Anabique,
továbbra sincs semmi tünetem, fura is lenne számomra, ha lenne, mert tényleg soha nem volt semmi.
Igaz én még "csak" a 3. gyerekemet várom, de úgy látom ebben a topicban ez tényleg még CSAK, szóval én azon gondolkodtam, hogy hogy fogom majd azt megoldani, hogy Lili iskolába megy egy 20 km-re lévő városba, Levi itt oviba, és mindezt egy 1 éves kisbabával. De megoldjuk
Gondoltam rá, hogy Levit is akkor Kecskemétre kellene oviba járatni, csak ide már napi kétszer bejár, már bemerészkedik a csoportba, szóval lehet, hogy nagy könnyebbség lenne az ismerős helyszín.
Ildóca,
nincs valami ötleted, hogy hogy tudnám 2 hétig egészségesen tartani Levit? Már második alkalommal nem sikerült eljutni a tejterhelésre. Először a korábban szedett antibiotikumtól véres volt a széklete, most meg elkezdett köhögni. Van itthon Echinacia D4, lehet, hogy napi szinten adom neki addig. Meg már adom a homoktövist, meg a grapefruitmagot.
Amúgy lehet, hogy sorsszerű, hogy most mégsem mentünk kórházba, mert 3 évvel ezelőtt pont ott voltunk Lilivel, mikor szintén 5 hetes terhes voltam. Ő ott elkapott az eredetire még valami kórházi bacit is (lehet, hogy én is), de a lényeg, hogy 1 hét múlva elment a baba. Szóval annyira nem bánom, hogy nem pont most megyünk.
Nekünk Skoda Fábiánk van, na abba a két ülés mellé max egy nagyon vékony valaki vagy egy gyerek fér be, de ülés nélkül, már egy magasító sem. Nagyon le van gömbölyítve a hátulja. A férjem már nézegeti a 7 személyeseket. Nekünk annyiból könnyebb, hogy ez is teljesen hitelből van, max. ezt visszaadjuk, és fizetünk egy másikat.