Mezso!
Nagyon szep a fulbevalo!
Nekunk 3 naposan szurtak ki Katica fulet.
Nono!
A sok betegseg szerintem is termeszetes. Nalunk a bocsi ugy volt Zolinal, hogy ket hetet ment, majd 3 honapot itthon volt, korhaz is volt belole, mert akkor volt az a kalici jarvany.
Majd a harom honap utan ment harom napot utana ket hetet itthon. ez ment egeszen fel evig. Majd jott az ovi. Ott birta szeptembertol karacsonyig. Januarban ket nap utana folyamatosan beteg volt. De nem csak O hanem az egesz csalad. Ugy mentem Katicat szulni, hogy Zoli, apa es en is mar ket honapja hulla betegek voltunk. A korhazba szules alatt kaptam venasan antibiotikumot, igy nekem masnapra semmi bajom nem volt. De haza is ugy mentunk, hogy a gyerekorvos azt javasolta, hogy Zolit vigyuk nagyihoz, ne legyenek egy legterben. Mondtam hogy na persze, ebbol az esemenybol nem fogom kizarni azert mert kohoz es nathas. Beindult a tejem, azt itta az egesz csalad. Mindenki meg is gyogyult es azota senkinek semmi baja, csak neha egy kis natha.
Szoval egy a lenyeg, kitartas!
Ha depis vagy, irj vagy beszelhetunk is telon, vagy skype-on, az sokat segit. Nekem is nehez itthon, de en sokat beszelek skype-on a barataimmal, meg azert ki szoktam sokat mozdulni itthonrol a gyerekekkel.
Zolit mi is hagytuk anyunal tobbszor is par napra, mikor mar nem szoptattam es nem vele gond. Hianyzott nekem is, anyu mindig kuldott sms-t, hogy jol vannak es ennyi. Volt hogy annyira jol erezte magat, hogy nem akart hazajonni.
Most megint megyunk majd Londonba 4 ejszakat 5 napot. Nincs miatta lelkifurdim. Jo lesz majd megint apaval. Sot nyaralni is ugy megyunk hogy tavasszal 4-en osszel csak apaval. Kell kettesben lennunk.
Magi