Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni!

Remélem már jobban vagy!Én nem mondanám hogy annyira jól vagyok,de már nincs orrdugulásom,csak egész nap trombitálok.
Amúgy szerinted ez a megfázás hogy hat a babára?Remélem nem lesz gond emiatt,bár én azt hallottam hogy amíg nem lázas az ember addig nincs nagy baj.Úgy legyen!Te meg gondolom még jobban aggódsz mivel veszélyeztetett terhes vagy.Ne izgulj,minden O.K. lesz!
Egyébként te hol laksz?

Masika!

Az Elevittel kapcsolatos dologban egyetértek,legalábbis azt mondta a dokim hogy ha csak nincs valakinek valamilyen hiánya, akkor az Elevit teljesen elegendő!

Nikita
xx nikita xx

hali!

mindenkit levágott a rendszer?
most sikerült visszajönnöm

amúgy az elevitben 100mg Cvitamin van, és ha az ember megvan fázva, akkor 1000mg-ot szedetnek vele
szóval keveslem a Cvitamint.
egy teljesen egészséges ember nyári cvitamin szükséglete 60mg

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Az influenzától én is félek, de bízom benne, hogy a sok vitamin meg gyümölcs majd megvéd. Ettől függetlenül próbálom kerülni azokat a helyeket, ahol sok ember megfordul egyszerre.

Képzeljétek, tegnap voltunk uh-on és már láttunk pulzálást....de negy egyett, hanem kettőt :D Nagyon boldogok vagyunk!!!!

Mindenkinek bacimentes szép napot kívánok!
*ilka*

Sziasztok!

Én is próbálkoztam,de nem lehetett belépni!

Móni hogy vagy?Én is elkezdtem inni hársfateát hársfamézzel...
Remélem segít!

Csütörtökön megyek uh-ra!
Nagyon várom már,majd írok hogy mi volt.Azért kell mennünk megint, mert a múlt héten még nem hallatszott szívhang.Bízom benne hogy mostmár fog!
Drukkoljatok!!

Kép
xx nikita xx

Ilka!

Csak most olvastam!Akkor ez azt jelenti ketten vannak?! :lol: :lol:
Gratulálok neketek és nagyon vigyázzatok magatokra,mert a gyümölcs nem elég, én már megtapasztaltam...

Kép
xx nikita xx

Ilka!
De jó! ez szuper.az én álmom is iker babák lennének! :wink: pihizz sokat!!!

Nikita!
én is jobban vagyok ma már.rentgeteg gyümölcsöt eszek.szerintem a megfázással nincs semmi gond,amíg nincs láz.az orrfújás csak nekünk kellemetlen,nem hinném,hogy gond lenne.a dokim mindig azt mondja,hogy mérjem a lázam és ha felmegy akkor telefonáljak.jobbulást!!!

moniá

ILKA!

gratula a babákhoz!

Lányok!
ha én a 6.hét végén megyek uhra, akkor már lesz szívhang?

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica!
én úgy tudom,hogy akkor már látható a pulzálás,de hallani még nem lehet.

moniá

Sziasztok!

Moniá az bizti, h a gyümik+vitaminok nem jelentenek 100%-os védettséget, de ha el is kapja az ember, hátha nem viseli meg nagyon durván a szervezetet és gyorsan túl lesz rajta. Remélem, azért már Te is jobban vagy :) .

Ágica én tegnap voltam 6+1 napos és láttunk pulzálást. Nyílván, ha később fogan a baba, ez tolódhat...
Lehet, h most buta kérdésem lesz, de van különbség( mármint időben) a látható pulzálás és a hallható szívhang között?

Éjjel nektek nem dugul az orrotok? De úgy, h ezt ki sem lehet fújni. Én alig kaptam levegőt, reggelre és napközben semmi! Ja és nem mondanám, h úgy alszom, mint akit leütöttek...egyszer kétszer felkelek pisilni és utána min. 1/2 órát még kínlódok az elalvással.

Írjatok!!!
*ilka*

Lányok!

Van egy jó tippem az orrdugulásra!!!

ORRSÖVÉNYMŰTÉT 

2006 márciusában, szóval még egy éve sem, volt egy orrsövény műtétem. Olyan allergiás reakcióim voltak, és olyan orrdugulás-nyálkahártya duzzanat, hogy volt olyan, ha nem volt nálam orrspray és nyeltem, egy vákuum keletkezett a fejemben (NEM ÉR NEVETNI!!!!)
Én nem kaptam levegőt, és kézzel kellet az álkapcsomat szétnyitni.

