Sziasztok!
Képzeljétek hogy jártam
Már hetek óta hívom a labort, hogy mi az eredmény, erre 23-án végre egy illetékes elárulja nekem, hogy ők ilyen vizsgálatot nem is vállalnak és biztosan nem küldték el az illetékes laborba, ahol végeznek ilyen toxopl. vizsgálatot!!!!
Kb. 3 hétig 2 naponta hívtam őket, erre az utolsó pillanatban mondja a kis asszisztenső, hogy hiába várom az eredményt, ilyennel nem foglalkoznak. Létezik ilyen???? Vagy buta nővel beszéltem? A dokim miért adott beutalót ilyen vizsgálatra, ha a labor nem vállalhat ilyen vizsgálatot? Vagy egyszerűen ünnepek előtt/közben/után nem hajlandók dolgozni????
Ma felhívtam a háziorvosomat, hiszen közelebb van, mint a nőgyógyász, hogy adjon újabb beutalót, majd én elmegyek helyileg közvetlenül abba a laborba, ahol végzik, csak legyen már erdmény. Erre a dokim szabadságon van, helyettesítő van, de a nővérke nem engedte, hogy személyesen beszéljek a pótdokival, mikor mondtam, hogy egészségügyis ismerősöm mondta, hogy beutalhat a doki is, akkor nehezen igent mondott, hogy menjek, akkor ad beutalót!
Egyszerűen felháborít, hogy egy olyan vizsgálat, ami nyugatabbra tőlünk teljesen normának számít, itthon könnyörögni kell érte...
Most feladtam, elegem lett az egészből, úgy döntöttem megvárom jövő szerdát, akkor megyek uh-ra, akkor megbeszélem a dokival.
Teljesen kiábrándultam, azt hiszem csak legvégső esetben fordulok dokihoz, végülis nagyanyáink is szép egészséges gyerekeket szültek mindenfél vizsgálatok nélkül!
Bellana: a Te példád is igazolja, hogy milyen fejetlenség uralkodik. Szörnyű, ami a barátnőddel történt, nagyon sok boldogságot kívánok neki a babával!
Boldog Új Évet !
Üdv: Zsuzsi