Sziasztok!
Úgy tűnik munkaidőben zajlik itt az élet! Sajnos én csak utána vagyok, így igyekszem képben lenni
Falevél2
Azért kérdeztem, mert én is Kméten szülök.
Aniko
Én egyelőre úgy érzem, olyan korán szeretnék táppénzre menni, amilyen korán csak lehet. Aztán máskor meg úgy gondolom, addig maradok, amíg tudok. De mivel szénanáthás vagyok, legkésőbb május végéig gondoltam dolgozni (persze csak ha a babó is engedi).
mmarica
A dokit kérdeztem a múltkor, hogy mikor kell menni háziorovs, vagy védőnő, vagy valami? De egyelőre egy kórházi UH-ra utalt be, így oda pénteken megyek. Szerintem akkor mondják meg, mikor kell és hová mennem. Ha többet tudok, akkor majd beszámolok róla.
Nagy Vera
Remélem, minden OK, és nyugodj meg. A sok idegeskedés lehet csak többet árt. És drukkolok, hogy minden rendben legyen. feltétlenül számolj be a fejleményekről!!!!!!!
A vérnyomásom nekem is alacsony alapból. A szédülés borzalmas. Néha a boltban is úgy érzem, ha 1 perccel tovább kell várnom, akkor elájulok. Kell a friss levegő! Meg elég sápadt vagyok, és ez tűnt már fel sok embernek... Félek, mi is lebukunk idő előtt.
Silka
én is kíváncsi leszek, mit monda a doki. Feltétlen írj!
Hajni
Hát egy kicsit irigykedem, hogy semmi tünet!!!! Se rosszullét, se szédülés, se cicifeszülés, se semmi??????????????
Táblázat: +1 szavazat
Judis
Nagyon ügyes vagy!
Akkor az adatok:
nincs tesó (1.baba)
egyelőre saját számítás szerint a szülés várható időpontja: 2007.09.07.
Kórház: Kecskemét
aktuális: péntek UH