Azt szokták mondani, hogy a fulladásos halál a legrosszabb. Én mondom, a fulladás tényleg szörnyű. De jött egy doktor bácsi, aki rendbetette az orrom, és tavaly már allergiám sem volt a nyáron, pedig 10 éven keresztül csak az segített, ha időnként cataflamot vettem be, mert az 2 órára csillapította a szenvedéseimet.

Na de mostmár minden szép és jó, és a gyerekemet homokkal fogom etetni (ez csak vicc), hogy ne legyen allergiás….:)

Jóccakát Mindenkinek, hazamentem

Ágica
Kép
ágica_26

Szia Ilka!

Én is gratulálok neked.

Én már voltam UH-n de akkor még csak 4 hetes voltam, két hét múlva megyek legközelebb akkor remélem, már minden hallható és jobban látható lesz.

Mindenki vigyázzon magára, a sok gyümölcs és tea segít.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Köszönöm a gratulációkat és várom én is tőletek az újabb fejleményeket!!

Szép estét Mindenkinek!!
*ilka*

Sziasztok!

Cuki, nyugi, a pocid szerintem a méhszalagok nyújtásától fájhat én is szoktam érezni, szerintem ez normális. Viszont, ha ez a fájdalom erősödne, szerintem hívd fel a dokidat és szaladj el hozzá, abból baj nem lehet! :wink:

Azt hiszem, h a várva várt tünetek közül a hányinger light-osabb formája kerülget reggel óta. Remélem, nem fog erősödni, mert itt a munkahelyemen kellemetlenül érezném magam, hiszen még senki sem sejt semmit. Na de hát ne panaszkodjak, hiszen ezt akartam :wink:

Viszont az éjszakáimat nem tudom végigaludni, forgolódok, izgatott vagyok, felszinesen alszom, reggelre végül úgy bealszom, h akkor meg már alig bírok felkelni. Más is van így ezzel, v. csak én működök ennyire fordítottan? :roll:
*ilka*

Cukika!
én csak az ellenkezőjét tudom írni,vagyis,hogy nekem 3 babám ment el,de egy sem fájt.úgyhogy szerintem nem biztos,hogy rosszat jelent.egyébként én is azért írok most,mert pár napra eltűnök.tegnap este volt pár csepp vér.fehívtam a dokim és szigorú fekvésre ítélt.nem ülhetek sokáig,úgyhogy most megígértem ,hogy betartom.legyetek jók,majd jelentkezem.Cukika,ne aggódj,nem lesz semmi baj,próbálj meg pihenni és el fog múlni.

moniá

Cukika!
Ne zavarjon a hasfájás! Persze ha nagyon erős az állítólag nem jó..nemtom
Nekem 2 hete úgy fáj, mintha meg akarna jönni. Én is megijedtem, kérdezgettem a lányokat, de azt mondták, hogy ez természetes…

Én úgy alszom, el este, mint akit fejbevágtak, majd 6kor felébredek, hogy pisilni kell, s fáj a hasam. Ma könnyen visszaaludtam, de volt egy pár nap, amikor csak fél hét körül. És hétkor az óracsörgésre nem tudtam kikelni

Lányok!

Szerintetek baj, ha iszom egy kis kávét? Tegnap előtt nem ittam, és egész nap rosszul voltam. Azon gondolkodtam, hogy tényleg kiíratom magam. A párommal arra jutottunk, hogy mivel én eddig erős kávés voltam, és hirtelen álltam le, ezek lehetnek elvonási tünetek, úgyhogy most minden reggel iszok egyet, de mindig kiöntök belőle egy kicsit…remélem egy –két hét múlva nem kell
JA! És persze nincs hányingerem, jól vagyok, és energikusabbnak is érzem magam. Már vettem koffeinmentes kávét, de azért először szépen leszoktatom magam
Volt valakinek ilyen jellegű gondja?

Ágica
Kép
ágica_26

Szia Moniá!

Lehet, h már nem fogaod a hozzászólásomat olvasni, de nekem is volt két pettyezős napom még kb 2 és fél hete, de a dokim megnyugtatott, h lehet, h vmi pici ér megpattant, mivel ilyenkor eléggé vérbő a méh és környéke. Vetetett velem Rutascorbint (ami vitamin és vény nélkül kapható) és azt szedtem napi 3*2-t és azóta lekopogom, de nincs semmi.
Nálam még az is szóba jött, h mivel kapok utrogestant hüvelyen keresztül, az is marhatta a méhszájat.

