Manó, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad nekem, hogy mit hogyan csinálnak ott.
Akkor most azt hiszem egyenlőre nem jelentkezem be 4dre, ha a kórházban úgyis csinálnak, mert sajnos nagyon rosszul állok anyagilag mostanában ...
Sajnos a párom elhagyott, mikor kiderült, hogy terhes vagyok... és mindezt úgy, hogy tudta minden vágyam a baba, és emiatt nem is védekeztünk. Mert azt hitte, hogy úgy se jön össze (legalábbis ezt a magyarázatot kaptam, mikor kérdeztem erről) A 15. hétig hajtogatta, hogy vetessem el, mert különben elköltözik, de bíztam benne, hogy idővel Ő is örülni fog, és meggondolja magát. Hát nem így lett. Egyik este, mikor hazajött a munkából már zsákokkal érkezett, és másnap már pakolta is a holmijait. Elvitt mindent ami az övé volt, úgyhogy addig míg nem tudom visszarendezni a lakásom, az anyukámnál kell laknom... ami nem egyszerű, mert nem jövünk ki túl jól hosszútávon
Pillanatnyilag esélyét se látom annak, hogy visszajönne, mert mint így utólag kiderült (ezt is úgy kelett kirángatnom belőle) már nem szerelmes belém, és ez elég ok arra, hogy ne akarjon tőlem gyereket ugye
Mindenesetre nem vagyunk rosszban, szoktunk beszélni, és természetesen nem fogom eltíltani a gyerektől, bármennyire is fáj most ez az egész. Mert én még mindig nagyon szeretm Őt, és valahol reménykedem, hoyg ha majd benő a feje talán rájön, hogy mi vagyunk a családja, és visszajön
Úgyhogy csak a baba maradt nekem, és eszméletlenül várom már, hogy eljöjjön a november, és végre én legyek valakinek a világon a legeslegfontosabb, és tudjam magam értékelni, mert pillanatnyilag nagoyn magam alatt vagyok, és úgy érzem hibáztam, hogy nem ismertem igazán a páromat (2 év után se) csak felruháztamŐt azokkal a pozitív tulajdonságokkal amiket érzek/éreztem iránta, és olyannak láttam amilyennek szerettem volna.
Húú, bocsi, hogy ilyen sokat írtam