Új privát üzeneted érkezett!

Kedves 2010-es májusi anyukák!

A legnagyobb szeretettel nyitottuk nektek ezt a topicot, mi , 2009 májusiak. Ha lesz kedvetek ide írni, akkor nagyon sok szeretettel üdvözlünk benneteket, és kívánunk boldog babavárást, olyan boldogat, mint a mienk volt, amiből 50 egészséges kisbaba született idén.
Ha van kedvetek, gyertek, és nézzetek majd be hozzánk is!

A célunk ugyanis nem az volt, hogy elvegyük a topic-nyitás örömét bárkitől, hanem az, hogy tudassuk veletek: gondolunk rátok.
Illetve talán butaságnak találjátok, de arra is gondoltuk, örömet szerez annak, aki először idetéved, hogy már vannak, akik "várták" őt, még akkor is, ha azok a személyek nem "szintén zenészek", hanem csak "szintén tavalyi zenészek"!:D
Lehet, hogy az ötletünk nem jól sült el, ezt kérlek nézzétek el nekünk, de higgyétek el, csak a jó szándék vezetett bennünket, minden nap figyeltük, hogy jött-e már valaki, és továbbra is várunk benneteket!

Mégegyszer gratulálok, és minden jót kívánok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Kedves madame szofi!

Nagyon jó érzés volt olvasni, hogy van aki már gondol ránk...nekem még nem biztos ugyan a 2010 május, de reménykedem, mert a mensesem már 2. napja késik...:)

Remélem sokan leszünk majd, de lehet csak pár hét múlva csatlakoznak többen, mikor tudatosul, hogy bizony kisbabát várunk.. :lol:

Én 24 éves vagyok, első babánkat tervezzük a férjemmel. Jelenleg gyógypedagógusként dogozom...nehéz volt meghozni a döntést a munka miatt, hiszen nem vagyok véglegesítve és így picit féltem hogy mi is lesz, de majd minden megoldódik, a legfontosabb, hogy jöjjön a baba...
Igaz még várnunk kellett volna 2 hónapot, a fogamzásgátló miatt, de így alakult..és nem bánom...remélem valóban nem köszönt be már az a bizonyos nagyon nem várt dolog :lol: :wink:

Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikerült...
Azért szorítsatok majd, ha minden jól alakul, akkor vasárnap tesztelek... :lol: :lol:

Sok pussz mindenkinek!!!
iner

iner! Remelem minden nagyon jol fog alakulni! Fogamzasgatlo miatt ne aggodj cseppet sem. Ezek a mai fogamzasgatlok mar egyaltalan nem olyan magas hormontartalmuak. (Spec en fogamzasgatlo mellett lettem terhes es megse fordult egy doki fejeben se h gond lehetne, oszinten nekem se emiatt :wink: Es!! h meg mondjak jot, akikkel talalkoztam terhessegem alatt, varo terem ilyesmi.. a 60%-a szinten fogamzasgatlo mellett :roll: azert erdekes :lol: )

Gyere vasarnap mindenkepp, h hogy sikerult a teszt!! :wink:

Netti
Kép
maumau

Szia Iner!
Nagyon-nagyon szorítunk Neked mindannyian, reméljük zebrás lesz a teszt vasárnap!
Zsüci és Kamilla
zsüci

Köszi a biztatásokat Lányok...

Remélem valóban bezebrásodok... :lol:
És talán most már nem vitatkoztok azon, hogy ki és miért nyitotta a topikot...nekünk nyitották májusi babaváróknak és én örülök neki!! :lol:

Pussz mindenkinek
iner

hajrá iner!!! :lol: hajrá 1. májusi baba!!! kezemlábam csuriban :D

Niki+Lili

Kép
Kép
mniki84

iner!

Jaj de örülünk neked!!! Tudom, tudom, ne kiabáljuk el... 8)
Én most elutazom, de vasárnap jövök, és remélem akkor csupa jó hírt fogunk rólad hallani! Sőt, talán addigra sorstársak is érkeznek!
Nagyon drukkolok! Még a karom is lúdbőrözik! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Köszi Lányok!

Nagyon jó érzés, hogy ennyien szorítotok nekem... :lol:
Remélem nem okozok majd csalódást...

Vasárnap kiderül minden :oops: :roll:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hú, én is tiszta libabőr lettem, hajrá Iner!
Vendég

Na, ahogy irtatok en is tiszta libabor lettem!!!!

Iner, csalodast semmikeppen nem okozol :wink:

Netti
Kép
maumau

Gondolunk Rád, Iner! És szeretettel üdv itt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Hű Iner!!!Én pont egy éve 23-án teszteltem pozitívat!!!!!Jajj,én akkor különösen szorítok Neked!!!!!Hajrá-hajrá csíkocskák!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszi Lányok!

Niki!
Remélem nekem is csíkos lesz...kicsit félek azért nehogy csak az első gyógyszermentes hónap játszon velem, de van pár tünet, ami elég bíztató... :lol: :lol: :lol:
Reménykedem és megpróbálom kibírni vasárnapig......kedden kellett volna megjönnie, elvileg ma még csak 2 napot késik, így bármi lehet még...sajnos :roll:

pussz

Iner

iner

Sziasztok!