Azért persze próbálj meg pihengetni és nem idegeskedni, megy a drukk!

Ilka
*ilka*

Ágica!

Én is megiszom 2-3 naponta egy kis kávét, de én áttértem a 3in 1-re és annak is csak a felét iszom meg, baromira felhígitva. Mondjuk én csak a szertartás miatt iszom...

Mivel nem ajánlják a kismamiknak a koffeint, szerintem próbáld meg te is hígitva inni v próbálj meg áttérni a capuccinóra, de a legjobb a koffeinmentes kávé.
*ilka*

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Aja
aja

Cukika!

Egy másik fórumon pont most vetették a szememre, hogy milyen ember vagyok,
Hogy, hogy egy „véletlen” gyereknek nem örülök, (persze, hogy örülünk!) és ezt még hangoztatom is ott, ahol sokan csak próbálkoznak…meg ha nem akarok gyereket, mért nem védekezünk…(akartuk a babát, csak 4 hónap múlva…)

Én is egy hete tudom…és tök jó! Csak a félsz ne lenne bennem…
Szerintem az én kis bogaram nem fog elmenni, mert Ő is szereti a kánét, és már csak azért is marad…azért ahogy írtam, szépen leszokunk róla…

Ágica
Kép
ágica_26

HŰ Csajok!
akkorák a melleim!!!! :D :D :D
nagyon boldog vagyok :D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

Cukika!

Moniá nem azt írta, h elmentek a babák!!!!Csak vérezget picit, ami ilyenkor elég gyakori a friss kismamiknál..
*ilka*

Cuki!

Bocsánat!!!!!!

Csak az első sort olvastam....azt hittem már, h vmit félreértettél, de a végén én tettem azt! :lol:
*ilka*

Cuki!

Bocsánat!!!!!!

Csak az első sort olvastam....azt hittem már, h vmit félreértettél, de a végén én tettem azt! :lol:
*ilka*

Aranyossak vagytok.nincs már semmi, ma már nem véreztem.
Ilka!
én is 3x3 utrot kapok és a dokim azt mondta,hogy lehet,hogy az,de mivel ilyen rosszak az előzmények,szerintem most azért ilyen óvatos.nincs semmi ok,hogy miért mentek el az előzők,minden negatív,de ez jó,mert,ha pozitív lenne valami,akkor lenne mitől félni.így ,van remény.én most betartom ,amit a "doktor bácsi" mond!azért olvaslak ám titeket :wink:

moniá

Sziasztok!

Mi is októberre várjuk a babánkat, elméletileg okt. 9-re!
Első baba, így nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen és ezért képes vagyok bármit bebeszélni magamnak, hogy mit miért érzek vagy nem érzek! Ha már ez most így van, mi lesz később??? Pedig nem vagyok pánikolós! :)
A szokásos jeleken kívül, olykor rám jön a légszomj! Főleg az étkezéseknél. Nálatok is van?
Orvosnál voltam, de bár ne mentem volna! A doki, akiben megbízom, csak jövő hét végén tud fogadni, így addig türelmetlenül várok!

Mindenkinek nagyon jó pihenést! Jó éjt!

Kyrke

Kép
kyrke

Kyrke!
Isten hozott köztünk!tünetek keresgélésében azt hiszem én is profi vagyok :wink: ez szerintem természetes.én 2 napja vettem észere ezt a légszomj doldot,amikor nagyon mesélek valamit,a végére majd megfulladok.

Cukika!
az biztos,hogy,ha ilyen fájdalmaid vannak,akkor jobb ,ha megnéz egy doki,akkor legalább nyugodt leszel.én voltam méhen kívüli,az annyira fájt,hogy nem bírtam kiegyenesedni,meg a fenekemen űlni.csak féloldalasan.szóval nagyon bízom benne,hogy tényleg csak a méheddel van valami.nagyon szorítok neked és gondolok rád!!! :lol: jelentkezz,amint megtudtál valamit!!!

