Sziasztok!
Piroska
Sajnalom a herpeszt
Jobbulast
Igen 20evesen jottem ki, eloszor foliaban dolgoztunk, mert ugye 20eves hazasok vagyunk, a ferjem 41 eves.
Kozben suliban jartam itt kinn, es ovonokent dolgozom.
Kb evente 1vagy max 2szer megyunk haza latogatoba.
Nagyon szeretunk itt elni, a szuleinket segitjuk innen ahogyan tudjuk, es a testvereket is.
Nekem 5 eve volt 5 mutetem, kezdetleges mehnyakrakom volt, amibol 3szor mutottek, es ki kellett venne mindd a 2 petevezetekemet, amiert is Ivfeznunk kellett.
Elottevoltak mehenkivuli terhessegem is.
Ivf elsore sikerult, abbol van a kislanyom, es a 6 fagysztott embriobal kaptam vissza most 2 embriot, es az sikerult most
Nekem az ultrahang utan nem vedonohoz kell jarnom, hanem szulesznokhoz, ez egy kozpont a sok kozul, esitt 16 szuleszno dolgozik, es azok foglalkoznak a kismamakkal, es azoknal is szulunk.
Tudom nektek ez fura, de ez itt igy mukodik, es jo
Zsanett
Itt nalunk semmit nem adnak, azt mondjak, egyel egeszsegesen, es nincs vitamin, esmagnezium.
En is sokta gorcsoltem a lanyommal, egsz 12 hetig, de nem volt baj.
Azt mondtak van aki gorcsol, van aki hany
Most is gorcsolgetek, de terelem magam.....
Szivhang meg lessz!
En a doktort elkuldtem volna az ......
De te tudod!!
Timus
En is gorcsolgetek. jobb mintha hanynek....
Ha elveszti valaki a babat, annak megvan a miertje, en hiszek benne, de ez az en magan ugyem.....
Nem lessz semmi gondd!!
Bettyna
Ha aztmondjak ikrek akkor se tudok mit csainalni, orulnek, es kernem hogy egeszsegesen tudjam oket megszulni
Jatszohaz az jo
En is hordtam a lanyomat, most parhet kimaradt, mert 2 hete koltoztunk at egy masik lakasba, es nemtudtam vinni.
Puszi!!