Én is vasárnap fogok tesztelni! Izgulok nagyon! :D Ma vagyok pé. után a 10. napon!

Örülök, hogy nyitotátok nekünk ezt a topicot! Remélem Én is ide fogok tartozni!
grácus

grácus

Szoritunk neked is nagyon!!!!!!!!! Hajra csajok :lol:

Netti
Kép
maumau

Köszi! :lol:

Nagyon szépek a kisbabák a tablón!
grácus

Szia grácus!

Jó, hogy Te is csatlakoztál közénk...hogy bírod ki vasárnapig? :roll: :oops:

Vannak már valamilyen tüneteid?

pussz

Iner

iner

Grácus, üdv neked is! Akkor már kettőtöknek szorítunk vasárnap! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

jajj de izgi, olyan mint amikor a sajátomért izgultam...
Grácus, Iner hajráhajrá...

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Iner vasárnap leszek még csak pé. után a 14. napon elvileg hétfőn kellene tesztelnem mert hormon kezelést kapok és meg van adva, hogy mikor kell tesztelni és az eredménytől fügően kell szednem tovább a progi pótlást ha + akkor a 12. hétig ha meg - akkor abba kell hagyni és megjön a mensi!

Tünetek? Hát a melleim érzékenyek egy kicsit meg az éjjel olyan hányingerem volt azt hittem rókázok egyett de szerencsére nem!

Remélem mostmár össze jön mert már nagyon régóta próbálkozunk! És sajna már Angyalkánk is van :cry:
grácus

Sziasztok!

Grácus!
Nagyon szorítok Nektek...remélem + lesz a teszt..akkor csak hétfőn tesztelsz?
Én gondolkodom a holnapon...de félek nagyon az egy csíktól... :roll: :roll: :roll:

Nem tudom mit csináljak... :cry:

pussz

Iner

iner

Sziasztok!

Iner

Hétfőn kellene de vasárnap is fogok ha kibírom addig :oops:

Szerintem ha késik akkor már mutatná ha ott van valaki! :roll: De te tudod én tesztelnék a helyedben! :oops:

Pusszi
grácus

grácus, jó jelek... :D :D csuri hogy baba legyen a dolgok hátterében...

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Szorítok mindkét csajszinak,hogy összejöjjön! :)
Hajrá babócák!!!! :lol:

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

Grácus!
Küldtem neked privát üzenetet!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza a balcsiról... :lol: én nem fürödtem...

Már nem bírtam tovább...reggel csináltam egy tesztet!!!!

++++++++lett...két csíkosok vagyunk!!!

Nagyon köszönöm a drukkokat... :lol: :lol: :lol:

DE azért biztos ami biztos alapon, vasárnap is csinálok még egyet!

Nagyon boldogok vagyunk!!!

Sok pussz mindenkinek :lol:

Iner

iner

Sziasztok!

Iner gratulálok! Te vagy a topic első kismamája!

Hát velem semmi jó sincs tegnap este óta barnázgatok és enyhén rózsaszínes folyásom is van :cry: csináltam reggel tesztet - lett! Pedig még csak pé. után a 12. napon vagyok és a duphaston miatt nem is szabadni barnázni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Puszi!
grácus

Szia Grácus!

Ne szomorkodj, még lehet valami...de hamarosan biztos Nektek is sikerül...én álmodni sem mertem volna, hogy ilyen hamar lesz...csak minden rendben legyen vele...

pussz

Iner

iner

Iner!
Szívből gratulálok!!!!Minden rendben lesz,nyugi!!!!

annus11

Köszönöm Annus!!!

Én remélem, hogy minden rendben lesz...

pussz

Iner

iner

juppiiiáájééééééééé, jajj szipp-hüpp... :oops: ez olyan szépséges...jajj iner ha tudnád mekkora boldogságosság vár rád/rátok

Kép
Kép
mniki84

Iner!!!! Szivbol gratulalok!! nagyon orulok h osszejott :oops:

grácus, ne keseredj el!! par het mulva meg siman lehet pozitiv :wink:

Netti
Kép
maumau

Iner! Szeretettel gratulálok!

Grácus, még bármi lehet a napokban is és mi szorítunk! +++++

Kép

Kép
adraci

Iner,
gratulaaaaaaaaaaa!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Grácus,
ne keseredj el, hidd el, jönni fog a bébi!

