Sziasztok,
én is megjártam tegnap a dokit. Minden ok volt, megnyugodtam, de igazán majd a 12 héten fogok, nah meg ha minden rendben a vizsgálaton. (az első babámat 10 hetesen vetéltem el)
25 mm-nek mérte a doki a babát. Nagyon rendes volt, volt hüvelyi uh is, aztán mondtam, hogy itt a férjem is mikor dumáltunk, és mondta hívjam be. Akkor csináltunk hasi uh is, és 4D is átváltott
.Úgyhogy már van sima és 4D képünk is róla. 9+1 naposnak mért, mensi szerint is annyi.
Már izget mozgott a pici. Nekem szednem kell a IR-re 12 hétig a gyógyszert, és a 12 hétig a hüvelykúpot is. Május 2-án megyek a 12. heti UHra
Netty neked ikrek voltak az elején?
Kriszta, ha hánynod kell, ne tartsd vissza, én a lányommal sokkal szarabbúl voltam, állandóan hányingerem volt, meg hánytam. Akkori tapasztalat, nagyon megkönnyebültem ha kijött.
Remélem minden okés lesz a következő UH. Mondjuk én lehet, hogy felhívnám a dokit, hogy ezzel kell e valamit tenni (pl többet pihenni?). Szóval rendes tájékoztatást kérnék töle.
Ja ajánlott a doki egy homeopátiás kombinációt is székrekedésre...reménykedem, hogy beválik. Addig mondta, hogy 2 naponta mehet a laevolac, mert nem normális a 4-5 naponta naqgydolog.
Mondjuk ezzel én is tisztába vagyok
Lányok, már tök nem emlékszem, hogy lehet vonalzót csinálni?
Írtátok a szex témát, hát minekünk nem ajánlotta a dokim. A lányommal is tartoztattuk magunkat 12 hétig, majd a 13 héten voltunk együtt, utánna véreztem, így végig le volttunk tiltva a témáról. Mondjuk akkor nem is nagyon kívántam, de most ellenkező a helyzet
Így eléggé szenvedek.