Hűű lányok, de felpörögtünk hirtelen
nekem elég unalmas napom volt, tanulással telt...a páromnak nemrég jelentettem be, azzal a megoldással, ahogy leírtam
volt hatalmas boldogság! Én is teljesen kész vagyok még mindig...annyira hihetetlen. De annyira jó!
Brigi! Szia itt is, persze h jöhetsz
gratula még egyszer!!!
Vivi, remélem h van baba, a 3 gyerkőchöz gratulálok én is
gyere addig is, ameddig tesztelnél, nekem is meghozta a babát a topic
Ha már mindenki, akkor én is írok magamról pár sort: 22 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a párommal. Esküvő még nem volt, valószínűleg egy darabig nem is lesz, otthon szeretnénk összeházasodni, de egyelőre nem hinném, h úgy alakulnak a dolgok, h hazamegyünk...ebből gondolom már egyértelmű (meg igazából már írtam is
), Ausztriában élünk. Mindig fiatalon akartam szülni, és most úgy néz ki, sikerül is.
Az ikerterhességtől én szinte rettegek, mert elképesztően félek, h nem bírnám kettővel egyszerre, pláne, h első baba, semmit nem tudok még...a családban nem jellemző az ikerterhesség, talán soha nem volt, remélem, nem én leszek az első
Örülök, h tetszik a táblázat ötlete, lassan el is kezdhetném
mit gondoltok? Meg mit tegyünk bele? Én gondoltam rendes névre, korra, esetleg betehetnénk a pontos születési dátumot is, h tudjuk, mikor kell köszönteni
lakhely, kh, baba -ideiglenes- neve, kövi vizsgálat, tesó(k). Még vmi kell, vagy van valami, ami ne legyen?