Sziasztok lánykák!
Az én Bébi Bogyóm lombikos baba, hosszú éveket vártunk rá.
A sok hormon elég jól felpuffasztott, úgyhogy már a leszívás óta kismamanadrágot hordok, nem akartam, hogy Bogyót bármi bántsa, mert a régi nacikat már alig bírtam begombolni.
Tüneteim az előző terhességemnél semmi nem volt, pedig 14. hétig velem volt. max nagyobb lett a cicim egy kicsit jobban feszült rajta a ruha.
Most enyhe nyomást apró görcsöket érzek, és fájdogál a cici, de elenyészőek a jelek.
Tegnap viszont nagyon rosszul voltam, de szerintünk a borsófőzelék volt a ludas.
Estefelé elkezdett fájni a torkom. bevettem egy homoegene 9-et. ittam teát. aztán már az orromat is éreztem, hogy dugul el. Na mondom király most leszek beteg. Elmentem lezuhanyozni, felvettem egy bundazoknit, algo be, hogy reggelre kiizzadjam. Most jön még a legjobb. Negyed óra múlva úgy éreztem kiszakad a hasam, olyanokat görcsölt hogy csillagokat láttam. Ilyet még életemben nem éreztem, már sírtam a fájdalomtól és attól, hogy valami baja lehet Bogyónak odabent. Végül kimentem a fürdőbe és jött belőlem mindenhonnan. Ugyanaz a szindróma amikor zsírosat eszem, akkor szokott rám ilyen roham jönni, hogy az ájulás szintjén vagyok, és jön mindenhonnan. Ahogy kijött minden jobban lettem, reggelig aludtam folyamatosan. Apa szerint a borsófőzeléktől lehetett, és biztos csak felfújt, Bogyót ez nem bántotta, de nem tudja hogy mennyire görcsölt az egész hasam. Nagyon aggódom miatta. Eddig éreztem ahogy feszíti a pocakot most nem érzem annyira intenzíven, bár igaz most reggel van, és inkább este érzem jobban. Ha baj lenne véreznék, mondják. Hát én is paramami lettem, de azt hiszem jogos. 7 évig vártam a csodára, és mondt vigyázni szeretnék rá nagyon. Jajj én megőrülök még egy hétig amig megyünk az első ultrahangra!
DY
Igen Katának is szólni kéne, hogy már van ilyen topic is!
Szép napot mindenkinek!