Üdv mindenkinek!
Kicsit eltűntem, bocsi. Minden rendben van, csak Csongitól nem nagyon bírok a géphez jönni, meg hát tanulnom is kell vmikor. Most apa elvitte tököst kirándulni, úgyhogy most van egy kis időm...
Hétfőn megvolt az uh: láttam dobogni a pici szívééééét!!!!!! Úúúúgy örültem. Úgyhogy már el is mondtuk majdnem mindenkinek, nem bírtuk tovább.
Már 14 mm volt a CRL, úgyhogy nagyjából jó is a számított kora: most vagyunk 9 hetesek.
Gyerekek, ez a hülye hányinger a sírba visz, esküszöm! Néha már ott tartok, hogy csak ülök, és nyüsszögök, hogy nem bírom tovább. Pedig sokkal "jobb", mint Csongival volt, mert vele a 15. hétig napi 24 órán keresztül volt, megspékelve napi két okádással (bocsi
), ha volt a gyomromban vmi, ha nem. Most inkább esténként vagyok állati rosszul, ami azért kiszúrás, mert tanulni is csak akkor tudnék (Csongi 1/2 9 körül alszik el, meg a fejem is jobban fog akkor)... De azért napközben is rám jön olykor. Remélem Babszemmel is csak a 15. hétig fog tartani!
Gyomorsavas és csak a terhesség második felében voltam, amikor már jóóó nagy volt a pocim, nekem használt a rennie, de legfőképpen az enyhítette, ha jól felpolcoltam a hátam. Volt, hogy már szinte ülve aludtam éjjel...
Fel akartam rakni az uh-s képet, meg Csongiról is egyet, de nem sikerült vmiért. Pedig vagy egy órán keresztül bénáztam vele és nem sikerült... Na mindegy, majd még próbálkozom.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!