Új privát üzeneted érkezett!

Tunos, mi volt dokinal? Ugye minden rendben?

Angeltina, en biztosan elmennek a vizsgalatra biztos ami biztos alapon. Megnyugtatoan hatnak a jo eredmenyek!
Mennyi idosek a nagyok?

Kép

Kép
ica79

halihóó megjöttem a dokitól!
minden rendben :) 20mm petezsák benne 2,5 mm embrió éééssss hallottam dibb dobbb dibbb dobbb :) erre a hülye doki hááát még elég kicsi és a papírra csak 10mm petezsákot diktált mikor láttam hogy leméri és kiírja a gép hogy 20mm még mondta is -szerintem már kész volt mert utcsó voltam majdnem.na mindegy én megnyugodtam láttam bogyókát és holnap lehet elmegyek ide a másik dokihoz akit bírok.
ja és a melóhelyre meg betelóztam hogy sajna nem tudok menni hétv. meg uténna sem amíg ilyen szarul vagyok :? annyira alacsony a vérnyomim mint a pince... 99/78 sosem volt ilyen alacsony ezért egész nap szédülök remeg a kezem gyenge vagyok és hányingerem van.

írjatok ki volt még dokinál?hogy vagytzok?
szép estét mindenkinek! :)
tünös

halihóó megjöttem a dokitól!
minden rendben :) 20mm petezsák benne 2,5 mm embrió éééssss hallottam dibb dobbb dibbb dobbb :) erre a hülye doki hááát még elég kicsi és a papírra csak 10mm petezsákot diktált mikor láttam hogy leméri és kiírja a gép hogy 20mm még mondta is -szerintem már kész volt mert utcsó voltam majdnem.na mindegy én megnyugodtam láttam bogyókát és holnap lehet elmegyek ide a másik dokihoz akit bírok.
ja és a melóhelyre meg betelóztam hogy sajna nem tudok menni hétv. meg uténna sem amíg ilyen szarul vagyok :? annyira alacsony a vérnyomim mint a pince... 99/78 sosem volt ilyen alacsony ezért egész nap szédülök remeg a kezem gyenge vagyok és hányingerem van.

írjatok ki volt még dokinál?hogy vagytzok?
szép estét mindenkinek! :)
tünös

Angeltina, nekem az AFP lett rossz a legkisebbnél, az Istenhegyire beutaltak, ingyen megcsinálták volna a négymarkerest, meg genetikai uh. Az uh-ra elmentem (ingyenbabamozi :) ), a tesztre nem. Mert én azt gondolom, hogy ha beteg is a baba, elvetetni úgysem tudnám, csak a felhőtlen várakozást rontanám el. Hadd legyen tökéletes gyerekem legalább amíg pocakban van, aggódni, idegeskedni ráérek utána is. Az uh szerintem fontos, mert ha ott látnak valami rendellenességet, amin esetleg tudnak segíteni, annak van értelme. De ha genetikailag van baj, nincs megoldás. Örülök, hogy még épp 35-ön innen leszek, és nem lesz kötelező veszekedni a dokikkal megint, hogy genetika...

Tünös, éljen a dobogó szívecske! :) Vérnyomás nekem 90/60 is volt már nem egyszer, szóval értelek... Igyál teát, tejeskávét.
kikocska

Tunos, gratula a szivdobogashoz :) biztos elmeny lehetett hallgatni :) parod is veled volt?
En mar alig varom a 27.-et hogy en is hallhassam!
Vernyomasra egy hig kavet javasolnek, az nekem be szokott vallni.

Kikocska, az AFP sokszor mutat hulye eredmenyt. Nekem is alacsonyabb volt, de a nogyogyaszom azt mondta nem kell vele foglalkozni. Egy jo ultrahangos eszreveszi ha van valami problema....de azert persze aggodik az ember!
En majd az Istenhegyibe szeretnek elmenni a negyes tesztre (azt hiszem igy hivjak) ha az jo, akkor megnyugszom!