moniá

Sziasztok Lányok!
Remélem nem zavarlak titeket ilyen vén fejjel.
Hogy vagy Cukika? Fáj még a hasad?
Hasonló problémákkal küszködök. Nekem tegnap fájt annyira a hasam, hogy azt hittem belepusztulok. Ma már csak tompa fájdalmat érzek. Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy biztosan most akar elmenni, vagy elhalni a magzat. Én ma megyek a dokibácsihoz, igaz csak a magánrendelőjébe (mert valahol el kell kezdeni), remélem holnapra pedig behív UH-ra.
Ő lesz a 3. gyerkőc, 39 évesen... Nem várt baba. A lányom áprilisban lesz 10 éves, a fiam pedig novemberben múlt 7. Ők is nagyon izgulnak.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi!
gratulálok a harmadik gyerkőchöz.úgy látszik ez egy ilyen hasfájós csapat :wink:
neked is drukkolok mára is és holnapra is!
Cukika!
mikor mész ?

moniá

sziasztok Csajok!!!

én holnap végre megyek dokihoz. most lát előszőr :D
majd beszámolok róla.
a pocim nekem is fáj, de nem nagyon...csak úgy érzem a petefészkem
legyetek jók :D

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Most értem haza az uh-ról.Szívhangot még nem hallottunk,amit gondoltam is,mert a doki számítása szerint 5 hetes terhes voltam múlthéten,de én tudom hogy még csak 3 voltam,tehát most még csak 4 hetesek vagyunk,ezért nem ijedtem meg.Az orvos szerint jól növekszik:petezsák múlthéten 6 mm,most 18 mm.Szikhólyag múltkor 2 mm,most 4 mm.Jövő hét csütörtökre hívtak vissza.
Remélem minden o.k. lesz!
Veletek mizujs csajok?
Berakom a vonalzómat,bár nem teljesen igaz amit ír,a fent említettek miatt! :lol:

[center]Kép[/center]
xx nikita xx

Sziasztok!

Lányok, most akkor a pulzálás és a szívhang között van különbség?

Ilka
*ilka*

nikita!
gratula!
jó az a vonalzó.a szülés úgy 40 hét,hogy a mensestől számítját.a 6mm-es petezsák,valóban 3 hete fogant,de 5 hetes terhességnek számít.úgyhogy az a vonalzó úgy jó ,ahogy van.

moniá

Ilka!
amíg picike a babóka,addig nem lehet hallani a szívhangot,jobban mondva,biztos lehet,de nem hallgatják.uh-al nézik,az viszont nem hallatszódik :( majd később ,addig nézni lehet.:wink:

moniá

Sziasztok!

Cukika!

Remélem minden rendben van nálad, de tényleg az a biztos, ha a doki mondja!
Sajnos akihez járok doki, nagyon rendes és ezért telt ház van nála, ezért csak jövőhét péntekre van időpont. Gondoltam addig is elmegyek egy másikhoz, gondolván, hogy az a tuti, ha az orvos mondja ki, hogy valóban van valaki a pocakomban. Nem akarok senkit untatni, de az "orvos" olyan stílusban beszélt velem, hogy sírva jöttem ki a rendelőből! Még azóta sem hevertem ki a dolgot! Ezért írtam,h bár ne mentem volna, ne lettem volna olyan türelmetlen.

Olykor én is érzem, hogy feszül ott belül, de nem vészes, nem mondhatnám,h fáj a hasam. Egyenlőre még megúsztam!

Moniá!
Te jól vagy? Neked külön drukkolok, remélem ezzel nem bántok meg senkit!

Kyrke

Kép
kyrke

Cukika!

Nekem úgy sikerült betenni a vonalzót, hogy a PHPBB kód-ot másoltam be.
Ha nem ez a gond, akkor bocsi!

Gabi39!

Üdv itt! Szerintem nagyon sokat tudsz majd segíteni a tapasztalataiddal!

Kyrke

Kép
kyrke

Sziasztok Lányok!

Látom mindenkinek van "hasfájása" :D Nekem a jobb oldali petefészkem fáj néha de akkor nagyon. Nem tudom miért van és Én is csak nyugtatom magam, hogy ez normális. Remélem tényleg az.
Kyrke!
Ha egy orvos bunkó az csak az Ő szegénységi bizonyítványa, szerintem ne foglalkozz vele :?

Ilka!
Mikor megtudtam, hogy babánk lesz én sem tudtam aludni egy hétig. Hasonló "tüneteim" voltak, mint neked, nem tudtam aludni, vagy félig éber állapotban voltam, Ez most már nálam előre lépett egyett, most tudok aludni de szinte mindíg a babával álmodok, és ha reggel korábban felébredek nem tudok visszaaludni.

