Szia Ildi.
Köszönöm, úgy érzem, hogy talán kezd hatni amit a doki felírt gyógyszereket nekem, most úgy néz ki, hogy a Joelnek is folyik az orra, remélem a Joakim, holnapra sem lesz semmi baja akkor kapja a szurit.
A Prevenál oltás az Agyhártya gyulladás ellen van.
Azt még anno a Dávidék (meg szerintem neked a Beniék is) is kapták a kötelező oltásokkal csak akkor más volt a neve a szérumnak. (ACT-HIB colt a neve)
Ezt elvileg a kötelező 2-3-4 hós oltással adják, de mi megbeszéltük a doki nénivel, hogy mivel a kötelező oltásban is 5 féle szérumból/dologból áll, így a kötelező után kapja, a Joelnek is anno úgy adattuk be.
Most kapja holnap a Joakim az elsőt, 1 hónap múlva a 2.-at és majd 2 éves koráig a 3.-at és kész.
A kötelezőtől egyik fiú sem lázasodott be, de ettől a Prevenáltól a Joelnek volt láza.
A páromat is most vizsgálják, már vérképet csináltak neki amiben az szerepel, hogy egy kicsit magas a koleszterin szintje arra most kap gyógyszert, meg elküldték őt a neurológiára, mert ki akarja a dokink zárni, hogy sérve, köszvény vagy valami más legyen a párom baja.
Jó össze jött most minden itthon, ma viszi a párom a kocsit szervizbe és egyúttal le is lesz frissen műszakiztatva.
A párom keresztapja autó szerelő ő hozzá visszük az autót.
Képzeld a Joel kezd saját magára mutogatni ez valami új dolog.
Meg mutat a pelusára, ha kaki van, így azon gondolkozom, hogy majd jövőhónapban, ha megkapom a családit és az ápolásit kap majd egy bilit.
A Joakim már olyan ügyesen "közlekedik" a kiságyában, és hangosan kacag, ha oda megyünk hozzá és dumálunk neki.
Már kíváncsi vagyok a súlyára is, mert szerintem már 7 kiló fölött saccolom.
Itt nálunk nem volt olyan nagy pusztítás, egy 2 házzal arrébb a fáról tört le a szél 1-2 ágat, de amúgy nem vettünk észre különösebbet.
De az idő még mindig pocsék, már olyan jó lenne csak 1 kis nap sütés és meleg.
És te hogy érzed magad ebben az időben?
Már akartam kérdezni amikor írtad, hogy milyen a védőnőd, nem lehetne máshoz járnod?
Mert amikor én babás voltam a fiukkal akkor nekem nem csak vérnyomást mért ill. súlyt, hanem adott egy vizelet csíkot amivel a fehérjét és a cukrot nézte a vizeletben.
Szerintem megkérdezhetnéd, hogyha nem vagy ezzel a védőnővel megelégedve akkor máshoz menjél, elvégre szerintem mivel szabad orvos választás van, szerintem azt is meg lehet választani, hogy melyik védőnőhöz menjél.