A kistesó nemét a 2-3-4 évesek tök pontosan meg tudják mondani
Ha magától nem mondja, de megkérdezed, hogy mi van a baba lába között, akkor általában habozás nélkül rávágják az "eredményt". A 4 évesnél nagyobbak már elvesztik ezt a képességet legtöbbször.
A 2011 decemberi topikban azzal szórakoztunk, hogy a babaváró vonalzó alapján tippletük meg, hogy ki milyen nemű babát vár. Hát nem fogtunk mellé. Egyetlen lány volt, akinek annyira semleges volt a vonalzója, hogy nem tudtunk mit mondani...Lánya lett
Szóval mindez azért, mert véletlenek nincsenek és valamiért azt a vonalzót választod és azt a kis figurát mellé
Beu, Neked a sok rózsaszín miatt amúgy is inkább lányt voksolnék, de a lányod meg is mondat
Reni, a Te vonalzód nekem egyértelműen tökös
IrkaKata vonalzója nekem nagyon csajos.
1baba viszont hihetetlenül semleges
Nem véletlenül Titokbaba
Dyna vonalzója pedig szintén fiús nekem.
Nálunk Anyu nem ugrott ki a bőréből, de legalább nem borult ki. Ez határozottan pozitív
Iván nagyon édes, és nagyon örül
Már puszilgatta a pocimat és bábozásnál, mikor köszönt a bábbal mindenkinek személy szerint, akkor a "Szia Kisbaba!" sem maradt ki ♥ Este férjem vidáman felkiáltott, hogy "Dejó! Van még egy söröm!" Erre Iván szigorúan rámnézett: "Anyu! Neked ne lehet, mert a Kisbaba!"
Olyan helyes! Linda egyenlőre kb. sehogy nem reagál. Végülis neki ez már nem volt hír
Meg mintha kicsit csodálkozna azon, hogy ő megmondta
És dejó, mert Lucának is lesz kivel játszani (és nem csüng majd a nyakamon - gondolhatta)
Beu
A folyamatos szoptatást hogy érted? És most fejezted be, hogy jön a mégkisebb? Én így értem, amit írtál
Én még szoptatok. Általában a 10-12. hét az,a mikor nagyon fájni kezd és akkor bezár a bazár. Most mondjuk nem is érzékeny a cicim
Ha ez nem változik, akkor majd januártól lesz szopimegvonás. Most is csak elalváshoz meg éjszaka 2-3 alkalommal (fogzáskor 100x és most épp ebben vagyunk
)