Mi holnap elutazunk. 3 nap Hajduszoboszlo utan 4 nap Erdely...de jovo heten jovok (meg meg ma is vagyok)

Kép

Kép
ica79

Csianaltam vonalzot a picinek, bar az ultrahangig nem akartam, de nem birtam ki :)
Liliom4, en a lilypie-on csinaltam, ha nem boldogulsz, szivesen segitek!

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Beférek még? Ma teszteltem +-t, április 29-re várjuk a legkisebbet. Két babát már elvesztettünk, de van egy csodaszép kisfiam, neki szeretnénk testvért. :)

Most nagyon bizakodom, mert eddig egy vetélés, egy szülés, egy vetélés, most azt hiszem, a szülés következik a sorban :roll:

Látom, itt azért mindenki jóval előttem van :) Gratulálok a szívhangokhoz :)

mimoka77
Külföld

Nagyjából visszaolvastam. Kérdeztétek a tüneteket, hááát :D

Én iszok. Rengeteget. De csak vizet. Más nem jó. :) Eddig 4/4 kiválóan mutatta már 3+0-tól, hogy baba lesz :) Amúgy napi nagyon sok órát tudok aludni, az agyam mint egy kavicsrostáló szita, minden büdös, és fáj néha a mellem. Meg reggelente hányingerem van, és eszméletlen sokat tudnék enni. Eddig csak a megszületett kisfiammal voltak ilyen erős tüneteim, ezért is vagyok most nagyon bizakodó :)

mimoka77
Külföld

Tünös:
Gratulálok a dobogó szívecskéhez!
Én majd csak 28-án megyek orvoshoz,de már megöl a kíváncsiság :lol:
Én 2napig iszonyú szédülés és hányinger üldöz...inni sem igen tudok :?
Remélem a szülésem azért olyan lesz mint az első...8)
Ica79:
Köszi szépen,igazából én csak a linkbe vesztem el...melyiket és hova másoljam át!
Jó pihenést nektek!

mimoka77:
Super a blogod!N.országban éltek?
Drukkolok hogy minden rendben legyen!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
liliom4
Dánia

lilom, jó lesz az, csak a <a></a>-kat vedd ki :)))

Igen, kinn élünk, nemrég költöztünk ki :) Jó itt, csak olyan bonyolult minden.. legutóbb a 6. héten vérezni kezdtem és egy hétig vérezgettem, mire be tudtam magam valahová könyörögni. Itt nem úgy van, mint otthon, hogy baj van, akkor irány a kórház. Ha baj van, irány az orvosod (már ha van, nekem még nincs), ő ad időpontot, remélhetőleg 3 héten belülre, és addig lehet otthon imádkozni. Persze, ha elönt a vér, akkor sürgősséggel ellátnak a kórházban is :( De!!! Még mindig jobb, mint Anglia, ahol 12. hétig rád se néznek :)

Vasárnap még egy CB-t ellövünk és hétfőn fel is hívom a dokit, vagy bemegyek, majd meglátjuk (török, és én bennszülött németekkel sem nagyon boldogulok, nem hogy törökökkel... :S )

mimoka77
Külföld

Na akkor orvos terén ott sem jobb a helyzet.
Itt is elég furcsa volt megszokni mindent ,de aztán belejöttünk...
Kíváncsi leszek mi lesz a dokinál.

liliom4
Dánia

Hát, nem rossz ez így, csak bonyolultabb, mint otthon. Amikor a kisfiammal véreztem, akkor sem voltak normálisabbak.. Pedig akkor még otthon laktunk.

