h terhes vok... bízom benne lány lesz :D

hogy bírjátok a melegfrontot?

Kép
Kép
judysz

Sziasztok!

Meg volt az UH nálunk is, tegnap léptem a 7. hétbe, a pénteki UH-on 7,2 mm-esek voltunk, nekem is csak annyit mondtak, hogy 6 hetesnek megfelelő méretű. Viszont a szívhang! Hát, gyönyörű volt. Visszaértem a kocsihoz, hát, bőgtem, mint a huzat. De olyan büszke voltam! (vagyok!)
Nálam egyszerűen tragédia az evés. Gyakorlatilag 0-24 óráig émelygek, az ivást erőltetnemkell néha, máskor meg mint a teve, egyszerre fél litert...

Tegnap délután voltam a helyi védőnőnél, én is koztam a formám, 120/60-as vérnyomással! :) Bár, tegyük hozzá, ez bőven magasabb, mint amire gondoltam, mert egész nap kóvályogtam, úgy szédültem... :( Higanyossal márte, nem tudom, ez mennyire mér "pontosan"...
Ma délután háziorvos, elkérem a beutalókat, hétfőn labor. EKG-ra nálunk csak délelőttönként lehet menni, majd kitalálom, melyik nap lenne jobb később jönni dolgozni.

Szép napot Nektek!

Kép
mbarbara
Előszállás

Jó reggelt mindenkinek.

Kviki és mbarbara kitartás majd csak mielőbb elmúlik ez a rossz közérzet és hányinger. Később úgyis csak a szép élmények maradnak meg a rosszak elhalványulnak szerencsére.
Otthon tudtok lenni v jártok dolhozni is? Mert az akkor elég hosszú napnak tűnik.

Nekünk is még 5 nap pihenés aztán ismét munka, biztos nehéz lesz az első pár nap míg visszaszokunk. Főleg a kabátos időhöz nincs kedvem.

Kellemes napot mindenkinek.
Gere Gabi
geregabi
London

https://www.facebook.com/lookback/
Ha valakinek van facebookja,nézzen meg minket!!!Én végigbőgtem!!!!

hajni1980
Répcelak

Nima: kitartást! A HCG a 12. hétig emelkedik, utána lassan csökken. Erikkel 7-14. hétig hánytam, átlag heti kétszer, hol reggel, hol este. Most semmi. Néha enyhe émelygés. Aggódtam is emiatt az elején. De remélem, minden rendben lesz a továbbiakban is. A heti behallgatózás engem megnyugtat. Messze még a jövő hét szombati UH! Kombinált teszt: csak akkor, ha mondja a doki. Ha a 12. heti UH-on jó értékeket mér, szerintem nem javasolja.

Geregabi: irigykedek a kiruccanás miatt. Itt tényleg cidri van, bár mostanság gyönyörűen süt a nap. Imádom az ilyen téli napokat. A szürkeséget viszont nem. Kitartás, a babáért mindent!!!

Kviki: kitartás a hányinger miatt! Várjuk holnap a híreket!

Mbarbara: higanyos a megbízhatóbb! Múltkor a férjemnek a házidoki a váróban higanyos lázmérőt adott, és azt mondta, nagyon vigyázzon rá, mert ez az utolsó darab! Még mindig ebben bíznak ők is!

Judysz: minden terhesség más! Én Erikkel hánytam, most semmi, ahogy már fentebb írtam. Ami még más, hogy előzőleg eltűntek, most meg kijöttek a pattanásaim. Lányban bízom én is. Szerencsére nem vagyok frontérzékeny. De várom már a tavaszt!!!

Hajni: a lookback aloldal a saját videóját tartalmazza mindenkinek. Csak akkor látható, ha megosztod, illetve azoknak, akikkel ezt megosztottad. Jobb fölül van a megosztás, a facebookon belül.

makkmarci2
Szolnok

Sziasztok!Csak gyorsan jövök,mert ma lánykám extra nyűgös,alig tudom letenni a kezemből....Tökéletes lett a vérképem,már csak belgyógyászhoz és fogorvoshoz kell mennem....Ki hogy van ma?Nálam még mindig az étvágy nem olyan jó,de jobb,mint volt...Este tudnék enni

hajni1980
Répcelak

Sziasztok!
Most értem vissza az UH-ról. 
Úúúgy dobogott a kis szíve 
Minden okés, 9 hetesek vagyunk, mehetünk a védőnőkhöz, kiskönyv, vérvétel, következő UH március elején. Még kaptam 2 doboznyi Utrogestan-t, hogy 12. hétig kitartson.
BOLDOGSÁG 

Cuppantok mindenkit, kitartás mindenkinek!

Kép
kviki87
Tiszakécske

Sziasztok!

