Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást! És gratula az új eredményekhez!
Tronky!
Üdv és gratula! Reméljük most nem lesznek olyan gázok a tünetek! Hogyhogy kisfiaid???
Évi!
Igen, szoktam fórumozgatni!
Molly!
Panhypopituitarizmus a betegségem neve, azaz teljes hormonhiány. Minden hormonomat gyógyszerekkel kell pótolni, így a női hormonokat is. Ezért nincs peteérésem sem, azt is hormonokkal kell stimulálni. Isteni csoda, hogy sikerült, ráadásul 2x is elsőre teherbe esnem. Az orvosok a csodájára járnak rendesen a sztorimnak. Tudnék még mesélni bőven, de inkább kérdezzen, akit valami érdekel!
Jól emlékszem, Te írtad, hogy Estrofemet szedsz? Ha jól tudom, az is női hormon (ösztogén). Emellett teherbe lehet esni? Korábban én is azt szedtem, utána váltottunk Trisequensre. Utóbbi elvileg kicsit fogigátló hatású is, úgyhogy nemigen lehet mellette teherbe esni. Na de ez nálam nem oszt, nem szoroz....
Babee!
Köszi!
Nem is tudtam, hogy itt is van zárt fórum! De egyébként így utólag visszatérve a babanetre, a Tanya nekem már egyszerűbbnek tűnik. Gondolom szokás kérdése.
Én tanítói és óvodapedagógusi szakon végeztem. Előbbiben dolgoztam már, az utóbbi diplomát már Miki mellett fejeztem be. Majd ebben szeretnék elhelyezkedni gyerekek után. Korábban dolgoztam irodában is asszisztensként, pénzügyesként is. Azt is nagyon szerettem, de a gyerekeket még jobban!
Ja, tünetek:
Nekem egyenlőre gyakori pisilés, érzékeny és duzzadt bimbók, és majd 2x annyit eszek, mint korábban... Férjem aggódik is már rendesen, hogy el fogok hízni...
Remélem nem így lesz! Na meg elég sokat iszom, és kicsit álmosabb vagyok.
Mikinél is kb ugyanezek a tüneteim voltak, hányingerem sosem volt. Remélem most sem lesz. Bár ma a vacsi nem esett valami jól, meg szédültem is kicsit. Basszus, olyan messze van az a márc. 7! Addig parázok! Akkor már kb 7 hetes leszek. De remélem lesz már szívhang is akkor!
Tudjátok már, ki hol fog szülni? Én kisfiamat a Sote II-n szültem, és most is ott tervezem. A dokim ott dolgozik, így a kórház adott.