Az ikres kismamának akartam még írni, hogy amikor én a fiamat vártam, a topikban volt két ikres kismama. Az egyiknek egypetéjűi, a másiknak kétpetéjűi lettek. A kétpetéjű ikreket váró kismamával semmi gond nem volt, 40. hétig hordta a babákat :) Az egypetéjűekkel gond volt, de végül is ma már nagy, erős fiúk :) Szóval kár aggódni, minden rendben lesz, és kész :D

Amúgy az a vicces, pont ezen gondolkoztam, hogy mikor terhes lettem a nagyobbikkal, elhatároztam, hogy a következő áprilisi lesz, és én be is fejeztem :) És tessék :D

mimoka77
Külföld

Csajok, en nem latom a vonalzoitokat (Ipadrol netezek)
A Forum Signatures-tol a BB code-ot kell bemasolni es akkor latszani fog (amugy azok nem latjak akik Apple geprol neteznek)

Mimoka, Isten hozott :)
Ezzel a babaval biztosan minden rendben lesz!!!!! :)
En sem voltam meg ultrahangon (ami egyebkent eleg fura mivelhogy lombik banarol van szo) es mar alig varom....De 7 ev Anglia utan ahol tenyleg semmit nem csinalnak a 12. hetig, en nem aggodom, varok turelmesen (inkabb tutelmetlenul :oops: )

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, eddig zugolvasó üzemmódban voltam, de most már voltam orvosnál.
Kedden láttam az én "hatalmas" 6,8 mm-es babámat és a kis dobogó szívecskéjét.

Már van egy kislányom õ 5 éves. Sajnos a rosszullétek engem sem kerülnek el hányinger és egyéb már 2 hete üldöz, de a lányomnál is nagyon rosszul voltam.
bogyo30
.

Hát, nem tudom, csinálnak bármit a kórházban, ha vérzik az ember? Nekem voltak bent ismerőseim, de velük semmit, akár otthon is lehettek volna. Mondjuk adja Isten, hogy ne tapasztalja meg az ember... Nekem eddig mind a hárommal kellett progeszteront dugdosni, most is figyelgetem magam, hátha megúszom görcsök - így gyógyszer - nélkül. De vérezni egyszer sem.

Megpróbáltam vonalzót csinálni, mindjárt kiderül, sikerült-e. A nagyokat is olyan szívesen kitenném, de ha idesorakoztatok összesen 4 vonalzót.... :) majd keresek olyant, amibe tudok beleírni, úgyis nagyjából egyszerre van a szülinapjuk, lesz a háromnak egy. A két nagyobb február 7 és 8, a kicsi meg március 27. Mivel ez az incifinci tuti két héttel legalább előbb kijön majd a programcsászár miatt, így két turnusban letudjuk majd a szülinapokat :)

Bogyó, a 6.8mm már szép méret! :) és a dobogó szívecske a legjobb dolog a világon!

kikocska

Szaporodik a társaság :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok mindenkinek!

Nálunk a helyzet változatlan... bár most elővett az aggodalom... 3 hét kimarad UH nélkül... a doktorom szabadságon van... :oops:

Ica
Nekem úgy számolja a doktor, hogy a punkció a 14. nap... ha az utolsó mensitől számolna, akkor nagy csúszásban lennénk... 20 napos volt a stimulációm, mert nehezen értek meg a tüszőim...

Kikocska
Gratulálok a szép nagy családodhoz!
Mi is szerettünk volna, de az élet felülírta... talán most a sok rossz után jó is történik velünk... :wink:

Angeltina
Genetikai vérvételre én egy fillért ki nem adnék... nagyon rossz tapasztalatom van ezzel... :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Mindenkinek köszönöm aki leírta a véleményét a genetikai vizsg-ról. Bennem folyamatos kétségek vannak ezzel kapcsolatban :( de majd kialakul,egyébként 36 leszek a férjem 40 dec-ben.Nem hinném hogy olyan vészes volna a kor :)
Ica79: a nagyok 16,13,9 évesek. Imádom,hogy ilyen idős vagyok és ők ekkorák :)
Tünös: gratula a szívhanghoz :D a legcsodálatosabb dolog.
JA! Üdv a csapatban az újaknak is:) sok sikert mindenkinek,írjatok az orvosok mit mondanak :)
angeltina
Ásotthalom

