Helló Lányok!
Először is köszönöm, hogy a "régiek" emlékeznek rám
, az újakkal meg majd megismerjük egymást - legalábbis igyekszem itt maradni
Őzi!
Nagyon friss még az élmény, és tkp. csak szerdán kellene megjönnie, most 3+2 vagyok, ha "a halvány csík is csík"
Szóval a lényeg, hogy még nem igazán tudom, mikor megyek dokihoz, először jussunk el szerdáig (eddig nagyjából órára pontosan menstruáltam), de hétfőn újabb teszt
Most, hogy így elgondolkodtattál, nyaralás után kéne mennem, 20-án jövünk haza, aztán 23-tól kezdődik a bejárás a suliba, vagyis azt a keddet fogom megcélozni, és ahhoz jövő héten már be kell jelentkeznem...
Úgyhogy köszi, hogy visszarángattál a földi dolgokhoz...
Gigi!
Hogy mikorra érek oda?
Jó kérdés... Igazán összejöhetnénk, amíg nem kezdődik el a suli
Írj e-mailt, mikor jó nektek
Fiad? Még mindig jó hapsi?
Az msn-re vmiért nem tudok felmenni, de pl. az iwiw-et sem tudom megnyitni, valszeg valami vírus gazárdálkodik
Várom az öcsém, hogy rendbekapja a gépünket, addig örülök, hogy legalább babanet van
Csináld meg a tesztet minél hamarabb! Ez azt írja, a beágyazódást követő 3. napon már biztos eredményt mutat... Mennyire lehet ezt elhinni?
Nagyon izgatott vagyok, csak vigyorgok, mint vadalma
Ugye, mi eleve így terveztük, hogy együtt szülünk, bár a májust beszéltük meg
De egye fene, jó lesz az április is, Dorka áprilisi, Luca és Lili meg úgyis júniusi...
Aztán ha addig nem, hát majd a kórházban találkozunk
Lányok!
Ti mikor mentetek először dokihoz? És mit csináljak? Folsavat szedek, a többi meg ugye most a babócán múlik...
Sziasztok!
R.Kriszta