Új privát üzeneted érkezett!

anorexika!
híhattlak csak rekszinek???
azt könnyebb leíírnom...
démongirl99

hihi..kedves vagy nagyon, de még nem megy..majd talán később...

démongirl...hát Te tudod....én kétnaponta megyek fodrászhoz..úgy gondolom, hogy ennyi jár nekem..csak megmossa és beszárítja...
Nem raktok képet magatokról???
anorexika

Ahogy gondolod, bár szerintem nem nehéz szó.... :(
anorexika

Te figyelj démi (hívhatlak így ugye???)

És van nálatok internet???? :shock: :shock: :shock: :shock:
anorexika

anorexika, én is szívesebben hívnálak csak rexinek, igazad van démongirl, könnyebb leírni!!!!! mint dagadtdisznóárulkodójúdást dédének... démongirl, téged hívhatunk dének? az végképp egyszerű lenne.... :D :D :D :D :D
én nem járok fodrászhoz, magam festem, vágom a hajam. bizony, néha elrontom eléggé... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x
hihi

jó van na..... anorexika... akkor nem feszegetem a húrt ez a becses neved, és én tiszteletben tartom...http://www.smilchat.net/smileys/moyens3d3/3dpunk2.gif
démongirl99

egyébként lányok, képzeljétek, ma van a szülinapom! :D :D :D ebből az alkalomból regisztráltam a babaneten, jelnek éreztem, hogy hirtelen rátaláltam egy hízós topikra!!! éreztem, hogy regisztrálnom kell! :D :D :D küldeném is magamnak ezt a számot, mert imádom:

http://www.almazenekar.hu/videogaleria. ... =400&m=340
hihi

persze jóóó a démi teccik...
rekszi!
most szerelték a hortobágyi fiúk..... és van internetünk..igaz nem valami jó a gép, de internet céljából kell nekem, mert valami olyat mondott férjem a Gézu, hogy innen fizetjük a csekkeket. én nem tudom, hogy hogy???? de neki mindig igaza van...
majd rakok képet...
démongirl99

hihi
boldog heppi börzdéjt neked!!!!!!!!!!! Kép
démongirl99

ez vagyok én, itt még 65 kiló voltam
Kép
démongirl99

ezek az udvar lakói
Kép
démongirl99

a Gézuék szedik a toros káposztának valót..
Kép
démongirl99

én is rakok magamról képet
Kép

dé! nagyon csini vagy!
az én képem még a nagy fogyás előtti... :( :( :( igazán a szoptatástól fogytam el, eddig tizenhét kiló ment le.... :( :( :(
hihi

és már nem is tudom hova fogyhatnék még.... :( :( :( :( :( :(
hihi

dé! jók a disznótoros képek!
hihi

vagyis kép, na. meg a baromfiudvaros is király. :D
hihi

és te az ostorral... zseniális... :D :D :D
hihi

hihi imádom az alma együttest a kisfiamnak most a helikofferes a kedvence úgy rázza magát mint patrik svarci amúgy meg happy szülinapcsit

nagyon jók a képek :)
teszekén is magamról meg a fiamról apát nem teszem fel mert félek hogy elcsaklizzátok :D amúgy após van még a képen tarján főterén készült még nyáron :)
Kép
amúgy győzit nem ismerem de imádom nézni jókat röhögünk rajta :):):)

nika70
Salgótarján

nika, nagyon szép a kisfiad! jó fogyást neked (én átvállalom minden fölös kilódat bármikor :D :D :D )
hihi

és persze köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!! nagyon jól esnek, ha már az uram pont ma ment el a hülye haverjával sörözni!!! :x :x :x :x ugye ez szerintetek is disznóság???!!!! :x :x :x :x
hihi

nika!
nagyon édes a kicsi fiad! jó hogy tettél fel fotókat....
apósod nagyon hasonlít valakire, nem igazán tudom béazonosítani...de gondolkodom...
szépek vagytok!!!! :D :D :D :D
démongirl99

hihi!
azt a kurva, én ki is belezném......és hova mentek sörözni....
az enyém is szokott menni néha valami nájt klubb a neve, azt mondta sokat kártyáznak, meg ilyenek, de ha kártyázni megy, hát had menjen nem.... hátha nyer is valamit....
démongirl99

Nika!