A kávéról nekem az a véleményem, hogy ha valaki nagyon erős kávés volt az most hirtelen ne hagyja abba, inkább csökkenteni kell fokozatosan a napi adagot,és a kávé erősségét.
Én is szoktam kávézni reggelente, de csak amolyan megszokásból és az alacsony vérnyomásom miatt. Bár nálam ez csak tejeskávé szintig terjed. Viszont amióta terhes vagyok és megérzem a kávé illatát, háááát eléggé forog a pocokom. Inkább a tea vagy a kakaó a nyerő. Úgy látszik nálam ezt a kérdést a gyerek eldöntötte.

Mindenki vigyázzon magára, én most 3 napra elmegyek egy kicsit lazítani.

Masika

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

Kyrke! Mit mondott a doki?

Masi! Jó pihenést Neked! :lol:
*ilka*

Sziasztok!
Megjöttem én is a dokibácsitól. Volt UH-ja! Tavaly jártam utoljára nála cytologián, akkor még nem volt neki.
9mm-es a petezsák, 2 hét múlva kell újra mennem, akkor már talán az embrió is látható lesz benne. Ez kb. 4-5 hetes terhességnek felel meg.
Kérdeztem a hasfájást. Valahogy úgy magyarázta nekem, hogy abban a petefészekben, ahonnan a megtermékenyült pete származik, ott egy sárgatesthormon tömlő keletkezik és amikor az kidurran, az jár görcsös fájdalommal. Ez elmúlik. A sima fájdalom a méh átalakulásával jár együtt. Tehát ezek szerint nem kell izgulni.
Kedves vagy Kyrke, bár én nem tartom magam annyira tapasztaltnak, remélem azért majd hozá tudok szólni a dolgokhoz.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cucika!
ne aggódj a méret miatt,ilyenkor napi 1 mm-t nő.ezért 2-3 nap is mérvadó.nyugi!!!!a tied is már lassan akkora! :wink: :lol:

moniá

sziasztok!

Most voltam dokinál! Van egy 6-7mm-es petezsákom, méhen belül, és egy szikhólyag van benne, így egyenlőre egy babának látszik. A méhszájam is jó, de azt mondta, hogy a házaséletet csak pipiskedve (lábujjhegyre kell állnom?) és a step-aerobikot se folytassam, meg futni se fussak, de mást csinálhatok…szóval egyenlőre minden rendben….
Ha lesz egy kis időm, visszaolvasom a topikot!
A kávé dologgal egyetértek, szerintem én is azért voltam rosszul, mert hirtelen álltam le. De most már 2 napja csak koffeinmenteset iszom, és nagyon jól esik!
Mindenki vigyázzon magára!
sziasztok

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!
Cucika! Nekem január 2.-án volt az utolsó vérzésem, tehát a doki onnan számolt. Jan. 2. + 7 nap, - 3 hónap = Október 09. a szülés várható időpontja, elvileg. Hogy a fogantatás mikor történik azt csak a Jó Isten tudja... Szóval nem biztos az a 4-5 hét, ez lehet több illetve kevesebb is. Nekem nem mindig 28 napos volt a ciklusom. Ezért fogalmam sincs nekem mikor lehetett peteérésem. Nekem nem mérte meg hányszor hány mm-es, csak a hosszát nézte. Mutatta, de én csak egy babszemet, egy sötétebb foltocskát láttam. Nekem csak annyit mondott a doki: no stressz, vitamin (Gravida), és ha bármi baj a munkahelyen felvesz táppénzre. Majd 12 hetesen lesznek genetikai vizsgálatok a korom miatt. Ettől egy kicsit tartok. Bp-en az Istenhegyi Klinikán van a Géndiagnosztikai Központ, 12 hetesen csinálnak egy genetikai UH-t és vérvételt, ennek az eredménye 1,5 óra alatt megvan. Ha gáz van mehetek amniocentézisre. Ez önköltséges vizsgálat, kb. 30000 Ft. Nekem muszáj megcsináltatnom.
A méret miatt nem kell aggódni. Tényleg sokat számít 1-2 nap is!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Bocs Drága Cuki! Elírtam a neved, most vettem észre! Ugye nem haragszol!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Drága Linda (Cukika)!
Édes vagy, mintha magamat látnám egy héttel ezelőtt…

Az egy baba van benne  a lényeg, hogy egy darab! 
Mert a doki szerint lehetne 2 petezsák, és akkor ez ikerterhesség, de lehetne még egy petezsákban 2 szikhólyag (ha jól értettem a dokit),az is ikerterhesség, de ha egy petezsák van, akkor is még kialakulhat 2 baba.
Szóval a lényeg, hogy 1 darabka baba van benne!!!
Én egy kicsit megijednék az ikerterhességtől, mert egy baba ellátása is nagy feladat, hát még kettőé!!! Mert az ikres anyukának is csak 24 óra egy nap!

