Viki!
Jajj, ez a kis Bambi valami tünemény!!!!zabálnivaló kis tündérbaba!!!
irigy vagyok miatta
...bár, ha felnő...vissza engeditek az övéihez??
hát az nagyon nehéz, én nem is lennék képes rá
de lehet, hogy olyan lesz, mint Öreg néne őzikéje
és visszajár majd...
gratulálok a szép kis Dorkához, és kívánom, hogy szép és könnyű várandósságod legyen Neked is
Norma!
Gratulálok a kis petezsákhoz!!!
Én kedden voltam másodszor UH-n (az előzmények miatt gyakrabban járok ), már volt szívhang és 1cm-es embrió
8 nappal azelőtt még csak petezsák volt látható, az embriókezdeménnyel...
babona: nem voltam ám mindig ilyen...a három gyerkőcömmel SEMMI gondom nem volt, szívhangig az elvesztett kettővel is eljutottam...ezért én a 12. hét végét várom nagyon (még 4 hét
) addig védőnőhöz sem megyek, mert ilyenkor már mindig volt kiskönyvem, aztán utána haltak el a babák (9. és 10. hét
)
most Utrogestant használok, ami időnként az őrületbe kerget, mert picit barnázgatok tőle, valószínüleg irritálja a méhnyakat, de használom a 12. hétig, mert úgy érzem, progihiány miatt vetéltem el)
elmentem homeopátiás orvoshoz is, kaptam két féle alkati szert magzatmegtartónak, azokban is nagyon bízom...
ami még biztató: erős terhességi tüneteim vannak ( cicifájás, émelygés, álmosság) ez eddig csak a megmaradt terhességeimnél volt így, ezért most reménykedem
egyébként szerintem nincs ok aggodalomra akkor sem, ha valakinek nincsenek erős tünetei, vannak olyan szerencsések
és nekem most is csak kb. a 7.héten kezdődött, addig én is aggódtam, hogy "túl jól" vagyok...
Marica!
Mi volt az UH-n???