Sziasztok, jó reggelt!
Sikeresen átléptem a nem várt napját probléma mentesen. Este ill ma hajnalban kicsit fájt a hasam, meg olyan érzésem volt tegnap, mintha peteérésem lenne.
Nem erős szúrás, görcs szerencsére.
Kata, nagyon sajnálom, ami veled történt, de most máshogy lesz! Eleve már sokkal informáltabb vagy, és szerintem ez borzasztó sokat számít.
Evelin, szerintem se idegesítsd magad a tesztekkel. Én idáig minden nap teszteltem, már egy hete
Ma már meg tudtam állni, hogy ne csináljam. Biztos, hogy elindult valami, innentől felesleges idegelni magunkat. Én is állandóan figyelem magam, és szívrohamot kapok, ha épp nem fáj annyira a mellem, de ha meg igen, akkor az a bajom
Szóval easy! És áramoljon a csiii
Nimrodzsiga: Gyors gyógyulást a gyereknek!
Hajni: Nekem tetszik a Laura név, és most, hogy mondod az Elisabeth is...csak ugye a magyar megfelelője nem a legszebb már
Anyukámat is így hívják amúgy, és szegény nem is szerette soha a nevét. Pedig a külföldi változat annyira jó. Mindenképp nemzetközi nevet szeretnénk, vagyis olyat, ami létezik más országban is. Ma reggel még eszembe jutott a Dóra is, az sem rossz. Igazából a lány nevek picit könnyebbek, a fiúval vagyunk nagy bajban. Abból kb 2 tetszik nekem, a férjemnek meg egy sem
Az én férjem az elején nem hitte el, hogy tényleg terhes vagyok
Amikor még szinte láthatatlan csíkokat mutogattam neki, hogy ugye látja ő is (én is alíg láttam, csak ha ilyen-olyan szögben, megvilágításban néztem). Aztán amikor már erősödött a csík, már elhitte, hogy van valami, bár ő úgy képzelte, hogy majd leugrik a két egyforma erős csík. Jah, és izgult, hogy ne jöjjön meg. Hát tegnap kapott tőlem egyforma csíkokat a nem várt napján
Örül, csak valahogy ez az egész egyelőre még nekem is olyan hihetetlen. Lehet hülyén hangzik, de egyelőre a pisis 2 csíkos tesztnek, meg a nehéz melleknek örülünk
Szerintem majd az első uh után lesz komolyabb az átélés.
Nekem is muszáj lesz elmondanom a főnökömnek, mert jövő hét kedden költözik az osztályunk, és nem nagyon szeretnék emelgetni, de azt sem, hogy azt higgyék ennyire lusta állat vagyok
Szerencsére biztos lehetek benne, hogy semmi gond nem lesz ebből. Csak picit később szerettem volna elmondani, amikor már legalább annyi biztos, hogy van szívhang.
Nekem fiú-lány megérzésem egyáltalán nincs (még). A peteérés előtt, közben, után is voltunk együtt, szóval erre sem hagyatkozhatok. Mi két gyereket szeretnénk előreláthatóan, így ideális esetben a második neme legyen az első ellenkezője. A sorrend mindegy