Remélem az ikres mamink sok segítséget kap majd otthon!!! 

A sexre nekem tényleg ezt mondta, hogy óvatosan a kezdeti időben (3 hónap), mert a magzat nem szereti az „altesti vérbőséget”
Ezen én is csodálkoztam, mert azt hittem mindent lehet! Na mindegy, majd óvatosan csináljuk…szerintem ti is nyugodtan, csak ne most akrobatikázzatok

A cigi elhagyáshoz pedig nagyon gratulálok! Ügyes vagy, példát vehetne rólad egy csomó kismama! Mostmár soha többet ne is szívj el egyet se!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ágica!Gratula a bébis petezsákhoz!!! :lol:
Azért azt halkan jegyzem meg, hogy nekem is egy hét különbséggel bukkant fel a 2. petezsákunk. :wink: Na jó, nem akarok senkit sem ijesztgetni, :wink: nálunk várható volt az ikerterhesség, mert nekünk orvosi segítséggel jött össze.

Persze azt is tudjuk, h ez egyáltalán nem biztos, h így is marad :cry: , de nagyon reménykedünk benne, h minden rendben lesz! DE jó lenne már a köv. uh-on is túl lenni...

Írjatok csajszik!!!!
*ilka*

Ágica!
én is gratulálok a petezsákhoz!!! :wink: :lol:

moniá

Ja és még annyit, hogy mi olyan régóta vágyakozunk már egy kisbaba után, hogy inkább amiatt izgulok, h minden rendben legyen a terhesség alatt, ill a szülésnél...ami utána jön, azon egyáltalán nem parázok, szerintem csak szervezés kérdése és minden megoldható.
*ilka*

Szia Moniá!

Hogy vagy????
*ilka*

csajok!
köszönök minden gratulációt!
Ilka!
nagyon vigyázz magadra és a babócákra, nem lehet gond! pihenj nagyon sokat!

visszatérve a kexre:
Ha a sexszel nagyon konkrét akarok lenni:
Az altesti vérbőségnél az orgazmusra (elnézést, ha valakit zavar a szóhasználat) gondolhatott a doki…amióta én tudom a babát, nem „mentem el”, mert úgy éreztem mindig, hogy az erőlködéstől felfordul a gyomrom. Ennek az lett az eredménye, hogy mára virradóra az álmodtam, hogy a párommal egész éjjel kekszeltünk :oops: :) , és arra ébredtem, hogy „elmegyek” :oops: :D
Szerintem ezen nem lehet változtatni, mert mindig mindenki azt mondja, hogy a saját testünkre figyeljünk, az meg ha szexet akar, akkor annak nem lehet parancsolni…
A másik gond meg a túl mélyre hatolás lehet. Ezen egyszerű segíteni: misszionárius póz. Akkor állítólag nem megy olyan mélyre…
De én sem tudom biztosra :(

valakinek van erről tapasztalata? mert engem is érdekelne!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok Lányok!

Nekem nem beszélt a dokibá semmilyen szikhólyagról. Jesszus!
:( :( :(
Én is nagyon aggódom, pedig ő már a 3. De mégis mennyire más! Fáj a hasam, s úgy érzem mintha tele lenne valamivel.
Nem is tudom mi lenne, ha kiderülne nem egy baba van!
Egyébként van olyan, hogy petezsák kialakul, de benne elhal az embrió, vagy nem fejlődik rendesen.
De ilyenekre senki se gondoljon! Te se Linda! Minden rendben lesz!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Ágica!

Erről nekem sincs tapasztalatom, de mi egyenlőre nem merünk hancúrozni, viszont minden éjjel megjelenik az álmomban a szex :lol: Nyílván mi a sok negatív előzmény miatt most minden veszélyforrást ki akarunk zárni, ettől függetlenül sokan mások szeretkeznek még friss terhesen is.
én úgy tudom, h ameddig nincs pl. vérzés vagy erősebb görcsölés, addig nyugodtan lehet :wink:
*ilka*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?