Szió,
Mesi: nekem a nyakam fájt hétvégén, hát ilyenkor olyan elesettnek érzi magát az ember. Meg kellemetlen, hogy minden mozdulatra belenyilal a fájdalom. Nekünk van egy infrás masszírozónk és azt használtam, úgy tünik használt. Örülök, hogy jobban vagy!
Igen, a Bocskorék műsora volt és ami leginkább meglepett, hogy talán egy hozzászólás szólt csak arról, hogy ez elég rossz poén, a többi szülő/nem szülő pedig egyetértett velük. Van egy "bartánőm" aki nagy gyerekgyűlőlő, hát eddig csak tőle hallottam ilyet, hogy a gyereket a háziállatokhoz hasonlította volna. Érdekes, mi fiamat kiskora óta visszük mindenhová és mégis tudunk pihenni. Arról nem is beszélve, hogy hogy élvezi ezeket az utakat!
Én is elkezdtem szedni az Elevitet, bár rendszertelenül. Fiam is ott toporzékol, hogy Õ is vitamint akar,úgyhogy majd szerzek neki is valami bogyót
Pledit: én úgy tudom, hogy egy asztrológus nem mond olyat,hogy pl. holnap elüt egy busz. Gondolom, ha valami ilyesztőt látna, akkor felhívná a figyelmedet a veszélyre. Vannak karma asztrológusok is, akik tulajdonképpen nem jósolnak, hanem elmondják, hogy a csillagok alapján mi a Te kijelölt "utad" és ahhoz képest merre tartasz. Ez is érdekes lehet. Én inkább a pénzt sajnálom, mert nem tudom hogy mennyire hihetek az illetőnek.
Fura, hogy az óraátállítás miatt sötétben indulok és sötétben megyek haza
Most olvastam aranyos történeteket arról, hogy nők hogyan tudták meg a babák érkezését. Majdnem sírtam, szerintem olyan megható egy baba érkezése
)
Sziasztok!