Nagyon szép a kisfiad!Na, majd össze lehet boronálni az én Jázimmal... :wink: :wink: :wink: :wink:

hihi!
Boldog születésnapot!

démi!
Jók a képek!Egyébként Te ott születtél?
anorexika

rekszi!
nem én nem itthon szültem, hanem a mentőben.... jaj nem volt egyszerű..elakadott e mentőautó a sárba... hát ez van....
démongirl99

Nagyon köszönöm Nektek a kedves fogadtatást.

Hihi, ez elképesztő, el sem tudom hinni, hogy spontán fogantak a lányaid! :shock: :shock: :shock: Büszke is lehet a férjed! :)

Nagyon szépek vagytok ám mindannyian! Én nem teszek magamról, mert olyan beesett az arcom, mint valami csontváznak, de a gyerekekről keresek.

Démongirl, ha megkérhetlek ne tegyél fel több ilyen disznóvágásos képet, mert én nem bírom az ilyesmit. Én nem eszem húst már 8 éve, mert annyira sajnálom az állatokat. Most is megríkatott ez a látvány. :cry:

Kép Itt vannak a fiúk, igaz ezen a képen, még nagyon kicsik, meg látszik, hogy kora szülöttek, de most hirtelen nem találtam mást.
cukorpótló

Hihi, juj, ez nagy gonoszság a férjed részéről, én biztos sírnék is, de hát én már csak ilyen kis érzékeny vagyok.
cukorpótló

kedves kis cukorpótló!
bocsánat, nem akartalak megbántani...... ok nem rakok több ilyet, de Gézu mondta, hogy mutassam meg...
démongirl99

Kép
Ez vagyok én....keresek Jáziról is egyet...
anorexika

jaj rekszi....te tényleg nagyon sovény jányka vagy.....te hány éves vagy???????????
démongirl99

jaj rexi, te hozzám képest kövér vagy!!! komolyan! jaj, én vagyok itt a legnyomibb. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
hihi

Démi..26..de mindig 18-nak néznek az alkatom miatt...

Íme Jázi:
Kép
hihi!
Kérünk képet rólad....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anorexika 2008.12.04 08:47-kor.
anorexika

Hihi, mennyire vidékre kellene mennie dolgozni a férjemnek? Mert tudod, mi Baktalórántházán lakunk. Ha nagyon messze, akkor nem szívesen engedem el, mert féltékeny vagyok, meg olyan sok balasetről hallani mostanában, és nagyon féltem is.
cukorpótló

anorexika! már raktam képet, együtt a lányokkal... :D :D :D
cukorpótló, hát mi tökön lakunk, számoljon a férjed, ha megéri neki, akkor jöjjön, én azt mondom. :D :D :D
hihi

Anorexika, Te tényleg borzasztó sovi vagy...valami ilyesmi az én alkatom is, csak én szőke vagyok és kék szemű...és engem is mindig fiatalabbnak néznek a koromnál...nem is bánom, mert legalább mindig letagadhatok a 35-ből.
cukorpótló

rexi, Jázmin nagyon szép kislány, gratulálok! :D :D
hihi

És nagyon szép a kislányod!
cukorpótló

hihi..most látom!
De szépek vagytok!