Kép

Kép
zsüci

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm még egyszer a drukkokat és, hogy ennyien örültök velem... :lol:
Már alig vártam tegnap, hogy megoszthassam a hírt Veletek... :lol:

Tegnap este egy kicsit fájt a derekam, de főleg mikor háton feküdtem..ez normális?
Nagyon félek, nehogy baj legyen, mert olyan pici még... :roll: :oops:

pussz

Iner

iner

ó iner...még hogy fog fájni a vége felé :lol: najó nem rémisztgetlek

normális, vérbőség van, nöddögélnek odalent a dolgok, felkészül...nekem pl állandó "jajj most fog megjönni" érzésem volt...ezért nem is teszteltem hamar...mert minden reggel azt hittem hogy na majd ma megjön

Kép
Kép
mniki84

Szia Iner!!!!Gratulálooook!!!!Jajj de jóóóóó! Kezdetét veszi a legszebb és legizgalmasabb dolog a világon!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

:lol: :lol: :lol: :lol:

köszii

:D

Iner

iner

Iner, teljesen normalis! :D latom mar a nevek is meg vannak!! en felidoben valtoztattam meg :lol:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Hát nem tudom, hogy van-e baba. Nagyon szeretnénk már hisz már több mindt 2 éve várunk rá és a 18. hetes terheségmegszakítás és utána az 5.-dik héten a spontán vetélés óta is eltelt már több mindt 1 év! :cry:

Nagyon elvagyok keseredve fáj nagyon, hogy nem akkar össze jönni a baba és hiányoznak a kisbabáim is még a mai napig! :cry: :cry:

Asszem míg nem tudok biztosat nem is jövők csak rontanám a depimel a hangulatott! :(

Puszi!
grácus

Sziasztok lányok!

Örülök hogy el indult ez a topik :D

Iner GRATULÁLOK!!!

Én most tanácstalan vagyok,mert elvileg jókor voltunk együtt párommal,ovu utáni 2.napon bújtunk össze és nem tudom hogy ebből most lett-e baba.Most vagyok 10.dpo-n és teszteltem egyet de nega volt.Cicim nem feszül,bár növésnek indult görcsölészek is de olyan mint amikor az Angyalkámmal voltam terhes.Jövő hét szerdán vagy csütörtökön kéne megjönnie.Jaj nem tudom de olyan rossz ez a bizonytalanság,mert nagyon szeretnénk babát,főleg hogy három hónapja vesztettük el a babánk.
Úgy szeretnék ide tartozni és örülni veletek együtt!

Kép
anyci

anyci!! Remelem mihamarabb osszejon amit terveztek es mar nem varat sokat magara egy ujjabb csodalatos elet! :oops:

gracus! kitartas!! probalj meg ne depizni rajta, akkor mindig nehezebben megy sztem :oops:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Anyci, biztos nemsokára összejön a bébi Nektek is...mi igazából ebben a hónapban még nem próbálkoztunk görcsösen, mert még várni kellett volna a fog,gátló miatt...de így alakult, a baba már nem akart várni...

Netti!
A nevek nekünk már lassan 1éve meg vannak, mióta szóba került köztünk a baba dolog... :lol:
Már alig várom, hogy lássam az uh-on... :roll: :lol: :lol:

pussz

Iner

iner

Iner :D aztan lehet varat magara fel evet is mire meg mondja fiu v lany :lol: en ettol voltam mar ki :lol:

Netti
Kép
maumau

Gratulálok Iner!!!! Nagy örömök elé nézel a pároddal! :)

Grácus sajnálom,de ne add fel!!! Biztos össze fog jönni előbb-utóbb! :D

Nálunk anno hamar összejött: májusban hagytam abba a bogyót, aztán júliusig még gumit használtunk. De ahogy azt is elhagytuk, augusztusban össze is jött. :lol:
Nagyon boldogok voltunk és vagyunk a mai napig is.
Szerencsénk volt nagyon!!! :D

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

Sziasztok!

Maumau,köszi és remélem most azért sikerült,majd tesztelek hétfőn és megmondom mi van,jó? :D

Iner,neked is köszi :D Tudod az Angyalkánk is egyből összejött nekünk,épp abba hagytam a bogyó szedést és jó egy hét múlva meg is fogant :wink: :oops: Most se görcsöltünk rajta,csak figyeltem kb. mikor lesz az ovum és bízom benne hogy akkor amikor hancur volt épp jókor voltunk együtt,persze nem csak az miatt voltunk együtt :oops: :wink: Párom nem is tudott róla csak én reménykedtem benne hogy talán pont akkor lesz kedve egy kis huncutkodáshoz :D
Majd még azért tesztelek :wink:

Susycat,szia :D

Grácus,gyere ide is még ne legyél elkenődve,ne add fel!!!!

Kép
anyci

anyci, tesztelj es gyere mindenkepp !!! szoritoooook :D
olyan izgalmas varniiiii, hihetetlen h most is kiraz a hideg ha erre gondolok :oops: :roll: :D

Netti
Kép
maumau

maumau,köszi a drukkot és mindenképp jelentkezek ha van valami :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Nekem megjött úgy néz ki a duphaston elenére is :cry: még élénk piros nincs de már elég sokat barnázok!

De még így is májusi lesz ha jól számoltam! Pedig de jó lett volna a szülinapomon szülni május 3 lett volna a nagy nap!
grácus

Grácus,még ne add fel ettől még lehet ott baba,nem lehet ez a beágyazódástól?Úgy tudom van ilyen :shock:

Kép
anyci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?