Sziasztok!
Nem, nem a kislány a cél, bár biztos izgalmas lenne, ennyi fiú után! De a férjem édesapjáék 5-en voltak testvérek, mind fiúk, végül az Ő szülei örökbefögadtak egy kislányt!
. A férjemék pedig 14-en unokatesók,ebből pedig csak 4 a lány, szóval nagy meglepi lenne!
Émelygés-hányás téma: Hát, tudnék mesélni! Nekem terhességről terhességre intenzívebb lett, és soha nem kezdődött a 7. hét előtt! Eddig! Mert most, már több mint 1 hete émelygek délutánonként, hát, kicsit tartok attól, mi lesz még később, ugyanis bennem a 15.hétig tényleg szinte semmi nem marad bent, csak a vacsi, mert este a férjem olyankor ágyba hozza a kakaót+melegszendvicset, és onnan reggelig ki sem enged! És tényleg fokozódik a rosszullét, a hányás meg rettentően legyengít, és van, hogy naponta 8-10 alkalommal... De nincs mit tenni, én ilyen típus vagyok, amit emellett nehéz betartani, az a szénhidrát diéta! Mivel a 2. babámnál kijött a terhességi cukorbetegség, nagyon kell figyelnem, hogy ki ne jöjjön újra! Pedig a ropi-rágcsálás nagyon bejött nekem hányinger és gyomorégés ellen!
Vera!
Egy barátnőmnek a 6 hetes babáját nem vette észre az orvos, aki egyébként uh.-ra szakosodott! Ez szeptemberben történt! Szerencsére elment egy másik dokihoz és köszöni szépen, áprilisban megszületik a 3. kislánya!
Akár így, akár úgy alakul most, nemsokára újra születik egy gyönyörű kisbabád! Szorítok!
Márti