Sziasztok
Immar 6-ik eve vagyunk egyut a parommal,3 honapja hazasodtunk ossze.Az eleetol fogva nemvedekeztunk,nem is hajtottunk igaz a babara.Mar eltelt 3 ev mire elgondolkodtam,hogy-hogy meg nemestem teherbe.Parom is kezdte planolni a dolgot.Az egyik honapban nem jott meg,orultem nagyon,azert vartam meg 2 hetet semmi.Vettem tesztet,de sajnos nagyot kellet csalodnom.Az orvosnal kiderult valami hormonzavar vagy megfazas,kaptam inekciot es kesz.Nehezen belenyugodtam.Probalkoztunk probalkoztunk,teakat ittam,pozokat valtottunk.semmi.Probaltam raszedni paromat forduljunk orvoshoz,de nem akart meg.Alabbhagyott a lelkesedesunk.Talan belenyugodtam nemlehetek terhes,velem van valami baj.Iden aprilisban kulonkoltoztunk a csaladtol,kettesben maradtunk egy alberletben.Aprilis 10 nem jott meg.Hm biztosan megfazas,hormonzavar varok.egyhet semmi,ket het semmi.Rosszul sem vagyok.Azert probaljuk meg teszt,ha nem mutat orvoshoz inekciora.Alig mertem megcsinalni,biztos voltam a kudarcban.Parom munkaba,fogjak hozza.Megcsinaltam,azonnyomban megjelent a 2piros csik.Boldogsagtol sirtam,nevettem ugraltam,jarkaltam.Felhivjam a parom vagy megvarjam mig hazajon.Nembirtam ki felhivtam.Zokogtunk a telefonba olyan edi volt.Szegenykem hazaerve munkabol mutatja az ujjait,latod mit csinaltal velem,nemtudtam a munkara figyelni,a kalapaccsal az ujjait talalta el,nem a szeget.
Orvosnal meg mindig izgultam hittem is nem is.Latja a monitoron azt a fekete tojas alaku valamit,az az on terhessege kb.6 hetben jar.
Bocs a hosszu monologert.Csajok nekeseredjetek el,mi jol szamoljatok 5 evet vartunk a mi picikenkre.Amikor nemgondoltunk ra,nem gocsoltunk csak eltuk az eletunket akkor megtortent.