Lauren86: leírod mi volt? Kíváncsi vok rá :). Köszi
angeltina
Ásotthalom

Angeltina, ne viccelj már, az nem kor!!! Tudod hány, veled egyidős ismerősöm szült teljesen egészséges babát??? Ne izgulj ezen szerintem. Sőt! Amikor én az első babánkat vártam, a fogadott bátyám mesélte, hogy pont egyidősek vagyunk a kolléganőjével. Mármint terhességi korra. A csaj 39 éves volt, első babáját várta. A sors furcsa fintora, hogy én 24 évesen elvetéltem, ő 39 évesen gyönyörű, egészséges kislányt szült. Szóval ezen ne aggódj szerintem :))) Minden rendben lesz!

mimoka77
Külföld

Kikocska, anno velem sem csináltak semmit. Maradjak otthon, pihenjek. Még csak gyógyszert sem adtak. Amikor most áprilisban megint véreztem, és bementünk a dokihoz, még le is cseszett, hogy de hát nem is vérzek, neki ne magyarázzam el, biztosan csak ki akartam csikarni egy UH-t... persze. Ezért volt az, hogy 2 nappal az UH után elment a baba. Köszi! Szóval ennyi... De valahol jogos, ha csak hormon gond van, azon segítsünk, persze, de egy beteg babáért küzdeni... én ezért nem is omlottam össze teljesen, mindig azzal vigasztaltam magam, hogy biztosan beteg lett volna, így könnyebb :)

mimoka77
Külföld

Mimoka77:köszi a nyugtatást,aranyos vagy :) Tudod sokszor azon gondolkozom,hogy a legtöbb velem egyidős(pl volt osztálytársak)..még csak az elsöt vagy másodikak vállalja. Én imádom,hogy ilyen nagy fiaim vannak :D ,de olyan gyorsan teherbe estem,mint 20 évesen( és mindenki annyi amennyinek érzi magát :D )...hát én ;) vagyis csakis egészséges babám lehet :) és remélem az Ég megajándékoz egy kiscsajjal :)
Csodaszép hétvégét mindenkinek :)
angeltina
Ásotthalom

Jó reggelt!

Vérzés
Nekem 2 terhességem szakadt meg vérzés miatt. A lepénykezdemény és a méhfal között keletkezett hematóma és az lelökte a babát... :cry:

Angeltina
Azután, hogy a 12. heti és a 16. heti vérvétel+UH jó eredményt adott, a 26. héten halva született egy szívhibás, Down-kóros babám... :cry: (sokak által preferált intézetben voltunk...)

Most inkább máshol, a beültetés előtt volt genetikai vizsgálat. A két embriónkat vizsgálták... egyikben sincs kromoszóma-eltérés... :wink:
Vendég

Lauren, valóban, kijár nektek most már a jó! Úgyhogy minden rendben lesz, és kész.
A hematómával egyébként tudnak mit kezdeni, ha befekszik az ember? Vagy csak reménykedni lehet ott is?

Angeltina, drukkolok a kislánynak. Szerintem mindenkinek jár egy lány :) Most én is talán kicsit jobban szeretnék kislányt, kicsit félek tőle, mit művelne a három fiú, meg szegény Réka nem elég, hogy a legidősebb, még lány is... Szóval a lelkének neki is jót tenne.

Mimoka :( Hát, igen, valamibe kell, hogy kapaszkodjon az ember, ha ilyen rossz dolgok érik, és valóban, legtöbbször betegség az oka az ilyesminek.

Anyósom 40 és 43 évesen szülte a két kisebb fiát ( a férjem és a legkisebb öccse között 19 év van), és tökéletesen egészségesek ők is.

kikocska

Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Angeltina! Látom Ásotthalmi vagy te Szegeden fogsz szülni?
36 évesen 4. baba esetén én csak akkor végeznék genetikát ha az orvosok valamit találnának, de ugye ilyen nem lesz, és reméljük kislányod lesz :)

Ki hogy van? Én azt vettem észre ahogy melegszik az idő rosszabbul vagyok, bár lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés.

