Ibi!
Az én lányom és kistesó BMC-s eredmény
De örülök, hogy nektek spontán össze jött
Mágnes!
Nálatok nincs cseszegetés a megkésett beszéd fejlődés miatt? Én csütörtökön viszem a Heim Pálba Dr. Katonához a fül orr gégére, mert a védőnő szerint hallássérült a gyerek, és azért nem beszél... na kiváncsi leszek, csak ahhoz hogy megtudjuk, egy altatásos vizsgálatra lesz szükség, amit azért kihagynék, ráadásul nincs időpont, nekem feküdnöm kéne, de beszéltem a dokival, hgoy ha oda érek szólja, hogy én vagyok a veszélyeztetett kismama és igéri hogy igyekszik hamar szólítani... Pajzsmiriggyel nekem sem ártana kontrollra menni, de megvárom a 12. hetet, és akkor terheléses inzulinnal együtt megyek az endokrinológushoz...
Jövőhéten megyek én is a dokimhoz megint, kicsit azért rám ijesztett elgutóbb, de kezdek megnyugodni.. Csak állandóan ideges vagyok a lányommal sokat barnáztam, és véreztem, így minden folyásra ugrok a Wc-re, csak az a baj, hogy én crinone gélt (progeszteron pótlás) is kapok az meg folyik, bocsi hogy ilyenekkel zaklatalk titeket, de kivagyok... Nem votl egyszerű utam idáig, és most is agyon fogom magam parázni...
Ja, és Jami beteg, most várjuk dokinénit... Hurrá bölcsi... Sajna a mienk nem olyan jó, mert itt nem elég jók a gondozónénik. Mondjuk a miénk jó, de már 2. hete nincs... állítólag beteg, de sejtésem szerint babát vár, csak még nem mondják...
Mrsleo!
Örülök neked is