Sziasztok!
Férjem mindig hamarabb tudta, hogy babát várunk, mint én
Most is, már Szilveszter előtt, a ciklusom 26. napján átölelt a gép előtt és megsimogatta a pocimat.
Szöget ütött a fejembe, ezért másnap reggel megcsináltam a tesztet. El kellett rohannom otthonról, mert nem akartam lekésni a buszt. Egész nap azon morfondíroztam, hogy vajon mi lett az eredmény?
Negatív lett.
Cikilusom 29. napján, tekintve, hogy eddig minden terhességem kimutatták a tesztek a 29. napon, megismételtem.
Pozitív lett. Lassan, de biztosan pozitív.
Beóvakodtam Apajelölthöz, mutatom neki.
Õ is látta rajta a két csíkot
Gondoltam, most már nem lehet semmi tévedés.
Mivel nem volt már otthon teszt és a Cora-ban is kifogytak belőle (óvszer volt bőven:D ), várnom kellett hétfőig, hogy venni tudjunk.
A patikában vigyorogva kértem egyet.
Kedd reggel megcsináltam a tesztet, a párom a konyhában melegítette a kávémat
Ordítottam egyet. Hallotta a csurgást...
"Ott a csík, csíkos, ott van rajta!!!"
Õ vigyorogva kintről: "Máris?"
Mikor kimentem össze-vissza csókolt.
Újfent elrohantam a buszhoz.
Mivel ez már a sokadik terhességem és tavaly műteni is kellett, nagyon vigyáztunk november óta, hogy semmi káros anyag ne kerüljön a testembe, se egy korty alkohol, se gyógyszer..., délután hívtam a professzoromat
"Boldog új évet, boldog névnapot, tiszteletem, én vagyok, meg van két csíkunk!"
Õ majd kiugrott a bőréből, azt mondta azonnal látni akar, mikor érek rá?
Bármikor! Naná!
Az uh-n egy 3,5x3,2 mm-es folyadékkal telt képletet találtak, tökéletes helyen. Belőle lesz Gyöngy hálózsákja, azt mondták.
Ez a 4. hét+ 5 napon volt.
Holnapután újabb kontroll lesz.
Szerettük volna titokban tartani, de természetesen, mint a futótűz terjedt el, hiszen az összes utazásos családlátogatást le kellett mondanunk.
Imádkozunk, hogy Gyöngy egészségesen cseperedjen odabent és ha kibújik amikor idejét érzi, akkor boldog, teljes életet élhessen, olyan életet, ahogyan várjuk Õt