Lilypie First Birthday tickers
bogyo30
.

Bogyo30:
Én jelentem carul vagyok 8) gyermekem rendezet egy jó kis hiszti programot úgy 6tól...semmi nem jó neki és persze eszméletlenül makacs és akaratos és nem hallgat senkire...így kicsit stresszes vagyok most! :oops:

Mimoka77 micsoda orvos az ilyen :twisted:
Szép hétvégét mindenkinek!!!

liliom4
Dánia

Lauren86: nagyon sajnálom,hogy át kellett élned egy ilyen szörnyű eseményt :( Remélem az élet most kárpótol a fájdalomért. :) Sajnos nekem sógornőm vesztette el 24 hetesen a babáját ,így közelről tudom milyen ez :( ....hát akkor semmi sem 100 százalék :( DE MOST MINDEN RENDBEN LESZ :)
Kikocska:neked is szorítok a kiscsajért:) Bár a lényeg,h egészséges legyen :)
Bogyó30: igen Szegeden szülök és oda is járok :) elhiszem,h milyen nehéz mikor a gyerek az akaratát bontogatja(most még nehezebben viselhető) :D de tudd,hogy ezt még át fogod élni hamarosan :) :D
angeltina
Ásotthalom

Lauren86: nagyon sajnálom,hogy át kellett élned egy ilyen szörnyű eseményt :( Remélem az élet most kárpótol a fájdalomért. :) Sajnos nekem sógornőm vesztette el 24 hetesen a babáját ,így közelről tudom milyen ez :( ....hát akkor semmi sem 100 százalék :( DE MOST MINDEN RENDBEN LESZ :)
Bogyó30: igen Szegeden szülök és oda is járok :) elhiszem,h milyen nehéz mikor a gyerek az akaratát bontogatja(most még nehezebben viselhető) :D de tudd,hogy ezt még át fogod élni hamarosan :) :D
angeltina
Ásotthalom

angeltina
Ásotthalom

Lauren86 most minden rendben lesz!!!

Angeltina! Akkor lehet, hogy találkozunk szüléskor :D bár nekem most orvost kell keresni, mert akinél a lányom szültem novemberben szülni fog.

Hát én együtt érzek azokkal akik rosszul vannak, ma már többször látogattam meg a nagy fehér porcelánkagylót, de nem lepődöm meg hisz ez volt a lányomnál is.

bogyo30
.

Én most jobban vagyok két napja, kicsit aggódom is :) Nekem semmi sem jó, úgy látszik, ha rosszul vagyok, az nem jó, ha jól, akkor meg az :)

Viszont a korábbi terhességeimnél amikor hányós voltam, az émelygést nem sikerült teljesen megszüntetni, de a hányást igen. Este odakészítettem az ágy mellé egy pohár tejet meg a egy szelet kenyeret vagy zsemlét, és fél órával felkelés előttre felhúztam az órát. Mikor csörgött, féleálomban az ágyban megettem, és még fél órát fekve maradtam, nem keltem fel egyáltalán, és teljesen megszűnt a hányás. korábban is javasolták nekem, de nem akartam kipróbálni, hogy biztos hülyeség, de aztán nekem az első vérvétel ilyen tejes-zsömlés volt, akkor ugye muszáj volt, és tök jól voltam egész nap, pedig én egész nap folyton hánytam. Szóval utána rendszeresítettem :)

kikocska

Most már nálunk is beköszöntött az émelygés újra, nálam egyelőre délután nyerő a dolog. Anno a fiammal is így volt, aztán 4+3-nál elmúlt, majd a 6. héten erősítéssel együtt visszajött. 12. hétig hánytam, rajtam nem nagyon segített semmi :(

mimoka77
Külföld

Sziasztok! :)