Megyek lányok, mert 8-kor kelés van és hamar eljön az is...
démi..gondolom Te a tikokkal kelsz...
Jó éjszakát mindenkinek!
anorexika

jó éjt rexi!!! :D :D :D
hihi

tényleg dé, most, hogy nincsenek birkák, még mindig négykor kelsz? :shock: :shock: :shock:
hihi

hihi!
igen 4 kor kelek, mert megyek fejni, mert a Gézu annyát most temettük nem rég, és ővé volt ez a feladat.... de így átruházta rám...
démongirl99

rexi adok neked kilókat szívesen jányodat meg elfogadtuk menyünknek de azért talán Gergőnek is lesz beleszólása mert hát ahogy nézem van választék jányokból :)jó soványka vagy azt hittem elsőre hogy ő a lányod :D:D:D

cuki kisfiainak is jut belőle :)

Dé akkor menj csicsizni mert hamar itt lesz az a 4 óra :) apjukom is fél ötkor kel minden reggel de ő magától nem kel neki óra :) fél hatkor megy gályázni ( na most lehet lebukok a nyelvtan nem tudásommal :) milyen jével kell írni a gáylát?)

nika70
Salgótarján

Sziasztok bocsánat, lehet ide újnak jelentkezni?
Eddig a NLC-re írtam, de ott egy komoly veszekedés miatt széthullott a régi topikom :( és most kerestem egy helyet, ahova csatlakozhatnék.
32 éves vagyok, Diósdon lakom és van egy nagylányom meg egy kisfiam. 175 centimhez képest 48 kilósan............. nagyon rossz ám ez is, nehogy azt higgyétek, hogy csak a túlsúly hátrány.... Nekem pl. akkorák a cicijeim, hogy ha borogatám, el is tűnne...... :(
Csatlakozhatok?

Kép
Kép
lolkabolha

szia lolkabolka! hát persze, hogy lehet! gyere bátran... bár nekem kicsit kedvem szegte, hogy véletlenül egyel feljebb kattintottam tegnap este, és ott egy mini nevű lány nagyon gázos arcoknak hívott minket :( :( :( :( :( és mpatr egyetértett, szerintem ő nem is fog jönni közénk többet... :( :( :( :( :( azért remélem dédé jön még...
hihi

dédé még itt van... te Démi, ti adtátok el a birkákat az 54 eFt-sért? Apjuk volt, mi???????
dagadtdisznóárulkodójúdás

jesszus dé, tényleg ti voltatok? :shock: :shock: :shock:
dédé, örülök, hogy te még itt... :D :D :D mpatr nem értem miért ment el, és miért írt nekem olyanokat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mesélj dédé, hogy megy a fogyókúra? :D és mesélj arról, milyen érzés farral fellökni valakit... annyira szeretném tudni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
hihi

Biztos kiborult szegény, de ahogy ismerem, nem az a feladós tipus, nem megy el sehonnan örökre... és még nem is törölte magát, úgyhogy van remény :lol: :lol:

A farral fellökéssel az a baj, hogy nem csak azt lökheted fel, akot szeretnél, hanem véletlenül sikerül másokat is megbillenteni... és olyan ciki utána elnézést kérni, de nem tudom, hogy vannak a határaim....észre sem veszem... ha te a csontoddal ütközöl bele másba, tuti észreveszed, meg fáj is...de én a zsírral????? Meg se látom, csak ha szólnak!!

dédé, vigasztalódj ezzel a számmal:

http://www.youtube.com/watch?v=InMtr80yoqM

én nagyon szeretem, az álmom, hogy valaha így nézzhessek ki (és persze lökhessek farral, mit bánom én hányakat :oops: :oops: :oops: )
hihi

Dédé röhög! Dédé énekel! Dédé táncikál idehaza egymagában! Dédének tecc, köszi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dédé, mi az, hogy kiborultam?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voltam pszihollógusnál is és nagyon szégyellem, de egy kollégájától kért végül konzíliumot velem kapcsolatban. Még az is felmerült, hogy néhány napra zárt kórházi osztályra kell vonuljak, de mivel szoptatok, elengedtek. :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Még egy hüje szabadlábon... baszki........

Amúgy bezárták a zártosztályokat, már minden bolond szabadon mászkál :lol:

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?