Velem is minden rendben van , szerencsére semmi bajom , úgy néz ki végleg rendbe jöttem.
Se hányinger , se émelygés , se semmi :-)
A védőnőt én is elintéztem kedden , megkaptam a kiskönyvemet.
Ma beszéltem az orvosommal akinél szülni fogok , 17.én megyek hozzá ismét egy Uh-ra .

renianya
Szentendre

Sziasztok,

Micsoda jó hírek nagyon örülök mindenkinek minden rendben van.(Hajni,Viki,Renianya )

Én is jól vagyok, ami aggaszt,h a dupla adag utrogestan mellett is maszatolok ami nem jelentős mert tisztságin semmi, de a wc p. Kis érszerű drapp v barna foszlány van néha. Pedig amikor elkezdtem anno szedni 3 db 100mg tól elmúlt. Már +magnéziumot is eszek meg fekdzek egész nap,cssk mosdó es az étterem ahova felkelek. Ma dok fórumot olvastsm ahol a fokik 3x300mg utrot adnak a kismamáknak.
Lehet nekünk sem elég a napi 3x200mg. :-( kicsit tanácstalan vagyok, az itteni foki alig tud angolul,nem akarom h félreértsük egymást.

Remélem ezt a 4 napot kibírjuk aztán otthon doki, a jó hogy nem több és nem változott a színe sem.

Mindenki jó eredményének örülök
Bocs a hibákért telon írok.

Ü dv. Gere Gabi.
geregabi
London

Sziasztok,

Micsoda jó hírek nagyon örülök mindenkinek minden rendben van.(Hajni,Viki,Renianya )

Én is jól vagyok, ami aggaszt,h a dupla adag utrogestan mellett is maszatolok ami nem jelentős mert tisztságin semmi, de a wc p. Kis érszerű drapp v barna foszlány van néha. Pedig amikor elkezdtem anno szedni 3 db 100mg tól elmúlt. Már +magnéziumot is eszek meg fekdzek egész nap,cssk mosdó es az étterem ahova felkelek. Ma dok fórumot olvastsm ahol a fokik 3x300mg utrot adnak a kismamáknak.
Lehet nekünk sem elég a napi 3x200mg. :-( kicsit tanácstalan vagyok, az itteni foki alig tud angolul,nem akarom h félreértsük egymást.

Remélem ezt a 4 napot kibírjuk aztán otthon doki, a jó hogy nem több és nem változott a színe sem.

Mindenki jó eredményének örülök
Bocs a hibákért telon írok.

Ü dv. Gere Gabi.
geregabi
London

geregabi: Nekem is kis maszatolás volt, de este feltettem az elsőt és másnap már semmi nem volt. Ha hazaértetek szerintem spuri a dokihoz. Szerintem mivel halvány barnás nem kell nagyon aggódni, de biztos ami biztos rohanj hozzá ha hazaértetek. Meg pihenj sokat. Kitartást!

renianya: rendkívül irigy vagyok, nagyon jó neked, hogy elmúltak a panaszok. Nekem egyre csak rosszabb 

Üdv: Viki

Kép
kviki87
Tiszakécske

Sziasztok!!!

Én is irigykedem a nem rosszullévő kismamákra...Én olyan étvágytalan vagyok....Most is egy fél kenyér alig csúszott le,pedig imádok enni!!!

Geregabi, szerintem is minél előbb doki, de szerintem sincs baj,mivel nem nagy mennyiségű és nem darabos....

Kviki, együtt érzek veled!!!!

hajni1980
Répcelak

Ez meg az én pici pocim :-)

És remélem ha megyek kövi Uh-ra én is kapok képet a piciről , ha nem akkor kérek , eddig amikor ez első kettővel voltam terhes , minden Uh után adtak egy kis képet a pocaklakóról.

renianya
Szentendre

Sziasztok!

Végre éjjel csak 1xébredtem meg, viszont nappal van h 20 percenként járok wc-re. Nem baj csak ne kelljen tartani a maszatolástól. Tegnap du óta semmi, remélem igy marad.

Viki, nekem mindenhol csak a gyógyszerről beszéltek,a másikról nem tudtam. Az mindegy is csak hatásos legyen. Addig is fekszem mindenki más helyett is,ha visszamegyek dolgozni kell,a kollégám megy 1 hét szabira, még jó h 85 % ban ülök.

Szép napot mindenkinek, az illetékedeknek jobb közérzetet kívánok.

Gere Gabi; -)
geregabi
London

Sziasztok!

Makkmarci köszönöm a biztatást :) Megnéztem a táblázatodat és pöccre pontosan akkor fogant a kismókus amikor mi gondoltuk. A dolog pikantériája talán csak annyi,h pont aznap mentem nőgyógyászhoz rákszűrésre meg "panaszkodni" ,h miért ilyen nehéz ez a gyerek projekt :D
Hhh....nem tudom,most hirtelen felindulásból kértem uhu után kombináltat is. Meglássuk,de sztem kérem.

Ultrahangosokat irigykedem :D Jó,h láthattátok :D És örülök,h mindenkivel,minden babával minden rendben!!!