Ma reggeli teszt:

Kép

Ez eddig nagyon biztató, holnap megpróbálok egy időpontot kérni a nőgyógyászhoz :) Remélem, most már tényleg minden rendben lesz!!!

mimoka77
Külföld

Üdv mindenkinek :D
Csak tudnám mitől van az,ha többször küldd el egy üzit :roll:
Próbálkozok vonalzót készíteni,de nem tom,hogy is kerül ide és mit is kell pontosan csinálni,de majd rájövök :lol:
Bogyó30:Hova valósi vagy? Én egy dokinál szültem a három fiút és most is addig kutattam még újra meg nem találtam a dokimat :)
Nehezen gondolok bele,hogy nemsokára kedd és megyek dolgozni.Már kezdtem megszokni a szabi nyugalmát és most újra jön a pörgés :roll: De lehet,hogy így gyorsabban fognak telni a napok és egyszer csak itt az év vége és maradok itthon :lol:
Remélem mindenki jól van és csodás hétvégétek van :D
angeltina
Ásotthalom

Mimoka77: szorítok,hogy minden rendben legyen :) pihenj sokat és vigyázz magadra :)
angeltina
Ásotthalom

Sziasztok!

Mimoka! Most minden rendben lesz!!

Angeltina! Szegeden laktam és ott is dolgozom, de egy pár éve kiköltöztünk Domaszékre.

bogyo30
.

:D :D Akkor nagy a valószínűsége,hogy előbb-utóbb találkozhatunk is :) Mi is valaha szegediek voltunk :) mindketten ott születtünk,sőt a nagyfiam 8 hónapos koráig ott is éltünk...nekem még mindig szokatlan ez a tipikus falusi élet,de jól érezzük magunkat a saját kialakított világunkba :D és vissza nam mennék :)
ma reggel nagyon szédült vagyok,a wc-t is alig találtam meg :( gondolom most igazán lecsúszott a vérnyomásom...de majd feltornázom :D holnap meg vár a meló :(
jó 20-i bulizász mindenkinek :)
angeltina
Ásotthalom

Itt nincs 20-i bulizás, ennek örömére megyünk ma a dokihoz időpontért :D

Szeged jó, én oda jártam suliba 2 évig :) 3 évet éltem Makón :) Bár az exem egy debil volt, de én szerettem ott lakni nagyon :)))

mimoka77
Külföld

Szia Mimóka77...nálunk is csak egy kis baráti összejövetel lesz bográcsozással :)
de az sokkal izgibb mikorra kapsz időpontot :D én csotörtökön megyek du.(már alig várom),de kíváncsi vagyok,h nektek mit mondanak :)
angeltina
Ásotthalom

már megint kétszer küldte el,de kitoltam vele :D ...ha-ha-ha,,,, :)
SZÉP NAPOT MINDENKINEK :)
angeltina
Ásotthalom

Na, sikerrel jártam, ugyan be kell menni a szomszéd városba, mert itt nálunk már nincs szabad nőgyógyi, vagyis az az egy szabin van, de szept. 6-ra adtak is időpontot :)))

Jó bográcsozást!!! :)

mimoka77
Külföld

köszi,megvolt...:) ez most gyors volt,mert ebéd után mindenkinek dolga akadt :) de nem bánom,mert így legalább én is pihenhetek a romeltakarítás után :D Rám is fér,@nagyon nyűgi vagyok :)
Mimóka77:örülök,hogy kaptál időpontot :) biztos minden rendben lesz és addigra szép nagy babócád lesz,erős szívhanggal :) kitartás a várakozáshoz és vigyázz magadra(magatokra) :)
angeltina
Ásotthalom

Szép napot mindenkinek!

Kikocska
Haematománál adhatnak valamilyen formában progeszteront, meg magnéziumot, meg rutascorbint... meg a fekvés... és az ima...

Bogyo
Carul vagyok... szaglásom vetekszik egy vadászkutyáéval, szédülök, állandóan olyan érzésem van, hogy mindjárt elájulok...

