Nm tudok bejelentkezni, mert ingatlanirodától béreljük a lakást, és pofátlan módon 30E forintot kérnek ezért...
viszont alaposan utána olvastam, és úgy tűnik, nem lesz gond. itt van, amit kiderítettem, hátha másnak is hasznos
1. védőnő - köteles ellátni minden körzetébe tartozót, valamint mindenkit, aki életvitelszerűen ott él (nem bejelentve) és írásban kéri. fix info:
http://www.mave.hu/uploads/file/VSZK%20 ... 0vetel.pdf
ha proaktív a háziorvos, akkor ő ad ilyen papírt
2. háziorvos - a szabad orvosválasztás égisze alatt elvileg ő is ellát, ha kötöszködik, fel kell hívni a figyelmét erre.
3. fogorvos - van egy-két kerület, ahol nem szőröznek, de a tuti a szentkirályi út 47. SE Konzerváló Fogászati Klinika, ahol a tanulók ingyenesen ellátnak természetesen felügyelet mellett. szorgalmi időszakon kívül passz :S szerintem a háziorvos ad beutalót és akkor már talán nem zavarnak el.
egyébként hogy van mindenki?
én vettem nagyon szupi magzatvédő vitamint, ami gyümölcsből van és szuszpenzió, sokkal kellemesebb, mint űrhajókat nyelegetni
meg magnéziumot, mert anélkül folyamatosan fáj a pocak, még aludni sem hagy, gyakran felébredek rá
Ti hogy vagytok ezzel?
Zsuzska