Épp most kaptam volna munkát, legalábbis nagyon esélyes volt egy munkahely, amit ezennel le is mondtam, mert minek.
Most fejeztem be a sulit (magyar-kommunikáció a Pázmányon), illetve már csak államvizsgáznom kell (meg még egy szakdogát befejezni). Illetve nem utolsó sorban kéne még egy középfokú nyelvvizsga a már meglévő angol mellé, merthogy nekünk két élő nyelv kell, szuper. Hát talán még lesz egy kis időm a tesó megszületéséig megcsinálni vagy majd az itthonlét alatt.
Itthon vagyunk Emmával most éppen, aztán jövő héten megy mamázni vidékre, mert most csinálom a jogosítványt, és még mennem kell egy csomót forgalomban. Meg a sok laborvizsgálatra sem akarom magammal vinni, gondolom elég hosszadalmas, nem tudna magával mit kezdeni.
Hát igen, éppenhogy betöltöttem a huszat.
Igazából éppen a születése előtti nyáron vettünk lakást Pesten, és anyósom már akkor mondta, hogy jövőre az unokáját tologatja ott, én meg kerestem a levegőt...meg mondtam, hogy á dehogy. De neki lett igaza!
Igazából imádtam a várandósságot, a szülés elég nehéz volt és komplikált, de bízom benne, hogy másodjára már könnyebb lesz. Most orvost és kórházat is váltottam (Emma Szegeden született, kistesó a SoteII-ben fog), sokat is ,,nőttem" azóta, remélem jobban meg tudom élni majd, mert Emma születéséről igazából nem maradtak szép emlékek, csak a folyamatos fájások rémisztő képe... akkor elleneztem a fájdalomcsillapítást, na mostmár másképp gondolom.
Mondjuk a doki sokat nyugtatott utána, hogy igazából elég nehéz szülés volt: rövid köldökzsinór, nem megfelelő elhelyezkedés, végül vákummal sikerült csak. A születése után kellett egy-két hét, míg felnőttem a feladathoz, de utána nem volt semmi gond.
Örülök, hogy ilyen fiatalon lettem anyuka!
Te is mesélj, hogy ti mivel töltitek a szabadidőt?
Vonalzóról jut eszembe, hogy még valószínűleg változik az időpont, mert nem tudta a dokim rendesen megmérni, mivel már 7 hetesen is tartotta azt a jó szokását (amit a nővére is mindig), hogy bebújt a fal mellé...
Ez most a menstruációm szerint van, de szerintem fiatalabb picivel. Na mindegy, majd meglátjuk a 12. heti ultrahangon, ami augusztus 17-én lesz, nagyon várom!