Liliom
Enyém gyerek is hisztizik... :evil: :evil: :evil: :evil:

Mimoka
Szép az a teszt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Húúú csajok én ezt a meleget nem bírom :evil: kb 4éve volt itt utoljára ilyen meleg szédelgek.
Nem tudom ki ,hogy van vele de én súlyra nem hízok(szerencse)de viszont a hasam úgy nő...észrevehető már most.
Nálunk sincs 20-i banzáj....de szerencse a tv közvetíti. :wink:

liliom4
Dánia

sziasztok csajok :) korán íror,mert megyek dolgozni :(
Liliom:hát én sem panaszkodhatom(behúzni már nem kell erőltetni :D ) Az elsővel még 5 hónaposan is megkérdezték kinek nézzük a babakocsit,most meg az csoda ha ki nem szúrják a mhelyemen a dolgot mielőtt én közölném :) A súlygyarapodás nehéz volna ilyen émelygés mellett :D Csak az a kérdés,hog a meleget bírni fogom-e a mhelyen?
Drágáim a hisztis gyerekekről csak annyit,hogy hamarosan a kis pocaklakóink fogják bontogatni szárnyaikat :D ...ugyhogy majd akkor kérek hatásos kezelési módszereket,gyűjtsétek :D :D :D
Én majd szinte újra kell kezdjem ezeket a dolgokat :) fura belegondolni,hogy anno egymás után jöttek 3 évente :) és most szinte kiélvezhetem majd a babázás minden percét :D KITARTÁS CSAJOK :) és szép napot.
angeltina
Ásotthalom

sziasztok csajok :) korán íror,mert megyek dolgozni :(
Liliom:hát én sem panaszkodhatom(behúzni már nem kell erőltetni :D ) Az elsővel még 5 hónaposan is megkérdezték kinek nézzük a babakocsit,most meg az csoda ha ki nem szúrják a mhelyemen a dolgot mielőtt én közölném :) A súlygyarapodás nehéz volna ilyen émelygés mellett :D Csak az a kérdés,hog a meleget bírni fogom-e a mhelyen?
Drágáim a hisztis gyerekekről csak annyit,hogy hamarosan a kis pocaklakóink fogják bontogatni szárnyaikat :D ...ugyhogy majd akkor kérek hatásos kezelési módszereket,gyűjtsétek :D :D :D
Én majd szinte újra kell kezdjem ezeket a dolgokat :) fura belegondolni,hogy anno egymás után jöttek 3 évente :) és most szinte kiélvezhetem majd a babázás minden percét :D KITARTÁS CSAJOK :) és szép napot.
angeltina
Ásotthalom

angeltina:
Jézus ilyenkorán mész melózni?Hogy bírod?Mit csinálsz? :shock:
Én 7kor is alig bírok kimászni az ágyból...
Húúú jól van akkor már rám jött a para hogy valamit nem vettem észre és talán előbb lettem terhes,már rémképeim voltak! :D
Na igen majd jön még a testvérféltékenység és társai hisztivel karöltve jó kis anyaboldogító program. :shock:
Igaz mi még nem árultuk el a nagynak hogy kis tesó érkezik (majd ha UH minden ok és lesz képem is)
De ő folyamatosan jön puszilgatja a hasam, gügyög,és 2napja határozott tekintettel közölte "Anya neked baba van a hasadba.... :D

liliom4
Dánia

Sziasztok!

Lauren, akkor kezet foghatunk! Én is szédülök, ami ugye azért car nagyon, mert hiába nagyobb a nagyobb, de csak ölibaba még, mindig attól félek, hogy egyszer úgy esek össze, hogy a kezemben van :(((

Liliom, a gyerekek ezt állítólag megérzik :) Mesélte az egyik ismerősöm, hogy az ő nagyobbik lánya mindig ott simogatta a pocakot, ahol a tesó mozgott, pedig akkor még kifelé biztosan nem lehetett érezni a magzatmozgást. :) Rémítő :) Te mikor mégy legközelebb UH-ra?