Gabi kitartást a fekvéshez! REmélem azért ez nem végig így lesz!!!

Reni kérjél csak! Főleg ha apája nem tud ott lenni akkor mégis legyen. Én is fogok!

Szép pocakok,szépen gömbölyödtök :) Megjött a kedvem és csináltam egy kollázst 10 nap különbséggel. Felteszem Nektek.

Kép
Kép
nima
Budapest

Sziasztok
Tegnap kora este óta semmi maszatolás..... remélem befejeztük ennyi aggódás elég volt, pedig ma felhívtam az itteni klinikát ahol hétfőn voltunk, mondták Időpont nincs fullon vannak, de varhatok ha gondolom. A hétfői 3,5 óra utan nem volt kedvem egy sima széken kuporogni és akkor nem volt teltház.

Még 2 nap teljes pihenés,remélem elég lesz babócának hogy hétfőn szeteressen repülni, kedden már 8hetes lesz és reggel uh-val kezdünk. Már alig várom; -)

Remélem mindenkinek jól telt a napja,és az emelygősök is jobban vannak.

Nima azt én is remélem mert ha nem dolgozok fizetésem sincs, a betegszabi itt attól függ milyen szerződés e van az embernek. Fura rendszer van itt tudnék mesélni........

Mindenkinek szép estét,és nyugodalmas jó éjszakát!

Gere Gabi
geregabi
London

Sziasztok!

Gabi!
Remélem jól, vagy, és szerencsésen megérkeztek. Akkor holnap UH?

Én nem jelentkeztem jó ideig, én is vérezgettem két napot, persze fekvés + Utrogestan rögtön.
Na meg, hogy még legyen min idegeskedni, fennakadtam az ellenanyagszűrésen, holnap megyek újra vérvételre, hogy kiderüljön pontosan mi a helyzet.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Már néhány hete olvasgatlak Titeket, de bizonyos regisztrációs problémák és egyebek miatt most írok először.

Szeretnék csatlakozni hozzátok! Első babánkat várjuk a párommal, elvileg a 9. hét elején vagyok. Voltam már dokinál, de nem vagyok elégedett vele, ezért még dokikeresőben is vagyok. Amúgy utolsó infóm péntekről, hogy 16 mm és dobog a kicsi szíve. :-) 

U.i.: Én azért örülnék majd, ha egy idő után bezárnánk a topikot. 

Üdv Nektek!

Szandra

Daisypath Happy Birthday tickers
szandramandra
Budapest

Sziasztok 
tappancs34

Sziasztok ;) Örülök,hogy van Szeptemberieknek topik. Mindenkinek minden jót kívánok amit csak lehet....4. kölök mölökhöz készülve jó volt olvasni első babát várók kommentjét......hát igen.... remélem sűrűbben lesz bárki is későbbiek folyamán fennt s esetleg beszélgetni is tudunk :). Jó éjt mindenkinek szép álmodozást a pocaklakóval. Sziasztok

tappancs34

Tényleg ki hol szeretne szülni?
tappancs34

Sziasztok!

Üdv az újaknak :-)

Velem még mindig minden rendben szerencsére :-)

Veletek miújság?

Én a II.sz Női Klinikán fogok szülni (Sote II)

Az orvosom meg van , nála szültem a lányomat és szerencsére most is elvállalt

renianya
Szentendre

Sziasztok!

Megérkeztünk, szerencsére jól repültünk , a voattal volt kis gond, 40 percet vártunk a peronon mindig módosították az indulást(.a 22 fok után nem esett olyan jól a 9 fokban annyit várni.)
Reggel UH reméljük minden rendben lesz, bár a maszatolás szombaton visszajött de nagyon elenyésző 1db  utrogesztannal többet szedek azóta szinte nincs is.....

Nagyon sok jót kívánok az újaknak!

BOESKE, szorítok hogy nálatok is minden rendben legyen. 

Holnap jelentkezem a hírekkel!

Gere Gabi
geregabi
London

Halihó!

Ma reggel olyat hánytam... bocsi:) Mindig mikor elkezdek filózni, hogy úristen jobban vagyok, nem is annyira émelygek, biztos minden oké?, akkor jön egy rosszullét, hogy megnyugtasson. :-)))

Én most lehet jól kitolok magammal, de jó messzi kórházban fogok szülni valószínűleg, a dél pesti Jahn Ferenc kórházban, dr Belics Zorán doktor úrnál. Nagyon jókat hallottam róla, ajánlották is, és az asszisztense is szimpatikus volt, vele már beszéltem. 

10 percre lakom a "nagyon menő" Uzsokitól, a híresen jó MÁV-tól, mégis az orvos miatt inkább választom, hogy majd a vérvételre korábban kell felkelni, fél óra kocsival az út oda. De magáról a kórházról is csupa jót olvastam, uh. remélem nem fogom megbánni. 

Ti mi alapján választottatok? 

Szép napot!

Daisypath Happy Birthday tickers
szandramandra
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?