Sziasztok!
Újra itt, múlt héten tanulmányi szabin voltam, és nem tudtam jelentkezni.
Örülök, hogy minenki jól van és vagy így vagy úgy, de érzni a babáját.
Nekem a második gyermekem, és a szúrkálás nálam is van néha, de nem vészes, a melleim eléggé fájnak, hason aludni nem is angyon tudok.
de nem bánkodom, mert nagyon várjuk ezt a babát is.
Munkahelyemen én még tartogatom magamnak, a tavyli vetélés miatt. Ott nagyon nagy volt a hasam a 7. héttől (ikerterhesség volt), és gyakorlatilag muszáj volt elmondanom, még szerencse, hogy csak a főnök tudta, így kevésbé volt kellemetlen.
Most szeretném emgtartani magunknak az infót.
mindenki gondoljon, amit akar, szerencsére június közepétől július végéig szabin leszek, csak pár napra jöbők be dolgozni, akkor emg majd álcázom.
Bár a vigyort nem tudom lrtörölni az arcomról és az eléggé árulkodó.
de ez sem érdekel, csak az, hogy jól legyünk.
Nálunk tervezett baba, a férjem is és a kisfiam is szerette volna, meg pesze leginkább én!!!
Múlt csütörtökön voltam teljeskörű vérvételen, és kértem tesztet is és a vérvizsgálat alapján is várandós vagyok, de én már írtam, hogy UH legelőbb is a 8-9. héten vagy később. Persze, ha kibírom.
Nincs émelygésem, hányingerem, aluszékonyság. Mondjuk Kristóffal sem volt.
Az energia és vitamin bevitelre figyelek, mondju mi próbálunk egészségesen étkezni. Terhes vitamint szedek a G&G-től, ami alapjáraton egy tasaknyi és 11 szem van benne, plussz még omega3-t.
A sok folyadék természetes, igyekszem vizet a tavaszi/nyári időszakban, meg reggelente 2-3 dl préselt lé, már, ha a férjem elkészíti... sajnos ma nem...
Az elősnél emlékeim szerint csak a fejem fájt és néha éget a gyomról. Az útobbit kiküszöböltem, hogy többször ettem, valamint a zeller rágcsálása nagyon jó rá. A fejfájásra a pulsatilla hoemósbogyót szedtem.
A saját számításom szerint január 15. a várható születési idő, mint megtanultam ez csak irányadó, mert Kristófom kereken 2 héttel később születet, és magától indult be és normális módon zajlott le.
Terveim szerint ismét a Szent Margitba szülők, Takács Betti volt a szülésznő, de nem volt választott, de msot szeretném annak.
Sikerült jó sokat írnom.
Szép napot Mindenkinek!