Szia!
Az az igazság, hogy nem terveztük. Nekem már az elég, ha a párom rám néz és már teherben is vagyok...
Márciusban is úgy jött ki a hónap, hogy csak egyetlen egyszer voltunk együtt a hónapban, akkor is gumival védekeztünk. Még csak ki sem lukadt, viszont lecsúszott, de időben el lett csípve. Legalábbis azt hittük. Ennyi elég volt, hogy babás legyek.
Szeptemberben ugyanez volt. Egyszer voltunk együtt akkor is a hónapban, ugyanígy gumi, ugyanígy malőr. Akkor is kijutott pár csepp, mert a nagyrésze benne maradt a gumiban. Azt hittük mind, de kiderült, hogy mégsem.
A fiamnál abban a hónapban kétszer voltunk együtt két egymást követő napon, akkor nem védekeztünk, abból született a fiunk.
A lányunknál még nagyon fiatalok voltunk, és fősulira jártam, párom dolgozott, nem volt tervbe véve. Nála fogigátlót szedtem, a Diane 35-öt. Egy szemet nem vettem be abban a hónapban. Ő akkor fogant.
Ezért a topic elején is olvashatjátok, hogy szeretném szüléskor elköttetni magam, mert úgy tűnik számunkra csak ez az egy biztos módszer van.
Persze nagyon örültünk a babáknak, ill. ezt még nem tudja senki sem szinte. De többet már nem vállalnék be, de érzem, hogy boldogok leszünk a 3 gyermekkel! Nagyon családcentrikusak vagyunk.
32 évet töltöttem be a napokban. Pest megyei vagyok.