Angeltina, hiszti nálunk még csak most kezdődik a fiam részéről, milyen jó is lesz ez majd duálban :D

Mi holnap megyünk haza egy hétre, így könnyen telik majd a várakozás, mikor visszajövünk, már csak hét, és mehetünk is :) Most eszméletlenül fáj a derekam, nem görcsöl, olyan inkább, mintha meghúzta volna, vagy izomlázas lenne... már nem emlékszem, hogy a prücsökkel volt-e ilyen...

Mindenesetre én most elköszönöm, bő egy hét múlva jövök :)

Legyetek jók és növesztgessétek a babákat :)

mimoka77
Külföld

mimoka77:
Én még nem voltam Uh-un :oops:
28-ra kaptunk időpontot a körzeti orvoshoz ő végzi a nőgyógyászati vizsgálatot is,vérvétel stb.
Utána kapok időpontot a kórházba Uh-ra.
Remélem minél előbb.
Jó utat nektek és kellemes nyaralást.
Grrr derékfájás,pihizz!

liliom4
Dánia

Sziasztok!

Jesszus mennyit írtatok!!! :)
Meg sem próbálok reagálni inkább... :/ :)
Üdv az újaknak, hatalmas :D a dobogó szivecskéknek!

Még 9 nap a dokiig!!! :(((
Annyira reménykedem, hogy minden rendicsek!!!
Szombaton pl nagyon szurkált inkább bal oldalon, be is voltam sz"rva, hogy nehogy méhen kívüli legyen (na jó még most is). Most sokkal jobban stresszel ez mint annak idején Nórival... :(
Persze igyekszem nem rástresszelni a dologra... :?

Új tünetem van..... ha éhes vagyok egy kicsit azonnal ennem kell, mert egyébként nagy hányinger van! Viszont enni meg alig birok valamennyit, tehát az elhízástól nem félek egy darabig még :)
És percenként változik mit ennék.... :shock:

Látom többen csináltatok már vonalzót... én még nem merek azt hiszem... legkorábban doki után.

Dormira

Lilypie Third Birthday tickers

Kép
dormira

kezdem megszokni,hogy mióta telón netezek kétszer küldi el :( bocsi mindenkitől,tudom csak a helyet foglalja és mikor észreveszem szerkesztek egy mondatot inkább :D ,így elkerülöm,hogy titeket untasson.
Liliom4:korai kelés :( sajna...de a férjemmel kelek fél ötkor,mikor ő elmegy már a gyerekek kelnek sorba hamarosan a suli miatt.(eddig elég volt hatkor kelnem) egyébként én hétre járok dolgozni(most szabi után,mint a holdkóros)...meg is jegyezték,hogy két hét alatt nem feltöltődtem,hanem leamortizálódtam :D (bár ők még nem tudják :D ) A munkám gondozónő(területi) idősekhez járunk :) ,de mint csop.vezető megpróbálok majd csak adminisztrálni :D Testvérféltékenység? Szerencsére jól kezeltem a dolgokat és nem volt benne részem :D pedig mikor a legkissebb született,a második 3, a nagy pont 6 éves volt(elsős) :D A babam!gérzés szuper :D el sem hinnénk mire képesek :)
Mimoka77:ha megnyugtat nekem elmúlt a derékfájásom :) kitartás
Dormira:nekem volt méhen kívülim,közelről ismerem a tüneteket :( ...és mint eü-s meg is állapítottam magamnak. Erősödö görcsös fájdalom a mensi elmaradás (terhes tünetek) után,de két hét után kávézacc szerű vérzés és őrült fájdalom :( nyugi nekem is szokott fájdogálni a petefészkem körül(pedig helyén van) :D evési tünetek jelentem ugyanazok :D
angeltina
Ásotthalom

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?